Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, dj_aggelos είπε

Καλησπέρα εμένα βγάζει αυτό. Υπάρχει αυτοκίνητο και πετρέλαιο και βενζίνα και εισόδημα κάτω από 30,000€

Δεν είστε δικαιούχος του Fuel Pass

Παρακαλώ συμβουλευτείτε τις  Συχνές ερωτήσεις.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Και εμένα το ίδιο με ΙΧ πετρέλαιο

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για οσους υπεραμυνεστε του συστηματος ενα θα πω. Σκοπια και Σερβια βενζινη 1.2. Φυσικα αυτες δεν ειναι πλεον χρεοκωπημενες χωρες σαν εμας

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, @pnea1973 είπε

Και εμένα το ίδιο. Παρολαυτα ελαβα mail επιβεβαίωσης χθες το βράδυ.

Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,

Η αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass επεξεργάστηκε επιτυχώς και θα προωθηθεί προς πίστωση. Παρακαλώ ενημερωθείτε για την εξέλιξη της αίτησής σας στην εφαρμογή.

περιεργα πραγματα.

προσπαθουσα να καλεσω στο τηλέφωνο που έχουν δώσει αλλά δε χτύπησε ποτε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johny1908 είπε

Και εμένα το ίδιο. Παρολαυτα ελαβα mail επιβεβαίωσης χθες το βράδυ.

Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,

Η αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass επεξεργάστηκε επιτυχώς και θα προωθηθεί προς πίστωση. Παρακαλώ ενημερωθείτε για την εξέλιξη της αίτησής σας στην εφαρμογή.

περιεργα πραγματα.

προσπαθουσα να καλεσω στο τηλέφωνο που έχουν δώσει αλλά δε χτύπησε ποτε

Τι να πώ!!!!!

Δημοσ.

Έκανα και γω αίτηση σήμερα για λογαριασμό συγγενών. Παρόλο που διάβασα πολλές σελίδες πίσω από κάποιον που έλεγε να βάλουμε τις πινακίδες στα ελληνικά, προσωπικά, στην πρώτη ήθελε τον αριθμό κυκλοφορίας με αγγλικούς χαρακτήρες, ενώ στη δεύτερη με ελληνικούς!

Οπότε εάν σας βγάζει σφάλμα με τον αριθμό κυκλοφορίας, προσπαθήστε και με ελληνικούς και με λατινικούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

Συμπλήρωσα το μεσημέρι την αίτηση για τον μπαμπά μου.

Σε περίπου 1 ώρα ήρθε το email με το link που πρέπει να πατήσω για να επιβεβαιώσω τα στοιχεία.

Αλλά πατώντας το link, προσπαθεί να ανοίξει η σελίδα vouchers.gov.gr, όμως μου βγάζει http error 404.

Αυτό τί μπορεί να σημαίνει;
Έχει πρόβλημα η σελίδα ίσως από τον πολύ κόσμο που είναι συνδεδεμένος ή προσπαθεί να συνδεθεί;

Δημοσ.

Λοιπόν για κάποιο λόγο σήμερα άνοιξε για λήγοντες σε 6 & 7, μόλις έκανα αίτηση.

Στην αρχή μου έβγαλε κι εμένα σφάλμα (δε θυμάμαι σε τι γλώσσα έβαλα την πινακίδα) αλλά το σπάμαρα στα κλικ και το πήρε.

Δημοσ.
4 hours ago, Tsoukos87 said:

Μπα ισχυει και για τους κατοχους πετρελαιοκινητων ενας φιλος μου την πηρε την επιδοτηση, κι εγω που εχω πετρελαιο, εμενα κολλησε και ελεγε το γνωστο : "Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,
Η επιβεβαίωση εγκυρότητας των στοιχείων της αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass απέτυχε. Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στην εφαρμογή."

Όντως. Μου την ενέκρινε κανονικά χθες για πετρελαιοκίνητο ΙΧ

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, manost είπε

Έχει πρόβλημα η σελίδα ίσως από τον πολύ κόσμο που είναι συνδεδεμένος ή προσπαθεί να συνδεθεί;

απο εβδομάδα , δεν τα χάνετε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kikhnt είπε

Εγώ προσωπικά δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ το nfc και έχω καλή σχέση με την τραπεζών iban και τα σχετικά .

Είχες την δυνατότητα της κατάθεσης, αν δεν ήθελες να μπλέξεις με νέες τεχνολογίες. 

Δημοσ.
1 hour ago, dj_aggelos said:

Καλησπέρα εμένα βγάζει αυτό. Υπάρχει αυτοκίνητο και πετρέλαιο και βενζίνα και εισόδημα κάτω από 30,000€

Δεν είστε δικαιούχος του Fuel Pass

Παρακαλώ συμβουλευτείτε τις  Συχνές ερωτήσεις.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

YΠάρχει περίπτωση η ασφαλιστική να έχει περάσει κανένα αφμ/ στοιχείο λάθος και το αυτοκίνητο να εμφανίζεται ανασφάλιστο; η να έχει γίνει κάνα μπέρδεμα με απλήρωτα τέλη;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sstratos είπε

Αυτό απο κάτω , πώς το βλέπουν ?????? 🤔

Όσοι έχουν δυνατότητα υποβολής λόγω ΑΦΜ, το βλέπουν όλη την ημέρα την εξέλιξη της δήλωσης. 

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, manost είπε

Συμπλήρωσα το μεσημέρι την αίτηση για τον μπαμπά μου.

Σε περίπου 1 ώρα ήρθε το email με το link που πρέπει να πατήσω για να επιβεβαιώσω τα στοιχεία.

Αλλά πατώντας το link, προσπαθεί να ανοίξει η σελίδα vouchers.gov.gr, όμως μου βγάζει http error 404.

δοκιμασε πολλες φορες , εμενα μου πηρε κανα μισαωρο 😑

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Και της αδερφής μου. Μήπως είναι και επαγγελματικό; Γιατί κάποιοι με πετρέλαια λένε ότι τους δέχτηκε.

7 λεπτά πριν, DjTony είπε

Την πορεία της αίτησης που τη βλέπουμε; 

Δεν υπάρχει τρόπος. Μόνο από τα μεηλ που έλαβες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...