Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Pytzamarama είπε

Ευχαριστω.

Δηλαδη πρεπει να βαλω τo app πχ της Alpha Bank σε ενα αλλο κινητο που να υποστηριζει NFC και απο εκει να προσθεσω την Fuel Pass καρτα που μου εχει στειλει η Alpha στο αρχαιο smartphone μου?

Η alpha δεν σου εστειλε την καρτα στο κινητο σου, αλλα τα στοιχεια συνδεσης στις εφαρμογες της. Το πολυ πολυ να ζητησει κανα pin επιβεβαιωσης που προφανως θα σταλει στο δηλωμενο κινητο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

53 λεπτά πριν, korakios είπε

υπόψιν μόνο φυσικά πρόσωπα παίρνουν το 40άρι , δεν ξέρω πως το έχει δηλωμένο το επαγγελματικό

Δηλαδη τα αυτοκινητα που ειναι δηλωμενα σαν αγροτικα δεν παιρνουν την επιδοτηση ?

19 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Ενδεχομένως αν δουν ότι αρκετός κόσμος τη πατήσει με την έλλειψη NFC (ειδικά δεδομένου ότι δεν το ανέφεραν ξεκάθαρα αλλά έλεγαν "κατάλληλο κινητό") να δώσουν δυνατότητα ακύρωσης της αίτησης και μετατροπής της σε κατάθεση με 40. 

Και να πουν για να κάνετε ακύρωση της αίτησης τηλεφωνήστε στο 215.... Που για να το σηκώσουν, πρέπει να κάνεις τάμα!!

3 λεπτά πριν, vadada είπε

Δηλαδη τα αυτοκινητα που ειναι δηλωμενα σαν αγροτικα δεν παιρνουν την επιδοτηση ?

υποθέτω παίρνει αν είναι στο όνομά του και όχι σε επιχείρηση

1 minute ago, 1comment said:

Και να πουν για να κάνετε ακύρωση της αίτησης τηλεφωνήστε στο 215.... Που για να το σηκώσουν, πρέπει να κάνεις τάμα!!

Όχι μήπως προσθέσουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικά έλεγα. 

Βασικά απορώ αυτός ο τηλ αριθμός που οδηγεί. Δε νομίζω να στήσανε τηλ κέντρο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την Viva, έχει κανείς κάποια εξέλιξη; Έχει εγκριθεί από την Τρίτη η αίτηση αλλά ακόμα τίποτα...

Επίσης λέει ότι το δικαιούνται όλα τα φυσικά πρόσωπα και οι ελεύθεροι επαγγελματιες αλλά επαγγαλματικο Ι.Χ για αίτηση θείου μου, δεν το δέχτηκε.. Το έχει κάνει κανείς;

Επεξ/σία από VirusX2gr
  • Like 1
  • Sad 1

32 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Και οκ πες ότι όλα είναι τακτοποιημένα nfc ενεργό και Google pay. Για να πληρώσεις πρέπει να έχεις δεδομένα;; Πρέπει να μπεις στο Google pay να πατήσεις κάτι;;;; Ή γίνεται αυτόματα όταν πλησιάσεις το pos εφόσον έχεις ενεργοποιήσει τα ανώτερα που ανέφερα;;;

https://www.youtube.com/watch?v=7p1_roNdaiE

https://www.youtube.com/watch?v=-E8IQ8jekkQ&t=114s

Είναι πιο απλό απ' όσο φαντάζεται κάνεις. Μην δυσκολεύετε τον εαυτό σας! GOOGLE IS YOUR FRIEND για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι .

Χρησιμοποιώ τις πληρωμές στο iphone εδώ 2 χρόνια, στις ios συσκευές δεν χρειάζονται ανοιχτά δεδομένα, φαντάζομαι ούτε και στις android συσκευές.

• Like 1

Μόλις τώρα, VirusX2gr είπε

Με την Viva, έχει κανείς κάποια εξέλιξη; Έχει εγκριθεί από την Τρίτη η αίτηση αλλά ακόμα τίποτα...

ακριβώς το ίδιο θα ρωτούσα... από την τρίτη κι εγώ περιμένω!! 

κατάφερες να κάνεις ταυτοποίηση;; 

Έχω κάνει ήδη 5 φορές και κάθε φορά μου έρχεται email να ξανακάνω!! 

• Like 1
  • Sad 1

1 λεπτό πριν, VirusX2gr είπε

Σκοτάδι διαρκείας 

• Like 1
  • Sad 1

Ρε παιδιά όσοι κάνατε αίτηση επιτυχώς τώρα απλά περιμένετε. Δε χρειάζεται ούτε λογαριασμό στη Viva ή την Alpha να φτιάξετε, ούτε βιντεοκλήσεις, ταυτοποιήσεις κλπ.

Περιμένετε απλά να σας έρθει email με τις επόμενες οδηγίες και τη ψηφιακή κάρτα.

Μη ταλαιπωρήστε τζάμπα. Η Alpha άρχισε να στέλνει ήδη απ ότι φαίνεται ενώ η Viva ακόμα όχι, οπότε περιμένουμε.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε και μήνυμα στο Viber από Alpha (που είμαι ούτως ή άλλως πελάτης) και αναμένω την ενεργοποίηση της κάρτας.

Επεξ/σία από dtk-386

Δυο εργασιμες ημερες λεει , ειναι ενοχλητικο που παντα υπαρχει καθυστερηση ! Στον φιλο μου που του εκανα καμποσες ωρες μετα απο εμενα μεσω alpha ειναι ηδη ετοιμη η ψηφιακη καρτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Ανοίγεις δεδομένα για τις πληρωμές ή δεν χρειάζεται;

Οχι δεν χρειάζεται εννοείται. Την κάρτα που πληρώνεις ανέπαφα την συνδέεις στο ίντερνετ?😋

Επεξ/σία από dtk-386

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...