Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

παιδιά τελικα για ολους ποτε θα ανοιξει; και θα ειναι μονο για μια ημέρα;

ε ρε καραγκιοζιλικια.

Ποιος τα λεει αυτα?! Καραγκιοζιλίκι είναι που τους έχει πιάσει πρεμούρα όλους να κάνουν δήλωση την πρωτη μέρα και μετά γκρινιάζουν. Ας την κάνουν σε 10 μέρες. Τα 40 είτε σήμερα είτε σε ένα μηνα, 40 θα είναι. Δεν θα αλλάξει κάτι. 

image.png.4ebd0b86088536a80124f049c79c7668.png

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα μπαζα η viva ... εφτιαξα λογαριασμο και μου λεει αναμονη 30 λεπτα για ταυτοποιηση με βιντεοκληση ( ξερω οτι δεν χρειαζεται να φτιαξω για το fuel pass ) . Μετα λενε να υποστηριζουμε τις ελληνικες εταιριες , ΟΚ !

Δυο μερες προθεσμια ειχατε τσοπανηδες !

Στις 26/4/2022 στις 12:24 ΜΜ, SabotazNic είπε

Edit 28/04

Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το nfc και οι χρήστες Android να κατεβάσετε το gpay για ευκολία. Το viva wallet δεν είναι αυτόνομη εφαρμογή, δεν προσφέρει η ίδια η εφαρμογή πληρωμή μέσω nfc. Θα έχει κουμπί για να προσθέσετε την κάρτα στο gpay για ευκολία. 

Στην περίπτωση που κάποιο smartphone δεν υποστηρίζει NFC όπως φαίνεται στο screenshot και έχει επιλεγεί η Alpha, ποια εναλλακτική υπάρχει για εξαργύρωση του virtual card, έχει κάποιος ιδέα;

Screenshot.png

2 λεπτά πριν, thanosbrt είπε

Στην περίπτωση που κάποιο smartphone δεν υποστηρίζει NFC όπως φαίνεται στο screenshot και έχει επιλεγεί η Alpha, ποια εναλλακτική υπάρχει για εξαργύρωση του virtual card, έχει κάποιος ιδέα;

Screenshot.png

Μπαίνεις στο ebanking της alpha σε τηλέφωνο που υποστηρίζει NFC και περνάς εκεί την κάρτα στο google pay και πληρώνεις με άλλο κινητό 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, DjTony είπε

Μπαίνεις στο ebanking της alpha σε τηλέφωνο που υποστηρίζει NFC και περνάς εκεί την κάρτα στο google pay και πληρώνεις με άλλο κινητό 

Ευχαριστώ. Πιο πολύ ρώτησα για το μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση πριν από αυτή, αλλά μάλλον όχι.

Επεξ/σία από thanosbrt

2 ώρες πριν, -WISE- είπε

Kαλημέρα φίλε μου.

Πόσες ώρες μετά ήρθε αυτή η επιβεβαίωση;

Μετά από αίτηση για άυλη της Alpha και κατάσταση "ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ" δεν έχει έρθει ακόμα κάποιο επιβεβαιωτικό email έγκρισης μετά από σχεδόν 24 ώρες...

Εμένα έκανε περίπου 6 ώρες..Αλλά μετά μου ήρθαν και 2 αλλα mail.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, visualizer είπε

Για τα μπαζα η viva ... εφτιαξα λογαριασμο και μου λεει αναμονη 30 λεπτα για ταυτοποιηση με βιντεοκληση ( ξερω οτι δεν χρειαζεται να φτιαξω για το fuel pass ) . Μετα λενε να υποστηριζουμε τις ελληνικες εταιριες , ΟΚ !

Δυο μερες προθεσμια ειχατε τσοπανηδες !

Αφου ξερεις οτι δεν πρεπει να φτιαξεις, γιατι φτιαχνεις? 🤦‍♂️

15 λεπτά πριν, thanosbrt είπε

Screenshot.png

Αλλο κινητο με nfc

Επεξ/σία από SabotazNic

9 ώρες πριν, vadada είπε

εκανα και για τον αδερφο μου για πετρελαιοκινητο κλουβακι επαγγελματικο

υπόψιν μόνο φυσικά πρόσωπα παίρνουν το 40άρι , δεν ξέρω πως το έχει δηλωμένο το επαγγελματικό

Όποιος από βιβα πάρει κάρτα, να το γράψει. Όσοι έκαναν αιτήσεις πρώτη μέρα. Εφόσον από αλφα ξεκίνησαν, λογικά πρέπει και της βιβα να λάβουν σήμερα αντίστοιχα.

37 λεπτά πριν, thanosbrt είπε

Screenshot.png

Ισως να γίνεται να περάσει ο υπάλληλος τα στοιχεία της κάρτας σου στο pos. Εν τω μεταξύ η viva ακόμα τίποτα.

1 ώρα πριν, dsvee είπε

Μπήκα από το myalpha mobile app στο κινητό. Εκεί φαινόταν στις κάρτες, και από εκεί είχε επιλογή να την συνδέσω με gpay.

IMG_20220429_110444.jpg

Μια χαζή ερώτηση. Το nfc για να πληρώσεις απαιτεί να έχεις ενεργά δεδομένα στο κινητό ή όχι;

1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Μια χαζή ερώτηση. Το nfc για να πληρώσεις απαιτεί να έχεις ενεργά δεδομένα στο κινητό ή όχι;

Δεν νομίζω, τουλάχιστον στα iphone όχι.

5 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Ισως να γίνεται να περάσει ο υπάλληλος τα στοιχεία της κάρτας σου στο pos. Εν τω μεταξύ η viva ακόμα τίποτα.

Σε βενζιναδικο, δυσκολο εως απιθανο να βρεις pos καλυτερο απο τα βασικα για τις ελαχιστες χρεωσεις και παγια που εχουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...