Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, A_panM είπε

Σε μένα έκανα Δευτέρα αίτηση και χθες βγήκε η άυλη κάρτα.

Ακριβώς ετσι κ σε εμένα. 

Αρα πρεπει να ηταν θεμα βενζινάδικου που απορρίφθηκε η συναλλαγή 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, parmenidis είπε

Πηγα να κανω την αιτηση και μου βγαζει το εξης μηνυμα

1. Ειναι δυνατον να επετρεψε το συστημα να χρησιμοποιηθει ηδη ο αριθμος μου χωρις αντιστοιχιση με τον λογαριασμο μου?

Ειδα οτι στη διευθυνση κατοικιας εχει προσυμπληρωμενη αυτη που εμενα μεχρι περσι στα μεσα του χρονου, οχι την καινουρια.
Αλλα απο τοτε εχω χρησιμοποιησει αλλα pages του gov και εχουν φορτωσει την καινουρια διευθυνση, και στο taxis φαινεται η καινουρια.

2. Υπαρχει καποιο email επικοινωνιας για το fuelpass? Βλεπω μονο ενα τηλεφωνο, που αμφιβαλλω οτι θα μπορεις να πιασεις γραμμη.

Βρήκα ένα τρόπο επικοινωνίας με το gov.gr που ανήκει η πλατφόρμα για την αίτηση. Από εδώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το τηλ που δεν απαντάει ποτέ. Ζητάει να βάλεις κωδικούς ταξις και στη συνέχεια γράφεις το ερώτημα. 

Επεξ/σία από 1comment

7 λεπτά πριν, Shyn είπε

Για Viva-αυλη χρειαζεται να κανουμε λογαριασμο στο viva ή θα στειλουν εκεινοι ?

Θα στειλουν αυτοι σε κανα χρονο !

Μόλις τώρα, visualizer είπε

Θα στειλουν αυτοι σε κανα χρονο !

Τους έστειλα ερώτηση μέσα από το λογ/σμο μου. Η απάντηση αφού σας δείχνει οτι είναι προς αποστολή, σύντομα θα περάσει σε εμάς και θα σας στείλουμε εντός 2 εργάσιμων ημερών email με οδηγίες για να χρησιμοποιήσετε το Fuel Pass σας.

1 λεπτό πριν, visualizer είπε

Και εγω τους εστειλα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι προς αποστολη αλλα περιμενει την δικη τους εγκριση εδω και μερες !!! image.png.0a39112783803e534fcadd980543664e.png

Σίγουρα δεν έλαβες και κάποιο άλλο μεηλ που να σου λέει για έγκριση αίτησης; Περίεργο μου φαίνεται. Το μεηλ έγκρισης έχει τίτλο Επιτυχής Επεξεργασία Αίτησης Fuel Pass.

1 ώρα πριν, VirusX2gr είπε

Τα ειδησεογραφικά λειτουργούν όπως το σκρουτζ με τις αρνητικές κριτικές.. :P 

Στείλτε όλοι μήνυμα στο Μανεση να κάνουν μια αναφορά μπας και γίνει κάτι.. 

Στον Αυτιά στον Αυτιά στείλτε θα τα λύσει όλα χαχαχαχα. Όσο για τα site και τα κανάλια που δεν λένε τίποτα, όλα έχουν κοινή γραμμή. Ζούμε στην Ελβετία και δεν το έχουμε καταλάβει 

• Moderators
3 ώρες πριν, kazantzidis είπε

Εγω πηρα 40 και μενω Δραμα. 50 δεν επρεπε να παρω; Αμαξι εχω

Από ό,τι βλέπω από το https://vouchers.gov.gr, 50 ευρώ από Αν Μακ και Θράκη παίρνουν μόνο από την Ενότητα Θάσου και Νήσο Σαμοθράκης. Όχι όλοι. 

Το γράφει λίγο περίεργα γιατί βάζει ενδιάμεσα κόμμα, οπότε με γρήγορη ανάγνωση μπορεί να καταλάβει λάθος κάποιος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, andreashellas είπε

Η καρτα εχει μεσα 45 ευρω. Αρα αν η χρεωση βενζινης ειναι εστω και 45,01 θα την απορριψει τη συναλλαγή σωστα ?

Ναι 

@Sonis4 ο λόγος του reaction? Συνηθίζεις να πληρώνεις με κάρτα χωρίς να έχεις επαρκές υπόλοιπο για τις αγορές σου? 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Confused 1

παιδες το οχημα δεν ανηκει στις επιλεξιμες κατηγοριες μετα απο ακυρο της αιτησης . ποιες ειναι οι κατηγοριες αυτες για  να καταλαβω τι φταιει?

5 λεπτά πριν, NIKOSKURT είπε

παιδες το οχημα δεν ανηκει στις επιλεξιμες κατηγοριες μετα απο ακυρο της αιτησης . ποιες ειναι οι κατηγοριες αυτες για  να καταλαβω τι φταιει?

https://www.cnn.gr/oikonomia/story/309904/epidoma-kaysimon-anoigei-i-platforma-dimosieytike-to-fek-oi-dikaioyxoi-kai-ta-posa

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...