Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, gofreta είπε

δεν μου βγάζει αιτία αλλά ναι πετρέλαιο έχω, τα πετρέλαια γιοκ; τζάμπα απασχολώ το σύστημα τόση ώρα;;;;

sorry παίδες......Jack Black Reaction GIF

Μπα ισχυει και για τους κατοχους πετρελαιοκινητων ενας φιλος μου την πηρε την επιδοτηση, κι εγω που εχω πετρελαιο, εμενα κολλησε και ελεγε το γνωστο : "Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,
Η επιβεβαίωση εγκυρότητας των στοιχείων της αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass απέτυχε. Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στην εφαρμογή."

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε

Μπα ισχυει και για τους κατοχους πετρελαιοκινητων ενας φιλος μου την πηρε την επιδοτηση, κι εγω που εχω πετρελαιο, εμενα κολλησε και ελεγε το γνωστο : "Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,
Η επιβεβαίωση εγκυρότητας των στοιχείων της αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass απέτυχε. Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στην εφαρμογή."

Πάντως εμείς που έχουμε πετρέλαιο επαγγελματικό δεν δικαιούται. Έβγαλε μήνυμα στην εφαρμογή. Με την βενζίνη όμως όλα ok.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδιτ: ακυρο...μπηκανε...

...

Αίτηση Τρίτη πρωί ~6.30πμ, άμεση επιβεβαίωση κτλ, αλλά δεν έχουν μπει τα χρήματα ακόμη.

Είχα ως κριτήριο τη πίστωση του ΚΕΑ/ΕΕΑ, που έγινε τελικά προτού πιστωθεί το Fuel Pass.

Αναμένεται καθυστέρηση, τζάμπα χρόνος η καθημερινή ενασχόληση από 'δω κ πέρα.

...αν είναι νά'μπει θε' να μπει, αλλιώς θα προσπεράσει...

Επεξ/σία από definitio

Εχθές τα μεσάνυχτα μου ήρθε αυτό..

Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,

Η αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass επεξεργάστηκε επιτυχώς και θα προωθηθεί προς πίστωση. Παρακαλώ ενημερωθείτε για την εξέλιξη της αίτησής σας στην εφαρμογή.

Eγώ και η αδερφή μου ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ακόμα. Εκείνη έκανε την αίτηση χτες βράδυ, εγώ σήμερα πρωί. Βράσε ρύζι.

Αν απορριφθεί μπορώ να ξαναυποβάλω ή να ρίξω φάσκελο και να συνεχίσω τη ζωή μου?

1 λεπτό πριν, maarinos είπε

Τρίτη πρωί 11 έκανα αίτηση με κατάθεση μόλις μπήκανε καλοφάωτα παιδιά

τώρα θα ξεκινήσεις νέος πανικός γιατί πήρες 50€ 😂

μπορει καποιος που γνωριζει σιγουρα αν δικαιουμαστε και εμεις με ΙΧ πετρελαιοκινητο?

Ρωταω γιατι δεν μπορω να τσεκαρω μιας και αυριο ανοιγει για το ΑΦΜ μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...