Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, marmagia είπε

κάποιο κόλλημα έτυχε γιατί και σε εμένα και στη μάνα μου εμφανίστηκε κανονικά χωρίς καμία άλλη ενέργεια στο mobile app. 

Δημιούργησαν και σε σας νέο λογαριασμό alpha web banking στο οποίο φαίνεται μόνο η fuel pass όπως και σε μένα, ή απλά η fuel pass σας εμφανίστηκε στον υπάρχον με μια μικρή καθυστέρηση?

Εγώ πάντως μόλις επικοινώνησα με εξ. πελατών, δεν ήξεραν να μου πουν γιατί δημιουργήθηκε νέος λογαριασμός alpha web banking, και απλά προώθησαν αίτημα διερεύνησης και διόρθωσης στο αρμόδιο τμήμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δημιούργησαν και σε σας νέο λογαριασμό alpha web banking στο οποίο φαίνεται μόνο η fuel pass όπως και σε μένα, ή απλά η fuel pass σας εμφανίστηκε στον υπάρχον με μια μικρή καθυστέρηση?

Εγώ πάντως μόλις επικοινώνησα με εξ. πελατών, δεν ήξεραν να μου πουν γιατί δημιουργήθηκε νέος λογαριασμός alpha web banking, και απλά προώθησαν αίτημα διερεύνησης και διόρθωσης στο αρμόδιο τμήμα.

Σε μενα παντως που εχω account στην Alpha, η νεα καρτα εμφανιστηκε κατω απο τις υπαρχουσες, ακριβως οπως στο screenshot που παρεθεσαν προηγουμενως.

1 ώρα πριν, notist είπε

Ε ναι. Μ αρέσει που λέει σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την alpha Bank για τις ψηφιακές σας υπηρεσίες. 

Μα δεν την επέλεξα εγώ. Με το ζόρι μας έκαναν πελατακια τους. Καθίστε να δείτε που σε λίγες μέρες θα αρχίσουν τα τηλέφωνα mail και sms για τα προϊόντα τους. 

Και όλα αυτά για 5€.

• Like 1

1 λεπτό πριν, DigitalElf είπε

Εγώ βρίσκομαι Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Παρόλα αυτά πήρα αντί για 55€, 45€. Έτυχε σε κανέναν άλλο αυτό?

Σωστα πηρες. "στη Περιφερειακη Ενοτητα Θασου, της (που ανηκει δηλαδη) Περιφερειας Ανατολικης Μακεδονιας και Θρακης"

image.png.29354f03c4459b908f2df51053cc1a37.png

• Thanks 2

27 minutes ago, Joshua21 said:

όχι δεν έφτιαξαν νέο λογαριασμό. Έκανα αίτηση προχθές και για τους 2 γιατί συμπτωματικά το ένα αφμ τελείωσε σε 3 και το άλλο σε 5. εχθές έστειλαν μήνυμα ότι λάβαμε την αίτηση και θα σας ενημερώσουμε όταν θα είναι έτοιμο και σήμερα έρχεται ένα μήνυμα ότι είναι έτοιμο και θα την βρουμε στις κάρτες μέσα από την εφαρμογή. Εξ αρχής όμως δεν είχαν αναφέρει τίποτα για νέους κωδικούς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμεις που βαλαμε καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε οπου θελουμε;

Επεξ/σία από Pcgamer999

Μόλις τώρα, marmagia είπε

όχι δεν έφτιαξαν νέο λογαριασμό. Έκανα αίτηση προχθές και για τους 2 γιατί συμπτωματικά το ένα αφμ τελείωσε σε 3 και το άλλο σε 5. εχθές έστειλαν μήνυμα ότι λάβαμε την αίτηση και θα σας ενημερώσουμε όταν θα είναι έτοιμο και σήμερα έρχεται ένα μήνυμα ότι είναι έτοιμο και θα την βρουμε στις κάρτες μέσα από την εφαρμογή. Εξ αρχής όμως δεν είχαν αναφέρει τίποτα για νέους κωδικούς 

Τότε όλα κύλησαν ομαλά στις δικές σας περιπτώσεις, στη δική μου μόνο έγινε κάποιο λάθος.

Δεν ανησυχώ πάντως, ούτε και βιάζομαι, θα το διορθώσουν αργά ή γρήγορα.

• Sad 2

2 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε

εμεις που βαλαμε καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε οπου θελουμε;

Η λογική λέει ναι. Και ανάληψη κάνεις. Αφού σου έκαναν κατάθεση ότι θέλεις τα κάνεις. 

3 ώρες πριν, 1comment είπε

Ναι στης αδερφής μου τα ίδια. Ευτυχώς που είχε και μηχανάκι και το πήρε. 

Είναι τραγικό να μην επιδοτεί τα επαγγελματικά που αυτά κι αν έχουν ανάγκη. Δίνει ψίχουλα και τα δίνει και συγκεκριμένα. 

κανονικά επιδοτούνται αρκεί να μην είναι εταιρικά και να είναι σε φυσικό πρόσωπο

τουλάχιστον έτσι λένε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γνωρίζω αν έχει απαντηθεί παιδιά αλλά αν κάποιος δεν έχει e-banking στην άλφα και αιτηθεί αυλη κάρτα τι γίνεται ;το έχει δοκιμάσει κάποιος;

Edit: του στέλνει η άλφα κωδικούς διάβασα.

Επεξ/σία από A_panM

11 λεπτά πριν, A_panM είπε

Δεν γνωρίζω αν έχει απαντηθεί παιδιά αλλά αν κάποιος δεν έχει e-banking στην άλφα και αιτηθεί αυλη κάρτα τι γίνεται ;το έχει δοκιμάσει κάποιος;

Edit: του στέλνει η άλφα κωδικούς διάβασα.

Διάβασε εμένα χαχαχαχαχα 

1 hour ago, SabotazNic said:

Σωστα πηρες. "στη Περιφερειακη Ενοτητα Θασου, της (που ανηκει δηλαδη) Περιφερειας Ανατολικης Μακεδονιας και Θρακης"

image.png.29354f03c4459b908f2df51053cc1a37.png

Έχεις δίκαιο. Δεν το διάβασα εγώ σωστά!

22 λεπτά πριν, notist είπε

Διάβασε εμένα χαχαχαχαχα 

Για να είμαι ειλικρινής το διάβασα σε ένα ποστ στο fb. Αλλά διαβάζοντας κάποιες σελίδες πίσω είδα και το δικό σου. Τελικά εσύ έβγαλες άκρη;κατάφερες να συνδεθείς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...