Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας , η ψηφιακη καρτα για το fuel pass ποτε θα αποσταλει; Eχουν περασει δυο εργασιμες ημερες!

Viva: "Καλησπέρα σας, Μόλις εγκριθεί η αίτηση σας και σταλεί σε εμάς προς διεκπεραίωση θα γράφει Εγκριθείσα. Σε κάθε περίπτωση, μόλις λάβετε ενημερωτικό SMS και email ότι η κάρτα σας είναι έτοιμη, τότε θα μπορείτε άμεσα να δείτε τα στοιχεία της και να την χρησιμοποιήσετε. Αναμένουμε ενημέρωση από τον κρατικό φορέα, καθώς βρίσκεται "ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ" θα χρειαστεί να αναμένετε μέχρι να μας τη στείλουν παρακαλώ. Σε αυτό το στάδιο δε μπορούμε να παρέμβουμε καθώς μας αποστέλλονται μόνο οι ολοκληρωμένες αιτήσεις. Σας ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία. Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, παραμένουμε στη διάθεσή σας."

Αντε βγαλε ακρη ποιος ευθυνεται για την καθυστερηση 😅

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καί σε μένα ήρθε εγκριτικό και περιμένω από τήν Alpha sms! Έχω κατεβάσει και το myAlpha mobile όπου φαίνονται οι κάρτες. Δέν ξέρω μήπως πρέπει να κατεβάσουμε το myAlpha wallet πού εξειδικεύεται στίς ηλεκτρονικές πληρωμές από τήν τράπεζα. 

Επεξ/σία από astrolavosg

2 λεπτά πριν, astrolavosg είπε

Καί σε μένα ήρθε εγκριτικό και περιμένω από τήν Alpha sms! Έχω κατεβάσει και το myAlpha mobile όπου φαίνονται οι κάρτες. Δέν ξέρω μήπως πρέπει να κατεβάσουμε το myAlpha wallet πού εξειδικεύεται στίς ηλεκτρονικές πληρωμές από τήν τράπεζα. 

Δεν χρειάζεται αν έχεις google pay

• Like 1

Καλησπέρα, έχει γίνει λάθος με την αίτηση μου και το αυτοκίνητο φαίνεται σε άλλο μέλος της οικογένειας και μου ήρθε mail ότι η αίτηση απέτυχε. Όταν πάω να κάνω την αίτηση στο άλλο μέλος λέει ότι η πινακίδα χρησιμοποιείται. Άραγε από βδομάδα θα μπορούμε να κάνουμε διορθώσεις; Έστω δηλαδή ότι κάποιος άλλος τυχαίος δήλωνε την πινακίδα μου, δεν θα μπορούσα να πάρω το επίδομα;

Από την αρχική μου είσοδο στην πλατφόρμα για τα vouchers, έχω πάρει 4 emails: το αρχικό χτες για την επιβεβαίωση του email, το δεύτερο σήμερα το πρωί για την έγκριση και την προώθηση για πίστωση και πριν από λίγο άλλα δύο με θέμα "Καταχώρηση Αίτησης Fuel Pass", όπου αναφέρεται ότι η αίτηση μου καταχωρήθηκε επιτυχώς. 

Να υποθέσω ότι τα δύο τελευταία ήρθαν καθυστερημένα; Αλλά γιατί δύο; Μία αίτηση έκανα. Να προσθέσω ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη και στη σύζυγο που έκανε χτες αίτηση για το δικό της αυτοκίνητο, δηλώνοντας βέβαια το δικό της email.

18 λεπτά πριν, vsk είπε

Από την αρχική μου είσοδο στην πλατφόρμα για τα vouchers, έχω πάρει 4 emails: το αρχικό χτες για την επιβεβαίωση του email, το δεύτερο σήμερα το πρωί για την έγκριση και την προώθηση για πίστωση και πριν από λίγο άλλα δύο με θέμα "Καταχώρηση Αίτησης Fuel Pass", όπου αναφέρεται ότι η αίτηση μου καταχωρήθηκε επιτυχώς. 

