Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DjTony είπε

Όσοι επέλεξαν αΰλη μέσω Alpha bank πως σας ήρθαν τα χρήματα; είδατε στο ebanking της alpha κάποια κάρτα να δημιουργήθηκε ή κάπως αλλιώς; 

Σε εμένα που έχω ebanking μου έστειλε στο viber ότι θα έρθει sms όταν μπει η κάρτα στην εφαρμογή. Οπότε περιμένουμε.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε sms από την Alpha ότι είναι έτοιμη η κάρτα και με ποιους τρόπους θα έχω πρόσβαση σε αυτήν αναλόγως με το αν είμαι ήδη πελάτης η όχι

Δημοσ.

Αίτηση την πρώτη μέρα για έμενα και για τη μητέρα μου.Χθες το απόγευμα μπήκαν και στους δυο(διαφορετικές τράπεζες).

Δημοσ.

Εγω αίτηση τρίτη βράδυ , κατάθεση σε eurobank.. Αν και έχει προωθηθεί το αίτημα , το μαρούλι άφαντο. Τώρα το σπείρανε μάλλον 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Πριν μια ώρα ακριβώς μου ήρθε mail ότι η αίτηση έχει προωθηθεί για πίστωση.... Ότι να'ναι πραγματικά... Εχω επιλέξει αϋλη alpha... Αναμένω... 

Kαλημέρα φίλε μου.

Πόσες ώρες μετά ήρθε αυτή η επιβεβαίωση;

Μετά από αίτηση για άυλη της Alpha και κατάσταση "ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ" δεν έχει έρθει ακόμα κάποιο επιβεβαιωτικό email έγκρισης μετά από σχεδόν 24 ώρες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτοιμη η άυλη κάρτα σε εμένα. Την φόρτωσα στο gpay.

Απο alpha bank

Επεξ/σία από dsvee
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Kαλημέρα φίλε μου.

Πόσες ώρες μετά ήρθε αυτή η επιβεβαίωση;

Μετά από αίτηση για άυλη της Alpha και κατάσταση "ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ" δεν έχει έρθει ακόμα κάποιο επιβεβαιωτικό email έγκρισης μετά από σχεδόν 24 ώρες...

Εμένα από την κατάσταση "ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ" πέρασε σε εγκρίθηκε σε περίπου 5 λεπτά, οπότε μετά έγραφε ότι έχει προωθηθεί η πίστωση. Μάλλον κάπου έχει σκαλώσει η διαδικασία σε εσένα...

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε αίτηση μέσω Iban, θα πήρε και 2 λεπτά η διαδικασία !!! Το πιο χρονοβόρο ήταν να βρεις το IBAN ποιο ειναι!

image.png.9862281fd54398221c1cc5b6f30bbcad.png

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, visualizer είπε

Πηρε κανεις με viva ? περασαν δυο μερες ... τις πλαθουν τις ψηφιακες καρτες;

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση....

Δημοσ.
1 hour ago, sphinxgr said:

χαχαχαχαχαχαχ. Το έστειλα σε φίλο μου λογιστή και μου απάντησε->

image.png.bb4871639f2cd5dc5fbd76289767f44c.png

ωραίο το site σου για τα Smart btw, απλό και περιεκτικό.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, dsvee είπε

Έτοιμη η άυλη κάρτα σε εμένα. Την φόρτωσα στο gpay.

Απο alpha bank

Φαίνεται μέσα στο ebanking της alpha? Πως την έβαλες στο gpay? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα από το myalpha mobile app στο κινητό. Εκεί φαινόταν στις κάρτες, και από εκεί είχε επιλογή να την συνδέσω με gpay.

IMG_20220429_110444.jpg

Επεξ/σία από dsvee
  • Like 2
Δημοσ.

Καλά εμείς που επιλέξαμε μέσω viva ζορίζονται να μας δώσουν τα έξτρα 5€ μου φαίνεται και θα βγουν εκτός προγράμματος.... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...