Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όποιος δεν έχει ebanking στην alpha δεν αξίζει να ασχοληθεί με άυλη. Κάνεις απευθείας σε λογαριασμό παίρνεις το 40€ και τελειώνεις. Μη μπλέκεται σε διαδικασίες για 5€ δεν αξίζει. 

Επεξ/σία από DjTony
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/4/2022 στις 1:54 ΜΜ, darkmatinee είπε

Πότε γίνεται η κατάθεση της ενίσχυσης;

Η πίστωση της ενίσχυσης, είτε στην  άυλη ψηφιακή κάρτα, είτε στον επιλεγμένο τραπεζικό λογαριασμό, γίνεται εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημ/νία έγκρισης της αίτησης του δικαιούχου.

Μπορείς να αρχίσεις να γκρινιάζεις από αύριο στις 17:00...

@sphinxgr έχεις την άδεια μου να γκρινιάζεις 😜

Επεξ/σία από darkmatinee

51 λεπτά πριν, A_panM είπε

Για να είμαι ειλικρινής το διάβασα σε ένα ποστ στο fb. Αλλά διαβάζοντας κάποιες σελίδες πίσω είδα και το δικό σου. Τελικά εσύ έβγαλες άκρη;κατάφερες να συνδεθείς;

notist

Πάτησα "ξέχασα το password μου" και μετά από 6 mail και 7 sms συνδέθηκα στην εφαρμογή και είδα την κάρτα των 45€. Την έβαλα και στο g pay και πάμε για φουλάρισμα. 

Τώρα μπορώ να δουλέψω στην Microsoft Nasa Tesla και silicon valley. 

16 ώρες πριν, dtk-386 είπε

τελικά εγκρίθηκε.

Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,
Η αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass επεξεργάστηκε επιτυχώς και θα προωθηθεί προς πίστωση.

Και μενα αυτο ηρθε!👍

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Δημιούργησαν και σε σας νέο λογαριασμό alpha web banking στο οποίο φαίνεται μόνο η fuel pass όπως και σε μένα, ή απλά η fuel pass σας εμφανίστηκε στον υπάρχον με μια μικρή καθυστέρηση?

Εγώ πάντως μόλις επικοινώνησα με εξ. πελατών, δεν ήξεραν να μου πουν γιατί δημιουργήθηκε νέος λογαριασμός alpha web banking, και απλά προώθησαν αίτημα διερεύνησης και διόρθωσης στο αρμόδιο τμήμα.

Φίλε μου έχω πάθει ακριβώς το ίδιο, ενώ έχω ήδη λογαριασμό web banking μου φτιάξανε καινούριο με το fuel pass και δε μπορώ απλά να κάνω login myAlpha mobile με το καινούριο account γιατί είναι ήδη συνδεδεμένο με το παλιό μου account και δε με αφήνει, πρέπει κάπως να αφαιρέσω λέει το κινητό αυτό μέσω web banking, αλλά δεν έχω βρει πώς. Εσύ κατάφερες να βάλεις την κάρτα σε κάποιο wallet, τι έκανες;

Επεξ/σία από Ruthl3ss

14 minutes ago, jimbadou said:

Αφου μπηκε η καρτα σημερα κ την περασα στο google pay, πηγα να βαλω βενζίνη κ η συναλλαγή απορρίφθηκε.  

Screenshot_20220429-221942_Viber.jpg

Ποσο σιγουρος εισαι οτι το pos ηταν του πρατηριου? Μου κανει εντυπωση που γραφει protirio

Περιοχη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Ruthl3ss είπε

Φίλε μου έχω πάθει ακριβώς το ίδιο, ενώ έχω ήδη λογαριασμό web banking μου φτιάξανε καινούριο και δε μπορώ απλά να κάνω login myAlpha mobile με το καινούριο γιατί είναι ήδη συνδεδεμένο με το παλιό μου account και δε με αφήνει, πρέπει κάπως να αφαιρέσω λέει το κινητό αυτό μέσω web banking, αλλά δεν έχω βρει πώς. Εσύ κατάφερες να βάλεις την κάρτα σε κάποιο wallet, τι έκανες;

Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, μπορείς είτε να κάνεις στην εφαρμογή logout από τον παλιό λογαριασμό και αμέσως μετά να μπεις με τον νέο, ή όταν την ανοίγεις αντί να βάλεις pin/figerprint να επιλέξεις "είσοδο με κωδικούς" βάζοντας τα νέα username και password. 