Να υποθέσω ότι τα δύο τελευταία ήρθαν καθυστερημένα; Αλλά γιατί δύο; Μία αίτηση έκανα. Να προσθέσω ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη και στη σύζυγο που έκανε χτες αίτηση για το δικό της αυτοκίνητο, δηλώνοντας βέβαια το δικό της email.

Ακριβως το ιδιο και σε εμενα

H VIRTUAL KAPTA ΣAΣ FUEL PASS VISA EINAI ETOIMH! ΓIA NA ΔEITE ΠΩΣ ΘA THN ENTAΞETE ΣTO ΨHΦIAKO ΠOPTOΦOΛI ΠOY ΣAΣ EΞYΠHPETEI KAI NA THN XPHΣIMOΠOIHΣETE AKOΛOYΘHΣE TO HTTPS://...

έκανα την τρίτη την αίτηση και πριν τρία λεπτά ήρθε και η κάρτα της alpha

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα σήμερα αίτηση για ψηφιακή κάρτα με Alpha Bank και ήρθε το γνωστό email με τη σελίδα που δεν ανοίγει.

Αλλά λέει ότι θα γίνει πίστωση στο email οπότε αναμένουμε.

EDIT: Τώρα έφτιαξε η σελίδα και δείχνει ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Επεξ/σία από Tony316

τελικα αν δεν εισαι πελατης alpha bank , θελει κατεβασμα την εφαρμογη της alpha , εισοδο με user name και προσωρινο κωδικο απο το email , αλλαγη κωδικου , επιβεβαιωση συσκευης , κατεβασμα gpay , περασμα την καρτα στο gpay και επιτελους τελος

• Thanks 2

1 λεπτό πριν, panagiotis54 είπε

το viva wallet δεν δουλευει αν το κινητο ειναι rooted?!

Τελευταία φορά που ήμουν rooted, νομίζω και άλλες τραπεζικές είχαν θέμα. 

Χρησιμοποίησε το magisk manager για να το κρύψεις (δεν θυμάμαι πλέον διαδικασία, google it) 

• Sad 1

18 λεπτά πριν, stelioz78 είπε

τελικα αν δεν εισαι πελατης alpha bank , θελει κατεβασμα την εφαρμογη της alpha , εισοδο με user name και προσωρινο κωδικο απο το email , αλλαγη κωδικου , επιβεβαιωση συσκευης , κατεβασμα gpay , περασμα την καρτα στο gpay και επιτελους τελος

Είμαι αρκετά εξοικοιωμενος με αγορές και συναλλαγές διαχειρίζομαι αρκετούς λογαριασμούς από πολλά νοικοκυριά εθελοντικα και μπορώ να πω ότι έκανα 10-15' να τελειώσω την διαδικασία...

Πολύ φοβάμαι ότι κάποιος που δεν κάνει καθημερινά συναλλαγές....πολύ πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει με την άυλη και την fuel pass.

Θα μπορούσε να εντάξει την έκπτωση οριζόντια στα βενζινάδικα όπως σε άλλες χώρες της Ευρώπης ή να βρει άλλο τρόπο, ωστόσο επέλεξε να μας βάλει στη διαδικασία της εξοικείωσης με τέτοιες εφαρμογές και λήψεις επιδομάτων. Θεωρώ ότι όσοι δεν έχουν παιδιά εξοικιωμενα ή εκπαιδευμένα στα κινητά δεν πρόκειται να λάβουν ουτε cents.... Εκτός αν ζητηθεί η άμεση καταβολή στο λογαριασμό

• Thanks 1

Σε όχημα δηλωμένο επαγγελματικό, μοναδικό στο νοικοκυριό, δε δικαιολογεί voucher; Έφαγα άκυρο μόλις τώρα που έκανα την αίτηση. Δε βρίσκω κάτι στις πληροφορίες. Έχει τύχει σε άλλον;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...