Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Εμένα είναι προς πίστωση 45 ευρώ , επέλεξα viva wallet και λογικά τις επόμενες θα πιστωθούν , τώρα σχετικά με viva wallet ενώ έχω κάνει ταυτοποίηση λογαριασμού με βιντεοκλήση και όλα τα έγραφα κτλ κτλ παρ'όλα αυτά οι επιλογές "μεταφορές" & "φόρτιση" για κάποιο λόγο παραμένουν κλειδωμένες , γνωρίζει κανείς κάτι γι'αυτό ;

Pinned μήνυμα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, sstratos είπε

Δουλεύουν τα παιδιά....  00:36 το βράδυ 🤣🤣

Screenshot_2022-04-29-00-34-02-609_com.android.chrome.jpg

8 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε

Καθόμαστε και ασχολουμαστε με τα 18 λίτρα, οταν η τιμή της βενζίνης ανεβαίνει αντί να κατεβαίνει, συμφωνα με τις τιμές διεθνώς. Στη Λάρισα σήμερα με τιμη μπρεντ 104 δολάρια η τιμη βενζίνης ειναι στα 2.07, οταν με τιμη μπρεντ 130 δολάρια η μέση τιμή ηταν 2.05

Απο 00.08 το βγαζει αυτο ...

48 λεπτά πριν, grip είπε

Έχει έρθει σε κανέναν από όσους κάνανε αίτηση την πρώτη μέρα πίστωση  αυλής κάρτας σε viva wallet μεσω της ειδοποίησης με mail? 

Oχι φίλε. Με ΑΦΜ σε 0 έκανα αίτηση την πρώτη μέρα και επέλεξα viva.Εγκρίθηκε,κλπ αλλά δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα.

Σημείωση: Δεν είχα viva από πριν. Για το +5 ευρώ επέλεξα την αυλη. Αν ήξερα ότι σε απλό λογαριασμό θα έμπαιναν γρηγορότερα και χωρίς περιορισμό στο ξόδεμα θα διάλεγα αυτό.

3 ώρες πριν, tzagaritos είπε

Εμένα πάντως από το πρωί που την έκανα βρίσκεται υπό έλεγχο.

Έχουν μπει σε κάποιο queue πολλές αιτήσεις και θα σταλούν επιβεβαιώσεις μαζεμένες? Δεν θα σταλεί επιβεβαίωση ποτέ?

Ένας θεός ξέρει..

Και γω  Τεταρτη βραδυ που την εκανα αυτο μου εβγαλε υπό έλεγχο.  Μεχρι στιγμης δεν εχω καποια εξελιξη..

Ενω η δικια μου αιτηση για βενζινοκινητο οχημα εγκριθηκε.. εκανα και για τον αδερφο μου για πετρελαιοκινητο κλουβακι επαγγελματικο με εισοδημα αρκετα κατω των 30κ ευρω και μου ηρθε σε εμαιλ το παρακατω μηνυμα

Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,

Η επιβεβαίωση εγκυρότητας των στοιχείων της αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass απέτυχε. Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στην εφαρμογή.

Που οφειλετε?Και απο Δευτερα που ανοιγουν ολα τα αφμ παλι μπορω να ξανακανω την αιτηση σε περιπτωση που κολλησε καπου η να δοκιμασω εστω με το μηχανακι ?

• Like 1

Εμενα αρχικα μου ειχε βγαλει το καλσικο μηνυμα οτι απετχε η ταυτοποιηση των στοιχειων μου. Οκ λεω, θα περιμενω οταν ανοιξει για ολους να κανω ξανα. Τωρα το πρωι (και χωρις να κανω κατι) βλεπω 3 mails το ενα λεει οτι εγινε επιτυχης επεξεργασια και να περιμενω την πιστωση, και στα καπακια αλλα 2 να λενε οτι καταχωρηθηκε η αιτηση και να πως να ενημερωθω για την εξελιξη μεσα απο την σελιδα.... Εχω χασει την μπαλα δεν ξερψ σε ποιο σταδιο βρισκομαι....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά εγκρίθηκε.

Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,
Η αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass επεξεργάστηκε επιτυχώς και θα προωθηθεί προς πίστωση.
10 ώρες πριν, korakios είπε

δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και τη εμπειρία έχεις με πλατφόρμες του δημοσίου , αλλά κανόνας είναι οτι δεν ασχολείσαι τουλάχιστον μια εβδομάδα απο τη στιγμή που ανοίγει

Το Σ/Κ που θα είναι για όλους θα καταρρεύσει,απο Δευτέρα Τρίτη θα προσπαθούν κάποιοι μαζί με όσους δεν τα κατάφεραν μέχρι τώρα , άρα απο Τετάρτη , Πέμπτη το ιδανικό 

(το αν είναι σωστό ή όχι και το τι είναι , γνωρίζουμε τα αυτονόητα ,δε χρειάζεται να σχολιάσουμε στο παρών νήμα :) )

Πέμπτη πρωί που σηκώθηκα για την εργασία μου στις 5 το πρωί το έκανα σε 20 δευτερόλεπτα στη κυριολεξία.

8 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Το ότι για 40 ευρώ γίνεται τετοιο νταβαντουρι κάνεις δεν το περίμενε...

τα έχεις πληρώσει αγαπητέ.....δεν σου χαρίζουν κάτι. 

η βενζίνη είχε 1,65 και πήγε 2.....ούτε καν ολόκληρα δεν στα δίνουν.

5 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Και γω  Τεταρτη βραδυ που την εκανα αυτο μου εβγαλε υπό έλεγχο.  Μεχρι στιγμης δεν εχω καποια εξελιξη..

Πέμπτη πρωί την έκανα στις 5 και το email έγκρισης ήρθε την ίδια μέρα στις 1:15 το βράδυ.

(βενζίνη με πληρωμή σε άυλη της Α)

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...