Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, 1comment είπε

Α τόσο καλά τα πράγματα για όσους δεν έχουν κωδικούς Αλφα...

Και εγώ που έχω κωδικούς alpha τι κατάλαβα νομίζεις; Η fuel pass δεν φαίνεται με τις υπόλοιπες κάρτες, έπρεπε να συνδεθώ σε άλλο account με το username που μου ήρθε στο mail για να φανεί...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Και εγώ που έχω κωδικούς alpha τι κατάλαβα νομίζεις; Η fuel pass δεν φαίνεται με τις υπόλοιπες κάρτες, έπρεπε να συνδεθώ σε άλλο account με το username που μου ήρθε στο mail για να φανεί...

Αν είναι τόσο περίπλοκα με Αλφα, δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο πιο δύσκολο θα είναι με βιβα που καθυστερεί κιόλας...

• Like 1

5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν φάνηκε στο Alpha wallet σου ???

2 λεπτά πριν, gamerMisfitz1 είπε

Όσοι επέλεξαν viva wallet τους ήρθε email τελικά ; Το έχω κάνει από 26 Απριλίου και ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα, παρα μόνο αυτά: 

F68DB3F7-DBF2-437D-A9DE-035D711AFED2.jpeg

Όχι ... Στείλτε τους στο Facebook μπας και ξυπνήσουν !

2 λεπτά πριν, gamerMisfitz1 είπε

Όσοι επέλεξαν viva wallet τους ήρθε email τελικά ; Το έχω κάνει από 26 Απριλίου και ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα, παρα μόνο αυτά: 

F68DB3F7-DBF2-437D-A9DE-035D711AFED2.jpeg

Σκοτάδι όπως κ το theme που έχεις στο mail σου... 😁

11 minutes ago, Joshua21 said:

Εγώ που είχα ebanking alpha ειδα την κάρτα μαζί με τις υπόλοιπες και από την εφαρμογή την πέρασα στο wallet 

8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Δεν φάνηκε στο Alpha wallet σου ???

Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό, την εφαρμογή "my Alpha Mobile" έχω μόνο.

4 λεπτά πριν, marmagia είπε

Εγώ που είχα ebanking alpha ειδα την κάρτα μαζί με τις υπόλοιπες και από την εφαρμογή την πέρασα στο wallet 

Δοκίμασα και με την εφαρμογή στο κινητό (android) και μέσω web, η κάρτα δεν φαίνεται μαζί με τις υπόλοιπες ούτε στο ένα ούτε στο άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

με το Alpha wallet κάνεις πληρωμές με NFC.

είναι εφαρμογή στο Play store.

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobile.alphabank.myAlphaWallet_android&hl=en

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δοκίμασα και με την εφαρμογή στο κινητό (android) και μέσω web, η κάρτα δεν φαίνεται μαζί με τις υπόλοιπες ούτε στο ένα ούτε στο άλλο.

Σιγουρα το ονομα/αφμ της αιτησης ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις προσβαση στο ebanking? Αν τους παρεις τηλ λογικα θα το διορθωσουν, αλλα οκ, πας βαζεις 45 ευρω και το διαγραφεις παλι.

Πάτησα "ξέχασα το password μου" και μετά από 6 mail και 7 sms συνδέθηκα στην εφαρμογή και είδα την κάρτα των 45€. Την έβαλα και στο g pay και πάμε για φουλάρισμα. 

Τώρα μπορώ να δουλέψω στην Microsoft Nasa Tesla και silicon valley. 

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Σιγουρα το ονομα/αφμ της αιτησης ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις προσβαση στο ebanking? Αν τους παρεις τηλ λογικα θα το διορθωσουν, αλλα οκ, πας βαζεις 45 ευρω και το διαγραφεις παλι.

Σίγουρα.

Υπόψιν στο account με το username που μου ήρθε σήμερα είναι ολόσωστα τα στοιχεία μου, φαίνεται μόνο η fuel pass και καμία άλλη, δεν φαίνεται κανένας καταθετικός λογαριασμός, και φαίνεται κανονικά το αφορολόγητο μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως εχω ξανα γραψει, βιαζεστε για viva. Εδω για οταν ειχα κανει αιτηση freedom pass, και οταν ελαβα την καρτα (υποψιν εκανα 1η μερα. Αλλοι που εκαναν 2η+ ειχαν μεγαλυτερες καθυστερησεις)

image.png.d1f1f9851c919e3cc2d6eb4899a9c46b.png

image.png.11adac14a44afaa69fb4cbf2dfa8365d.png

Επεξ/σία από SabotazNic

21 minutes ago, Joshua21 said:

κάποιο κόλλημα έτυχε γιατί και σε εμένα και στη μάνα μου εμφανίστηκε κανονικά χωρίς καμία άλλη ενέργεια στο mobile app. 

Screenshot 2022-04-29 at 20.44.15.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...