Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Mr^Robot είπε

Και εγώ viva επέλεξα , Έκανα την αίτηση Τρίτη απόγευμα , εγκρίθηκε αλλά κανένα νέο εκ τότε .

6 ώρες πριν, Svarniaris είπε

Oχι φίλε. Με ΑΦΜ σε 0 έκανα αίτηση την πρώτη μέρα και επέλεξα viva.Εγκρίθηκε,κλπ αλλά δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα.

Σημείωση: Δεν είχα viva από πριν. Για το +5 ευρώ επέλεξα την αυλη. Αν ήξερα ότι σε απλό λογαριασμό θα έμπαιναν γρηγορότερα και χωρίς περιορισμό στο ξόδεμα θα διάλεγα αυτό.

Όπως και στην Αλφα, δεν έχουν αποσταλεί ακόμα οι άυλες κάρτες παιδιά. Απλά η Αλφα έστειλε ένα ενημερωτικό βάιμπερ ότι όταν εκδοθεί η κάρτα, θα ενημερωθείτε με μήνυμα και θα μπείτε στην εφαρμογή myalpha mobile κτλ κτλ. Άρα γενικώς οι άυλες περιμένουν. Οι καταθέσεις σε όσους έκαναν Τρίτη, μπήκαν. Κι εγώ βίβα επέλεξα σήμερα (καλή ώρα για αίτηση, έγινε αμέσως) και θα περιμένω. Ένα 5ευρω θα μου πείτε, αλλά γιατί να τους το χαρίσω; Εξάλλου δεν βιάζομαι. Ας κάνει και 10 μέρες. Εδώ θα είμαι να τους κράζω που λένε για δύο.

Επεξ/σία από 1comment
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 ώρες πριν, Kikhnt είπε

Αρα άσχετα με το τι τράπεζα χρησιμοποιείς έχεις εκεί σταθερά την επιλογή της sim;;;;

Ακριβώς έχω περάσει Eurobank, Alpha και Revolut χωρίς πρόβλημα.

4 ώρες πριν, rey7 είπε

Εμενα αρχικα μου ειχε βγαλει το καλσικο μηνυμα οτι απετχε η ταυτοποιηση των στοιχειων μου. Οκ λεω, θα περιμενω οταν ανοιξει για ολους να κανω ξανα. Τωρα το πρωι (και χωρις να κανω κατι) βλεπω 3 mails το ενα λεει οτι εγινε επιτυχης επεξεργασια και να περιμενω την πιστωση, και στα καπακια αλλα 2 να λενε οτι καταχωρηθηκε η αιτηση και να πως να ενημερωθω για την εξελιξη μεσα απο την σελιδα.... Εχω χασει την μπαλα δεν ξερψ σε ποιο σταδιο βρισκομαι....

Το ίδιο και εμένα. Όπως ειπα και πιο πριν 2.05 μου ήρθε μήνυμα ότι έγινε επιτυχής επεξεργασία. Και σήμερα το πρωί είδα 2 μηνύματα ότι έχει καταχωρηθεί η αίτηση με ώρα αποστολής 3.11 και 3.12πμ....

email 3.30 το βράδυ :

Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,Η αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass επεξεργάστηκε επιτυχώς και θα προωθηθεί προς πίστωση. Παρακαλώ ενημερωθείτε για την εξέλιξη της αίτησής σας στην εφαρμογή.

ε ε έρχονται  🤣 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Agmourk είπε

Εμ ακούτε κάτι στον αέρα ή στο καφενείο ή το ονειρέυεστε, εμ το γράφετε κιόλας νομίζοντας πως κάνετε και τον έξυπνο. Βασικός μικτός μισθός στα Σκόπια 300€, και κάνανε και άιτημα στο ΔΝΤ για βοήθεια (IMF Executive Board Receives Request for a Precautionary and Liquidity Line Arrangement with North Macedonia) διότι το εξωτερικό χρέος μεγάλωσε (ένας απο τους λόγους που εκδιώχθηκε το "χρυσό παιδί", ο Ζόραν) αφού πίστευαν ότι θα μπούνε στην ΕΕ. Απο την άλλη η Σερβία βρίσκεται υπό την εποπτεία του ΔΝΤ ακόμα (IMF Staff Concludes Visit to Serbia) κάτι που σημαίνει ότι είναι ακόμα σε καθεστώς χρεοκωπίας και αναδιάρθρωσης χρέους. Ο κατώτατος μισθός περίπου 350€ (Average and Minimum Salary in Belgrade, Serbia - Check in Price). 

Offtopic τελείως, αλλά μερικοί ούτε στο google δεν ξέρετε να ψάχνετε για fake news που βγάζουν μάτι (άσχετο που τα καταπίνετε αμάσητα). 

Ontopic: Κάναμε την αίτηση κανονικά για πετρέλαιο και πήρε όλη την επιδότηση μέσω viva (45€). Οπότε λογικά περιμένω κάποιο mail για την κάρτα απο viva. 

Φιλε επειδη εχω μεγαλες σχεσεις με σερβια και μενω μακρα διαστηματα. καλυτερα εσυ να ενημερωθείς. Οχι οτι εχουν καποιο συνδεση αυτα που λες με τη πανακριβη βενζινη αλλα για να καταρριφθουν αυτα τα φαντασιοπληκτα αφηγηματα που υπαρχουν περι φτωχοτςρων Βαλκανιων.  Τεραστια αναπτυξη. Συνεχεια χτιζουν ουρανοξυστες και αναπλαθουν τις πολεις. Πρωτος μισθος 800 ευρω με πτυχιο. Ελάχιστη εφορια.  Καλυτερα να ρωτησεις Ελληνες που δουλευουν εκει να σου πουν και να αφησεις τις θεωρεις των media, του κομματος και τις ημιμαθείς ειρωνειες. Ειμαστε ο πατος των Βαλκανιων. Ολη η βορεια ελλαδα εχει αγοραστει απο Βαλκανιους. Το αφηγημα οτι δηθεν οι Βαλκάνιοι εχουν μεινει οπως ηταν πριν χρονια ειναι μονο στη φαντασία καποιων. Μας έχουν περασει προ πολλου. Ας πληρωσουμε λοιπον 2.10 στη κυριλε και χρεοκωπημενη Ελλαδα. 