Εγώ - όπως έγραψα και παραπάνω - μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών, και μόλις το διορθώσουν τότε θα ασχοληθώ ώστε να βάλω την κάρτα σε κάποιο wallet. Στον νέο λογαριασμό web banking μπήκα μέσω web (με σταθερό υπολογιστή).

Επεξ/σία από Joshua21

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ποσο σιγουρος εισαι οτι το pos ηταν του πρατηριου? Μου κανει εντυπωση που γραφει protirio

Περιοχη?

Στις 3ης γέφυρες πηγα σε ενα μεγαλο. Οπως βγαίνει για Κηφισό προς λαμια .Revoil νομίζω. Ειπα στην κοπελα πριν μου βάλεις ας το δοκιμάσουμε στο pos. Το περασαμε 3-4 φορές αλλα τπτ

6 λεπτά πριν, jimbadou είπε

Στις 3ης γέφυρες πηγα σε ενα μεγαλο. Οπως βγαίνει για Κηφισό προς λαμια .Revoil νομίζω. Ειπα στην κοπελα πριν μου βάλεις ας το δοκιμάσουμε στο pos. Το περασαμε 3-4 φορές αλλα τπτ

Σε αυτο που ειναι πανω στην λεξη "γεφυρες"?

Anyway, μου κανει εντυπωση ξαναλεω που γραφει protirio. Το χαρτακι το εχεις? Τι κωδικο γραφει?

image.png.6c8d5897b1a48bec64a49a273b18e855.png

Από Τρίτη έχει γίνει η αίτηση για viva και σήμερα κατάφερα να μπω να δω την αίτηση και είναι ακόμα στην ίδια κατάσταση 

Μόλις τώρα, Gkoukouz είπε

Από Τρίτη έχει γίνει η αίτηση για viva και σήμερα κατάφερα να μπω να δω την αίτηση και είναι ακόμα στην ίδια κατάσταση 

IMG_20220430_002411.jpg

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Σε αυτο που ειναι πανω στην λεξη "γεφυρες"?

Anyway, μου κανει εντυπωση ξαναλεω που γραφει protirio. Το χαρτακι το εχεις? Τι κωδικο γραφει?

image.png.6c8d5897b1a48bec64a49a273b18e855.png

Δεν έβαλα τελικα, έφυγα. Θα δοκιμάσω κ σε αλλο. Δεν ξερω Μήπως θέλει 1-2 μερες να ενεργοποιηθεί η καρτα 

Screenshot_20220430-002820_Maps.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, jimbadou είπε

Δεν έβαλα τελικα, έφυγα. Θα δοκιμάσω κ σε αλλο. Δεν ξερω Μήπως θέλει 1-2 μερες να ενεργοποιηθεί η καρτα 

Μπα οχι. Πονταρω στο οτι "κατι" παιζει με το pos. Προσωπικα θα πηγαινα σε αλλα προτηριο για να το επιβεβαιωσω κιολας. Εκτος οκ, αν ειναι ορθογραφικο και ισως εχεις δικιο για την διαθεσιμοτητα των χρηματων (αν και απιθανο)

Αλλα ας μην παμε οφφτοπικ

@jimbadou Αν διακρινω καλα απο το ss, alpha δεν εχεις? (λογικα, αφου βιβα ακομα, δεν). Το υπολοιπο το βλεπεις στην εφαρμογη της? Και τελικα το χαρτακι απο το Pos το πηρες με την απορριψη?

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, MikeJ είπε

Αφού στη κάρτα 45 δε μπαίνουν; Αν δοκιμασες 55 λογικό δεν είναι να απορριφθεί;

55 πείρα γτ ειναι μόνιμη κατοικία σε νησι

Το γράφει κ στην αλφα σαν υπολοιπο

Επεξ/σία από jimbadou

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...