Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε

Καθόμαστε και ασχολουμαστε με τα 18 λίτρα, οταν η τιμή της βενζίνης ανεβαίνει αντί να κατεβαίνει, συμφωνα με τις τιμές διεθνώς. Στη Λάρισα σήμερα με τιμη μπρεντ 104 δολάρια η τιμη βενζίνης ειναι στα 2.07, οταν με τιμη μπρεντ 130 δολάρια η μέση τιμή ηταν 2.05

Η τιμή μπρεντ στα 104 δολάρια που αναφέρεις αφορά παράδοση Ιουλίου, υπόψιν.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, 1comment είπε

Μήπως εσύ να διαβάσεις το μήνυμα που πήγε πριν λίγο για άυλη κάρτα σε όσους το επέλεξαν; Ζητάει σύνδεση με κωδικούς ebanking. Το pinned που το λέτε και ξαναλέτε γράφτηκε από την Τρίτη και βασίζεται στο τι έγινε με το freedom pass. 

Κοιτα να δεις τι βρίσκει κανείς με ένα απλό google search

24 λεπτά πριν, outnumb είπε

Με την άυλη κάρτα, εφόσον δεν έχω nfc, μπορώ να πληρώσω πληκτρολογώντας τα στοιχεία της κάρτας στο POS του βενζινάδικου; Νομίζω γίνεται...

Δεν χρειάζεται να ανοίξεις λογαριασμό viva, θα σου έρθουν οδηγίες ενεργοποίησης της κάρτας στο Mail

Νομίζω και εγώ πως γίνεται.. είναι βέβαια και στην καλη καρδιά του υπαλλήλου

6 λεπτά πριν, 1comment είπε

Μήπως εσύ να διαβάσεις το μήνυμα που πήγε πριν λίγο για άυλη κάρτα σε όσους το επέλεξαν; Ζητάει σύνδεση με κωδικούς ebanking. Το pinned που το λέτε και ξαναλέτε γράφτηκε από την Τρίτη και βασίζεται στο τι έγινε με το freedom pass. 

Alpha bank & viva wallet έχουν βγάλει σχετικές οδηγίες και αναφέρουν ξεκαθαρα, ότι δεν είναι απαραίτητο να έχεις λογαριασμό - να είσαι πελάτης τους

Μόλις τώρα, outnumb είπε

Alpha bank & viva wallet έχουν βγάλει σχετικές οδηγίες και αναφέρουν ξεκαθαρα, ότι δεν είναι απαραίτητο να έχεις λογαριασμό - να είσαι πελάτης τους

Και ισχύει και στην alpha αυτό και το προσέθεσα και στο pinned (αφού κανείς δεν μπαίνει στις σελίδες τους) 

Screenshot_20220428-162947_Opera.jpg

6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

και εγω τσεκαρα στα αντιστοιχα σημεία αλλά αυτό που εστειλες ειναι για το freedom pass 

Αν δεις τα faq για το fuel pass δεν εχει αντιστοιχη ερώτηση. Ακομα πιο ανησυχητικό ειναι το γεγονός οτι ολες οι ερωτήσεις που εχουν αφορούν πελάτες. Ο τροπος που διατυπώνουν το "δεν ειναι απαραίτητο  να εισαι πελάτης"  ειναι τετοιος που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να πρεπει να γίνεις πελάτης.

Ελπιζω για όλους οσους δεν ειναι πελατες (εγώ είμαι) να ισχύει το ιδιο ακριβώς σύστημα με το freedom pass 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, anonik είπε

Ο τροπος που διατυπώνουν το "δεν ειναι απαραίτητο  να εισαι πελάτης"  ειναι τετοιος που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να πρεπει να γίνεις πελάτης.

Ναι, θα γίνεις πελάτης, δεν λέει όμως ότι πρέπει να κάνεις κάτι εσύ ο ίδιος για να γίνεις. 😊

Γενικά, κλασικά, προτρέχετε χωρίς λόγο. Ας σας έρθει το μαιλ ότι εκδόθηκε η κάρτα σας, και μετά αγχωθείτε αν δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε. 