Ontopic : και σε εμενα και σε συγγενη ηρθε μηνυμα αδυναμίας ελεγχου εγκυροτητας στοιχείων. Η διευθυνη αναγραφεται περιλαμβανοντας και ις γυρω οδους και καποιο λογο. Μηπως προερχεται απο εκει το λαθος ; Δυναται να αλλαξει καπως η διεύθυνση;

Επεξ/σία από andreashellas
  • Sad 1

Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

χαχαχαχαχαχαχ. Το έστειλα σε φίλο μου λογιστή και μου απάντησε->

image.png.bb4871639f2cd5dc5fbd76289767f44c.png

Εν το μεταξύ 10 παίρνουν αν τα κάνει κάποιος υπάλληλος-βοηθός αν έχεις την τιμή να στα κάνει ο ίδιος  το κόστος ανεβαίνει

2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

χαχαχαχαχαχαχ. Το έστειλα σε φίλο μου λογιστή και μου απάντησε->

image.png.bb4871639f2cd5dc5fbd76289767f44c.png

Mιλαμε πολύ δύσκολη δουλειά...και αν καταχωρήσει τίποτα λάθος δεν ξέρει δεν είδε μετά...

Μόλις τώρα, Ducatista είπε

Εν το μεταξύ 10 παίρνουν αν τα κάνει κάποιος υπάλληλος-βοηθός αν έχεις την τιμή να στα κάνει ο ίδιος  το κόστος ανεβαίνει

Καλά ναι. Ο καθένας ζητάει όσα του λείπουν.

Για μένα? Σωστά ειναι τα >=10. Αν δεν θέλει να πληρώσει, ας πάει ΚΕΠ. 

1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε

Mιλαμε πολύ δύσκολη δουλειά...και αν καταχωρήσει τίποτα λάθος δεν ξέρει δεν είδε μετά...

Αν ο άλλος δεν έχει ενημερωμένα τα στοιχεία δυστυχώς έμπλεξες. Το κόστος δεν περιλαμβάνει μόνο τον καλό πελάτη που θα πάρει 2 λεπτά, αλλά και τον κακό που θα πάρει μισή ωρα. Παντού έτσι γίνεται. Ο καλός την τρώει

προτιμώ να στερηθώ 3 καφέδες για τα 12 κ@λοευρώ τους το μήνα. να τα βάλουν στην όπισθεν. που κάθονται και γελάνε με την απελπισία μας που καθόμαστε και σπρωχνόμαστε για 12ε 

4 λεπτά πριν, gsisr είπε

προτιμώ να στερηθώ 3 καφέδες για τα 12 κ@λοευρώ τους το μήνα. να τα βάλουν στην όπισθεν. που κάθονται και γελάνε με την απελπισία μας που καθόμαστε και σπρωχνόμαστε για 12ε 

ΑΝ κάποιος έχει υπομονή και κάνει αίτηση σε 10 ημέρες, θα τα πάρει μπαμ και θα ξεμπερδεψει. Δεν βλέπω το λόγο που όλοι τρέχουν να το κάνουν τις πρώτες μέρες.

Βασικά τον βλέπω το λόγο. Δεν ήταν ξεκάθαρο αν τα χρήματα μπουν μια κ καλή ή μπαίνουν 13€ το μήνα, πόσο μάλλον το τρέχοντα μήνα που τελειωνει. 

2 λεπτά πριν, DjTony είπε

Όσοι επέλεξαν αΰλη μέσω Alpha bank πως σας ήρθαν τα χρήματα; είδατε στο ebanking της alpha κάποια κάρτα να δημιουργήθηκε ή κάπως αλλιώς; 

Θα περιμένεις κάμποσες μέρες (>3) και θα σου έρθει μήνυμα στο κινητό.

• Like 1

14 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Και εμένα το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε. Δεν βρήκα περισσότερες πληροφορίες στην εφαρμογή που μας παραπέμπει.

Δεν λέει π.χ. "η αίτηση δεν έγινε δεκτή" ή κάτι παρόμοιο. Μιλάει για "εγκυρότητα των στοιχείων"... Περίεργο.

Σήμερα μου ήρθε καινούργιο mail

Fuel Pass

Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,

Η αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass επεξεργάστηκε επιτυχώς και θα προωθηθεί προς πίστωση. Παρακαλώ ενημερωθείτε για την εξέλιξη της αίτησής σας στην εφαρμογή.

Γιάνα δούμε.

Κατάντησαν και εμάς τους νεότερους ίδιους η χειρότερους από τους συνταξιούχους. Περίμεναν και έκαναν όνειρα από την καθημερινή πιπίλα των βόθρων ότι θα πάρουν 5-10 χιλιάδες € αναδρομικά 5ετιας. Τελικά πήραν η πλειοψηφία από 50 έως 100€ και όποιον ρώταγες με πρώτο τον πατέρα μου έλεγαν " Ε καλά είναι κι αυτά από το τίποτα "

Αίτηση για κάρτα και εγώ την πρώτη ημέρα λόγω αφμ 0 και ακόμα περιμένω το mail από την ανταρκτική. Το φέρνει εσκιμώος με τα πόδια. 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...