Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι φόλα φάγαμε πάλι;

Τι ωραία που τα έφτιαξαν όλα πάλι;

Πότε άλλαξαν τη σειρά των αιτήσεων;

Εχτές το πρωί(7πμ) διαβάζω σε ενημερωτικό site οτι το αφμ μου (λήγοντας 5) περνάει στις 28-4.

Μπαίνω σήμερα και λέει οτι περνάει το 6-7... :(

Ότι να'ναι για ακόμη μια φορά, δίνουν την εντύπωση οτι προσπαθούν να γλιτώσουν οτι μπορούν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 minutes ago, nickol-us said:

Τι φόλα φάγαμε πάλι;

Εχτές το πρωί(7πμ) διαβάζω σε ενημερωτικό site οτι το αφμ μου (λήγοντας 5) περνάει στις 28-4.

Ότι να'ναι για ακόμη μια φορά, δίνουν την εντύπωση οτι προσπαθούν να γλιτώσουν οτι μπορούν...

Δεν τα χάνεις, από Σάβαττο Κυριακή κάνε αίτηση που είναι για όλα τα ΑΦΜ.

Εγω εκανα χθες αιτηση αφου χθες ανοιξε για το αφμ μου...

Ακομα δεν εχω πάρει email οτι εγκρίθηκε..Εσεις πως τα εχετε φτιάξει ολα ηδη???

Κ πως θα πάρουμε επιδομα για τον Απριλιο,αφου τρ ανοιξανε κ ακόμα δν εχουν εγκρίνει αιτησεις??

• Sad 1

Μόλις τώρα, nickol-us είπε

δεν υπάρχει προθεσμία

1 λεπτό πριν, antbyron είπε

Σάββατο και Κυριακή θα σέρνεται, όσο πιο αργά τόσο καλύτερα

1 λεπτό πριν, Πανος999 είπε

Κ πως θα πάρουμε επιδομα για τον Απριλιο,αφου τρ ανοιξανε κ ακόμα δν εχουν εγκρίνει αιτησεις??

δεν παίρνεις για τον Απρίλιο , εφάπαξ είναι και τέλος (εκτός αν βγάλουν σε κανα τρίμηνο νέο)

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, andreashellas said:

Για οσους υπεραμυνεστε του συστηματος ενα θα πω. Σκοπια και Σερβια βενζινη 1.2. Φυσικα αυτες δεν ειναι πλεον χρεοκωπημενες χωρες σαν εμας

Εμ ακούτε κάτι στον αέρα ή στο καφενείο ή το ονειρέυεστε, εμ το γράφετε κιόλας νομίζοντας πως κάνετε και τον έξυπνο. Βασικός μικτός μισθός στα Σκόπια 300€, και κάνανε και άιτημα στο ΔΝΤ για βοήθεια (IMF Executive Board Receives Request for a Precautionary and Liquidity Line Arrangement with North Macedonia) διότι το εξωτερικό χρέος μεγάλωσε (ένας απο τους λόγους που εκδιώχθηκε το "χρυσό παιδί", ο Ζόραν) αφού πίστευαν ότι θα μπούνε στην ΕΕ. Απο την άλλη η Σερβία βρίσκεται υπό την εποπτεία του ΔΝΤ ακόμα (IMF Staff Concludes Visit to Serbia) κάτι που σημαίνει ότι είναι ακόμα σε καθεστώς χρεοκωπίας και αναδιάρθρωσης χρέους. Ο κατώτατος μισθός περίπου 350€ (Average and Minimum Salary in Belgrade, Serbia - Check in Price). 

Offtopic τελείως, αλλά μερικοί ούτε στο google δεν ξέρετε να ψάχνετε για fake news που βγάζουν μάτι (άσχετο που τα καταπίνετε αμάσητα). 

Ontopic: Κάναμε την αίτηση κανονικά για πετρέλαιο και πήρε όλη την επιδότηση μέσω viva (45€). Οπότε λογικά περιμένω κάποιο mail για την κάρτα απο viva. 

