Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, maarinos είπε

Τρίτη πρωί 11 έκανα αίτηση με κατάθεση μόλις μπήκανε καλοφάγωτα παιδιά

Screenshot-2022-04-28-17-56-25-192-mbank

Συγχαρητήρια αυξήθηκαν οι καταθέσεις σας κατά 100% 😄

Επεξ/σία από NiKoSmile
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

"Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,
Η επιβεβαίωση εγκυρότητας των στοιχείων της αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass απέτυχε. Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στην εφαρμογή."
Και μένα αυτό μου γράφει ενώ έχω βενζίνη και οικογενειακό κάτω από 30.000.
Τι μπορεί να συμβαίνει ,που μπορώ να το ψάξω;

26 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε

μπορει καποιος που γνωριζει σιγουρα αν δικαιουμαστε και εμεις με ΙΧ πετρελαιοκινητο?

Ρωταω γιατι δεν μπορω να τσεκαρω μιας και αυριο ανοιγει για το ΑΦΜ μου

δεν έχει πρόστιμο αν δοκιμάσεις

και καλύτερα απο εβδομάδα , όχι αυτές τις μέρες

• Like 1

15 λεπτά πριν, perelevas είπε

"Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,
Η επιβεβαίωση εγκυρότητας των στοιχείων της αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass απέτυχε. Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στην εφαρμογή."
Και μένα αυτό μου γράφει ενώ έχω βενζίνη και οικογενειακό κάτω από 30.000.
Τι μπορεί να συμβαίνει ,που μπορώ να το ψάξω;

Και εμένα το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε. Δεν βρήκα περισσότερες πληροφορίες στην εφαρμογή που μας παραπέμπει.

Δεν λέει π.χ. "η αίτηση δεν έγινε δεκτή" ή κάτι παρόμοιο. Μιλάει για "εγκυρότητα των στοιχείων"... Περίεργο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε

Μπα ισχυει και για τους κατοχους πετρελαιοκινητων ενας φιλος μου την πηρε την επιδοτηση, κι εγω που εχω πετρελαιο, εμενα κολλησε και ελεγε το γνωστο : "Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,

Αφου ειπανε οτι την μειωση στο πετρελαιο κινησης την περασανε  κατευθειαν στην αντλια μπορει τα πετρελαιοκινητα να μην δικαιουνται και το επιδομα καυσιμου.

Πιο επιδομα δηλαδη Ο θεος να το κανει επιδομα αλλα τελος παντων, 45 ευρω για 3 μηνες δεν φτανουν ουτε για γκαζακια να ψηνουμε τον καθημερινο καφε οχι για βενζινη σε αμαξι με 2 ευρω το λιτρο.

Επεξ/σία από Pwpwpw

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αφου ειπανε οτι την μειωση στο πετρελαιο την περασανε στην αντλια λογικα δεν νομιζω οτι τα πετρελαιοκινητα δικαιουνται και το επιδομα, ο θεος να το κανει επιδομα δηλαδη αλλα τελος παντω, 45 ευρω για 3 μηνες δεν φτανουν ουτε για γκαζακια να ψηνουμε τον καθημερινο καφε οχι για βενζινη σε αμαξι με 2 ευρω το λιτρο.

Έχετε μπερδέψει κάτι. Δεν είναι επίδομα τσάμπα βενζίνης. Αντί για 2€, σου μειώνει την τιμή της βενζίνης σε 1,75€ που ήταν η τιμή πριν τον πόλεμο για 60 λίτρα το μήνα. 

Πως το έχετε μερικοί στο μυαλό σας ότι είναι βενζίνη δώρο? Συγκράτηση τιμών είναι, για τους οικονομικά ασθενεστερους. 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Αφου ειπανε οτι την μειωση στο πετρελαιο την περασανε στην αντλια λογικα δεν νομιζω οτι τα πετρελαιοκινητα δικαιουνται και το επιδομα, ο θεος να το κανει επιδομα δηλαδη αλλα τελος παντω, 45 ευρω για 3 μηνες δεν φτανουν ουτε για γκαζακια να ψηνουμε τον καθημερινο καφε οχι για βενζινη σε αμαξι με 2 ευρω το λιτρο.

για όλα τα καύσιμα είναι (ιδιώτες φυσικά πρόσωπα)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2

Τρίτη πρωί έκανα την αίτηση πριν καμιά ώρα παρέλαβα σε βαιμπερ το παρακάτω

Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alpha Bank για τη *Fuel Pass* κάρτα σας!

*Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε παραλάβει το αίτημά σας και μόλις εκδοθεί η κάρτα θα λάβετε σχετική ενημέρωση με SMS*.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, όταν λάβετε το SMS, είναι να κατεβάσετε το myAlpha Mobile app (εάν δεν το έχετε ήδη εγκατεστημένο) και να συνδεθείτε με τους e-Banking κωδικούς σας (επιλογή “Σύνδεση με Κωδικούς”). Η άυλη Visa Fuel Pass κάρτα σας θα είναι διαθέσιμη στην ενότητα «Κάρτες».

Πώς την χρησιμοποιείτε;

Εύκολα από το κινητό σας! Προσθέστε την κάρτα σας στο ψηφιακό πορτοφόλι της επιλογής σας (Google Pay, Apple Pay, myAlpha Wallet) και ξεκινήστε τις αγορές αποκλειστικά σε πρατήρια υγρών καυσίμων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Έχετε μπερδέψει κάτι. Δεν είναι επίδομα τσάμπα βενζίνης. Αντί για 2€, σου μειώνει την τιμή της βενζίνης σε 1,75€ που ήταν η τιμή πριν τον πόλεμο για 60 λίτρα το μήνα. 

Πως το έχετε μερικοί στο μυαλό σας ότι είναι βενζίνη δώρο? Συγκράτηση τιμών είναι, για τους οικονομικά ασθενεστερους. 

Δεν ειπα  οτι ειναι ειναι επιδομα τζαμπα βενζινης, το ξερω οτι ειναι μειωση απο τα 2 ευρω στα 1,75 (για 60 λιτρα το μηνα μονο) αλλα αφενος τα 60 λιτρα που καλυπτει για εναν ολοκληρο μηνα ειναι λιγο, καποιος που μετακινειται καθημερινα για πηγαινε-ελα δουλεια(ειδικα αν εχει και μια Α αποσταση να κανει) και εχει να πηγαινοφερνει και  τα παιδια σε σχολειο και φροντηστηρια καθημερινα τα 60 λιτρα δεν φτανουν ουτε για ζητω, δεν ειναι παπι το αμαξι να καει 3lt/100 και αφετερου σε συνδιασμου με τις υπερμετρες αυξησεις ειδικα στο ρευμα(αλλα και σε υπολοιπα αγαθα) αυτο το επιδομα 45/3=15 ευρω τον μηνα για τα περισσοτερα νοικοκυρια φανταζει σταγονα στον ωκεανο.

Τελος παντων ειναι αλλη(και μεγαλη) κουβεντα και βγαινουμε εκτος του νηματος που ειναι το επιδομα καυσιμου.

Επεξ/σία από Pwpwpw

3 ώρες πριν, visualizer είπε

Μεσα σε 2 μερες δεν πιστωνονται τα χρηματα ;; που ειναι τα λεφτα για την μπετζιναα γαμωτ 

3 ώρες πριν, dtk-386 είπε

έτσι όπως πάει βάλε 2 εβδομάδες και βλέπουμε.

Σε εμένα μπήκαν σήμερα τα 40. Είχα επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...