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νεότερη εξέλιξη, σε σύνδεση μέσω ΚΕΠ (δεξιά στην σελίδα της εφαρμογής) μου βγάζει ότι δεν είμαι δικαιούχος, με εισόδημα το 2020 23.000 ευρώ, από που αντλούν στοιχεία άραγε; στο μητρώο του gov.gr όλα είναι ενημερωμένα. Έχεις κανείς παρόμοιο πρόβλημα; 

Επεξ/σία από gofreta

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι, θα γίνεις πελάτης, δεν λέει όμως ότι πρέπει να κάνεις κάτι εσύ ο ίδιος για να γίνεις. 😊

Γενικά, κλασικά, προτρέχετε χωρίς λόγο. Ας σας έρθει το μαιλ ότι εκδόθηκε η κάρτα σας, και μετά αγχωθείτε αν δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε. 

Να γινω εγώ πιο σαφής τοτε: Το οτι θα εισαι χρήστης του myAlpha mobile με κωδικούς που βγαίνουν αυτόματα και μία προπληρωμένη μέσα δεν σημαίνει οτι εισαι πελάτης της Αlpha . Για να είσαι πελάτης της τραπεζας -με την κλασσική εννοια- θα πρεπει να τους δώσεις και ενα σκασμό στοιχεία και να  υπογράψεις διάφορα.  

Αυτο που αναφέρεις ειναι το αντιστοιχο του freedom pass και δεν "ταλαιπωρεί" ιδιαίτερα το χρήστη. 

Τα γράφω απλά για ενημέρωση. Όπως ανέφερα εχω ήδη λογαριασμό στην Alpha κ δεν ειναι θέμα για μενα 

1 λεπτό πριν, gofreta είπε

Νεότερη εξέλιξη, σε σύνδεση μέσω ΚΕΠ (αριστερά στην σελίδα της εφαρμογής) μου βγάζει ότι δεν είμαι δικαιούχος, με εισόδημα το 2020 23.000 ευρώ, από που αντλούν στοιχεία άραγε; στο μητρώο του gov.gr όλα είναι ενημερωμένα. Έχεις κανείς παρόμοιο πρόβλημα; 

Από την ΑΑΔΕ είναι τα στοιχεία. Συνήθως βγάζει την αιτία που δεν δικαιούσαι; Μήπως έχεις πετρέλαιο;

1 ώρα πριν, apostolos22 είπε

Εμένα με το πορτοφόλι sim δουλεύουν μια χαρά οι κάρτες από τις τράπεζες. Την επιλογή να απαιτείται ξεκλείδωμα δεν την έχει το κινητό μου να σου πω την αλήθεια, αλλά φαντάζομαι αν ξεκλειδώνεις πάντα θα είσαι οκ

Αρα άσχετα με το τι τράπεζα χρησιμοποιείς έχεις εκεί σταθερά την επιλογή της sim;;;;

9 ώρες πριν, terry308 είπε

Όταν ανοιξει το ΑΦΜ μου θα προσπαθήσω κι εγώ (2018 ibiza 43ltr βενζίνης και 12 kg cng)  

Τέλεια και ο φίλος μου seat ibiza έχει θα τον πω να το κάνει.

10 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Από την ΑΑΔΕ είναι τα στοιχεία. Συνήθως βγάζει την αιτία που δεν δικαιούσαι; Μήπως έχεις πετρέλαιο;

δεν μου βγάζει αιτία αλλά ναι πετρέλαιο έχω, τα πετρέλαια γιοκ; τζάμπα απασχολώ το σύστημα τόση ώρα;;;;

sorry παίδες......Jack Black Reaction GIF

9 ώρες πριν, terry308 είπε

Από την ομάδα cng στο Facebook, το Panda σε όλες τις έκδοσεις του όπως και τα vag έως και το 2018 έχουν μεγάλο ντεποζιτο βενζίνης. 

Αυτός/η πήγε για κατάθεση σε τράπεζα άρα. Να πω του φίλου να μην ρισκάρει να βγάλει ψηφιακή κάρτα καλύτερα.

2 λεπτά πριν, gofreta είπε

δεν μου βγάζει αιτία αλλά ναι πετρέλαιο έχω, τα πετρέλαια γιοκ; τζάμπα απασχολώ το σύστημα τόση ώρα;;;;

sorry παίδες......Jack Black Reaction GIF

Ναι βρε συ! Τα πετρέλαια πήραν την έκπτωση στην αντλία, φυσικά το πετρέλαιο συμφέρει 1000%. Η κοροϊδία είναι στην βενζίνη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...