Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε μένα (που επέλεξα viva και έκανα αίτηση τη πρώτη μέρα, νωρίς) λέει:

1. ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Άρα ξεκάθαρα κωλυσιεργεί η Viva σε σχέση με την Alpha. Μονόκερος, Silicon Valley και πρασινα άλογα.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Σε μένα (που επέλεξα viva και έκανα αίτηση τη πρώτη μέρα, νωρίς) λέει:

1. ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Άρα ξεκάθαρα κωλυσιεργεί η Viva σε σχέση με την Alpha. Μονόκερος, Silicon Valley και πρασινα άλογα.

Ναι μην το ψάχνεις ... Η viva είναι για κλαματα και εμείς μ***Ες που την επιλέξαμε ! 

• Like 2
  • Thanks 1

Αίτηση για αυλη κάρτα την Τετάρτη το πρωι και Παρασκευή στις 21.00 μου είχε στείλει email και sms η Alpha με αναλυτικές οδηγίες ενεργοποιήσης. Δεν εχω λογαριασμό στην Alpha αλλά η διαδικασία ήταν πολύ ευκολη. Ενεργοποιήθηκε η κάρτα και την πέρασα στο Gpay. Απο εβδομάδα θα γίνει και χρήση της για ανεφοδιασμό.

10 ώρες πριν, Pcgamer999 είπε

εμεις που βαλαμε καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε οπου θελουμε;

Παρκάρισμενο, το έχεις το αμάξι ?

Για 250 χιλιόμετρα το 4μηνο βενζίνη, μιλάμε.

90+%  των ποστ για το επιπλέον 5€ στο διάστημα 3μηνων....

Με κατάθεση στο λογαριασμό χωρίς το εξτρα 5ευρω τόσο χειρότερη έκανε τη ζωή δλδ; Αφού έτσι κ αλλιώς ψίχουλα δίνουν (40-50 για ενα τρίμηνο). 

Κάντε καλύτερα sticky ένα ποστ να ζητήσουν κατάθεση σε λογαριασμό αφού δυσλειτουργει το θέμα με τις αυλες κάρτες, να ξεμπλοκαρει ο κόσμος. 

Έκανα ερώτηση στην viva wallet 

"Η κατάσταση της αίτησης μου είναι "προς επεξεργασία από το τραπεζικό ίδρυμα" δηλαδή από εσάς. Βάση των συχνών ερωτήσεων απαντήσεων του gov. gr για οποιαδήποτε διευκρίνηση για την πίστωση των χρημάτων και την έκδοση αυλής κάρτας πρέπει από αυτό το στάδιο να απευθυνθώ σε εσάς. Από Δευτέρα που έχει γίνει η αίτηση και θα έπρεπε βάσει ΦΕΚ να έχουν πιστωθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών από την έγκριση (Δευτέρα 25/04) δεν έχει υπάρξει ουδεμία εξέλιξη στο αίτημα μου

Christina profile

Εφόσον έχει εγκριθεί από τον αρμόδιο φορέα, θα λάβετε πολύ σύντομα το επιβεβαιωτικό email που θα σας παραπέμπει απευθείας στον Fuel Pass λογαριασμό σας.

Απλά η αίτησή σας είναι σε κατάσταση: "ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ"

Οπότε, αφού λάβουμε την αίτησή σας, θα φροντίσουμε το συντομότερο δυνατό για την εξυπηρέτησή σας.

Σας το εγγυούμαι. Δεν υπάρχει κανένα λόγος ανησυχίας.

Ερώτηση Νο2:

Η αίτηση μου είναι σε στάδιο "επεξεργασία από το τραπεζικό ίδρυμα"

Έχει περάσει το στάδιο "αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα"

Τότε πολ΄ύ σύντομα θα λάβετε το email από εμάς.

Christina profile

πολύ*

Το πολύ σύντομα μπορείτε να το προσδιορίστε κάπως; Από την Δευτέρα είναι σε αυτήν την κατάσταση "επεξεργασία από Τραπεζικό ίδρυμα". Δεν επιθυμώ να γίνει τώρα η έγκριση αλλά μία ενημέρωση του τύπου π. Χ." μέχρι Δευτέρα θα έχει υπάρξει η πίστωση " θα ήταν χρήσιμη πιστεύω.

Christina profile

Θα χρειαστούμε μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες εφόσον την έχουμε παραλάβει!

Οπότε η ευθύνη του κράτους σε αυτήν την περίπτωση είναι που τους επέλεξε για να κάνουν τέτοια δουλειά ενώ μάλλον δείχνουν ανίκανοι για κάτι τέτοιο και εμείς ως είθισται μ@λ@κες που τους επιλέξαμε. 

2 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

90+%  των ποστ για το επιπλέον 5€ στο διάστημα 3μηνων....

Με κατάθεση στο λογαριασμό χωρίς το εξτρα 5ευρω τόσο χειρότερη έκανε τη ζωή δλδ; Αφού έτσι κ αλλιώς ψίχουλα δίνουν (40-50 για ενα τρίμηνο). 

Κάντε καλύτερα sticky ένα ποστ να ζητήσουν κατάθεση σε λογαριασμό αφού δυσλειτουργει το θέμα με τις αυλες κάρτες, να ξεμπλοκαρει ο κόσμος. 

Κοίτα αφού μπορεί να τα πάρει ο κόσμος από κάπου (γιατί του τα παίρνουν από παντού) καλά κάνει (και κάνω). Το θεμα είναι ότι λέει πίστωση σε 2 εργάσιμες ημέρες και όσοι επιλέξαμε  μέσω viva wallet δεν έχει πιστωθεί τπτ σε κανέναν. Αν έλεγαν από την αρχή ότι θα πάρει 10 εργάσιμες ημέρες θα ήξερες από πριν τι να διαλέξεις. 

• Thanks 2

11 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Εγω πηρα 40 και μενω Δραμα. 50 δεν επρεπε να παρω; Αμαξι εχω

Η πρώτη κατοικία σου τα τελευταία χρόνια, ή μάλλον το 2020, ήταν δηλωμένη Δράμα?

Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Η πρώτη κατοικία σου τα τελευταία χρόνια, ή μάλλον το 2020, ήταν δηλωμένη Δράμα?

νομος δραμας μια ζωη. και η κοπελα μου παλι 40 πηρε...

9 ώρες πριν, jimbadou είπε

Αφου μπηκε η καρτα σημερα κ την περασα στο google pay, πηγα να βαλω βενζίνη κ η συναλλαγή απορρίφθηκε.  

Screenshot_20220429-221942_Viber.jpg

Μήπως έχεις κάποια λάθος ρύθμιση στο nfc;;;

9 ώρες πριν, jimbadou είπε

Αφου μπηκε η καρτα σημερα κ την περασα στο google pay, πηγα να βαλω βενζίνη κ η συναλλαγή απορρίφθηκε.  

(Αυτό εδώ λέει protirio) 

Μου απέρριψαν την αίτηση παρόλο που είμαι πολύ κάτω στο εισοδηματικό κριτήριο και παρόλο που του πατέρα μου του έγινε δεκτό. (ο καθένας το έχει στο όνομά του)

Μήπως επειδή το δικό μου είναι με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας;

Ή μήπως επειδή δηλώνω φιλοξενούμενος;

10 ώρες πριν, jimbadou είπε

45€ έχει μέσα η κάρτα και εσύ πήγες να πληρώσεις αξία βενζίνης 55€? Γιατί τότε είναι απόλυτα λογικό να απορρίφθηκε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...