Επεξ/σία από Agmourk
  • Like 2
  • Confused 1

8 λεπτά πριν, marmagia είπε

YΠάρχει περίπτωση η ασφαλιστική να έχει περάσει κανένα αφμ/ στοιχείο λάθος και το αυτοκίνητο να εμφανίζεται ανασφάλιστο; η να έχει γίνει κάνα μπέρδεμα με απλήρωτα τέλη;

Τα έλεγξα μέσα απο της υπηρεσίες του gov και για τα τέλη και για την ασφάλεια και είναι όλα εντάξει τι να πω

Μόλις τώρα, antbyron είπε

Μόλις τώρα, korakios είπε

δεν υπάρχει προθεσμία

Δεν είπα οτι τα χάνω.

Σχολίασα την οργάνωση, που για ακόμη μια φορά είναι ανύπαρκτη, αλλά και το γεγονός οτι όλο αυτό μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά για κάποιους. Πως γίνεται να αλλάζεις τη σειρά την ώρα που είναι σε λειτουργία η πλατφόρμα;

2 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Εμ ακούτε κάτι στον αέρα ή στο καφενείο ή το ονειρέυεστε, εμ το γράφετε κιόλας νομίζοντας πως κάνετε και τον έξυπνο. Βασικός μικτός μισθός στα Σκόπια 300€, και κάνανε και άιτημα στο ΔΝΤ για βοήθεια (IMF Executive Board Receives Request for a Precautionary and Liquidity Line Arrangement with North Macedonia) διότι το εξωτερικό χρέος μεγάλωσε (ένας απο τους λόγους που εκδιώχθηκε το "χρυσό παιδί", ο Ζόραν) αφού πίστευαν ότι θα μπούνε στην ΕΕ. Απο την άλλη η Σερβία βρίσκεται υπό την εποπτεία του ΔΝΤ ακόμα (IMF Staff Concludes Visit to Serbia) κάτι που σημαίνει ότι είναι ακόμα σε καθεστώς χρεοκωπίας και αναδιάρθρωσης χρέους. Ο κατώτατος μισθός περίπου 350€ (Average and Minimum Salary in Belgrade, Serbia - Check in Price). 

Offtopic τελείως, αλλά μερικοί ούτε στο google δεν ξέρετε να ψάχνετε για fake news που βγάζουν μάτι (άσχετο που τα καταπίνετε αμάσητα). 

Ontopic: Κάναμε την αίτηση κανονικά για πετρέλαιο και πήρε όλη την επιδότηση μέσω viva (45€). Οπότε λογικά περιμένω κάποιο mail για την κάρτα απο viva. 

Και τώρα εύκολα κάποιος θα σου κάνει σύγκριση με Κύπρο...

αυτές οι κουβέντες δεν καταλήγουν πουθενά, κακώς ξεκίνησε από το συμφορουμίτη, κακώς δίδεται και συνέχεια...

• Like 2

1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Δεν είπα οτι τα χάνω.

Σχολίασα την οργάνωση, που για ακόμη μια φορά είναι ανύπαρκτη, αλλά και το γεγονός οτι όλο αυτό μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά για κάποιους. Πως γίνεται να αλλάζεις τη σειρά την ώρα που είναι σε λειτουργία η πλατφόρμα;

δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και τη εμπειρία έχεις με πλατφόρμες του δημοσίου , αλλά κανόνας είναι οτι δεν ασχολείσαι τουλάχιστον μια εβδομάδα απο τη στιγμή που ανοίγει

Το Σ/Κ που θα είναι για όλους θα καταρρεύσει,απο Δευτέρα Τρίτη θα προσπαθούν κάποιοι μαζί με όσους δεν τα κατάφεραν μέχρι τώρα , άρα απο Τετάρτη , Πέμπτη το ιδανικό 

(το αν είναι σωστό ή όχι και το τι είναι , γνωρίζουμε τα αυτονόητα ,δε χρειάζεται να σχολιάσουμε στο παρών νήμα :) )

21 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Τι φόλα φάγαμε πάλι;

Ακριβως το ιδιο επαθα και εγω σημερα, συμφωνα με το ΦΕΚ σημερα ηταν η σειρα μου (τελειωνει σε 5 το ΑΦΜ μου), μπαινω να κανω την αιτηση και προς εκπληξη μου δεν με αφηνε η πλατφορμα γιατι σημερα λεει κανουν τα ΑΦΜ που ληγουν σε 6,7.Ουτε τα ΦΕΚ που ψηφιζουν δεν τηρουν, αλλαξαν την ημερομηνια χωρις ενημερωση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και τη εμπειρία έχεις με πλατφόρμες του δημοσίου , αλλά κανόνας είναι οτι δεν ασχολείσαι τουλάχιστον μια εβδομάδα απο τη στιγμή που ανοίγει

Το Σ/Κ που θα είναι για όλους θα καταρρεύσει,απο Δευτέρα Τρίτη θα προσπαθούν κάποιοι μαζί με όσους δεν τα κατάφεραν μέχρι τώρα , άρα απο Τετάρτη , Πέμπτη το ιδανικό 

(το αν είναι σωστό ή όχι και το τι είναι , γνωρίζουμε τα αυτονόητα ,δε χρειάζεται να σχολιάσουμε στο παρών νήμα :) )

Είμαι λίγο πριν τα 40 και ΕΥΤΥΧΩΣ μέχρι τον κορονόϊο δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ με πλατφόρμες δημοσίου. Πολύ λίγα πράγματα τα οποία τα έκανα σχετικά εύκολα.

Τον κανόνα που λες δεν τον βλέπω. Βλέπω μια ενημέρωση προς τους πολίτες που απλά δεν τηρείται. Το οτι έχεις την ευκαιρία να γνωρίζεις από πλατφόρμες δημοσίου  δεν σημαίνει οτι είσαι ο κανόνας και είμαι άνθρωπος που κάνει καλό χειρισμό των τεχνολογικών μέσων...

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1

Στις 27/4/2022 στις 8:11 ΜΜ, SabotazNic είπε

Αρα ειμαστε ολοι στην ιδια φαση, και οχι οτι ειναι καλυτερη η καταθεση :)

Μόλις μπήκαν σε εμένα (Πειραιώς) και στις 18:00 Εθνική του αδερφού μου. Οπότε 2 μέρες μετά την αίτηση. Στην κάρτα μπαίνουν αμέσως;

Spoiler

1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Βλέπω μια ενημέρωση προς τους πολίτες που απλά δεν τηρείται.

δεν πειράζει , απο εβδομάδα

μπορείς να κάνεις αγωγή ζητώντας ανάλυση των ποσών που διατέθηκαν στην πλατφόρμα ή μέσω αρμόδιων ελεγκτικών αρχών παράλληλα με δημοσίευση άρθρων σε εφημερίδες, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

(το insomnia δεν πιάνεται 😛)

2 λεπτά πριν, Klausx είπε

Μόλις μπήκαν σε εμένα (Πειραιώς) και στις 18:00 Εθνική του αδερφού μου. Οπότε 2 μέρες μετά την αίτηση. Στην κάρτα μπαίνουν αμέσως;

Αν μπεις ebanking θα δεις λογιστικό και διαθέσιμο υπόλοιπο. Αν το 1ο είναι +40 από το 2ο, δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη. 

Οκ προσωπικά περίμενα καθυστέρηση με viva/alpha wallet λόγω freedom, αλλά οκ, τώρα έχω βενζίνη :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Φτιάξτε το bug που παίζει γιατί δεν μπορούμε να εκκαθαρισουμε μηνύματα στην επεξεργασία...

Απαράδεκτες ανατιμήσεις στην ανατολική Κρήτη χωρίς να δικαιολογούνται από την τιμή μπρεντ...ούτε να βασίζονται στις τιμές προ δέκα ημερών πχ...κανένας έλεγχος...το υγραέριο τιμή ρεκόρ σε κάποια βενζινάδικα στα 1.26 που τόσο δεν έφτασε με το μπρεντ στα 120...πάνε να φάνε τα καρτέλ μέρος της ενίσχυσης...

Επεξ/σία από SpirtouLisS

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...