Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Αν σου ηρθε το 1ο μαιλ, περιμενεις το 2ο

image.png.077fbadba6f20fb8df2471870aac6031.png

image.png.a52f1aeae3a3e78e13be2d19c5fb989c.png

Ευχαριστώ. Είδα το μήνυμα που ανέβασες με τη φωτό από viva. Φαντάζομαι είναι η ίδια διαδικασία και για την άυλη μέσω Alpha. Μετά την έγκριση, εκδίδουμε την άυλη μέσω της σελίδας;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, -WISE- είπε

Ευχαριστώ. Είδα το μήνυμα που ανέβασες με τη φωτό από viva. Φαντάζομαι είναι η ίδια διαδικασία και για την άυλη μέσω Alpha. Μετά την έγκριση, εκδίδουμε την άυλη μέσω της σελίδας;

Θα ερθει λινκ για να κανετε την εγγραφη. Εσεις δεν εκδιδετε τιποτα. Η καρτα στελνεται ετοιμη προς χρηση, το μονο που θελει ειναι να δημιουργησετε κωδικο για να εχετε προσβαση.

Τουλαχιστον αυτα ισχυουν σε viva μερια. Για alpha, δεν ξερω αν εχει γραψει κανεις τπτ στο Thread του freedom pass

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ ότι έχω κάνει σωστά τα βήματα ενεργοποίησης... Αλλά στην ασφάλιση θέσης στο στοιχείου ποιο από τα 2 επιλέγω.;;

Screenshot_2022-04-28-12-46-34-279_com.android.settings.jpg

Screenshot_2022-04-28-12-46-28-295_com.android.settings.jpg

Screenshot_2022-04-28-12-46-19-818_com.android.settings.jpg

Δημοσ.

Καλημερα,

Εκανα την Τριτη την αιτηση και επελεξα Αυλη μεσω Viva. Απ' οτι διαβασα και παραπανω περιμενω ενα mail (εντος 2 εργασιμων) που θα λεει για τη δημιουργια της αυλης καρτας, σωστα?

Το τελευταιο μαιλ που πηρα λεει τα εξης;

Η αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass επεξεργάστηκε επιτυχώς και θα προωθηθεί προς πίστωση. Παρακαλώ ενημερωθείτε για την εξέλιξη της αίτησής σας στην εφαρμογή.

Οταν παταω στο λινκ για να μπω στην εφαρμογη, δεν με αφηνει διοτι το ΑΦΜ μου τελειωνει σε 0 και σημερα εξυπηρετουνται αλλα ΑΦΜ. Αυτο που μου κανει εντυπωση παντως ειναι που σε καποιους εχει ηδη δημιουργηθει η αυλη καρτα, ενω εγω πρακτικα εχω ηδη κλεισει 2 εργασιμες (Τριτη - Πεμπτη πρωι). Καμια ιδεα?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisgav είπε

Καλημερα,

Εκανα την Τριτη την αιτηση και επελεξα Αυλη μεσω Viva. Απ' οτι διαβασα και παραπανω περιμενω ενα mail (εντος 2 εργασιμων) που θα λεει για τη δημιουργια της αυλης καρτας, σωστα?

Η αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass επεξεργάστηκε επιτυχώς και θα προωθηθεί προς πίστωση. Παρακαλώ ενημερωθείτε για την εξέλιξη της αίτησής σας στην εφαρμογή.

Οταν παταω στο λινκ για να μπω στην εφαρμογη, δεν με αφηνει διοτι το ΑΦΜ μου τελειωνει σε 0 και σημερα εξυπηρετουνται αλλα ΑΦΜ. Αυτο που μου κανει εντυπωση παντως ειναι που σε καποιους εχει ηδη δημιουργηθει η αυλη καρτα, ενω εγω πρακτικα εχω ηδη κλεισει 2 εργασιμες (Τριτη - Πεμπτη πρωι). Καμια ιδεα?

Το ίδιο και σε μένα έκανα την αίτηση την τρίτη. Και ακόμα περιμένω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Καλημερα,

5 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Το ίδιο και σε μένα έκανα την αίτηση την τρίτη. Και ακόμα περιμένω.

και μένα. Αναμονήηηηηηηηη.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Θεωρώ ότι έχω κάνει σωστά τα βήματα ενεργοποίησης... Αλλά στην ασφάλιση θέσης στο στοιχείου ποιο από τα 2 επιλέγω.;;

Εδώ μπορεί κάποιος γνώστης του αντικειμένου να μου απαντήσει;;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kikhnt είπε

Εδώ μπορεί κάποιος γνώστης του αντικειμένου να μου απαντήσει;;;

Μάλλον δεν έχεις κατεβάσει ακόμα το gpay. Προφανώς επιλέγεις ποιο πορτοφόλι να χρησιμοποιεί το nfc. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μάλλον δεν έχεις κατεβάσει ακόμα το gpay. Προφανώς επιλέγεις ποιο πορτοφόλι να χρησιμοποιεί το nfc. 

Το έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω περάσει ακόμα καμία κάρτα. Στις ανεπαφικες το έχω ήδη κάνει προεπιλογή .. το θέμα μου είναι σε αυτές τις 2 επιλογές. Ποια είναι είναι η σωστη. Αν περάσει την viva που θα μου έρθει στο gpay  εκεί θα βγάλει από τρίτη επιλογή ας πούμε για viva;; xiaomi redmi 8t έχω αν σε βοήθαει κάπου αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Kikhnt είπε

Εμένα με το πορτοφόλι sim δουλεύουν μια χαρά οι κάρτες από τις τράπεζες. Την επιλογή να απαιτείται ξεκλείδωμα δεν την έχει το κινητό μου να σου πω την αλήθεια, αλλά φαντάζομαι αν ξεκλειδώνεις πάντα θα είσαι οκ

Επεξ/σία από apostolos22
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, visualizer είπε

Μεσα σε 2 μερες δεν πιστωνονται τα χρηματα ;; που ειναι τα λεφτα για την μπετζιναα γαμωτ 

Spoiler

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, visualizer είπε

Μεσα σε 2 μερες δεν πιστωνονται τα χρηματα ;; που ειναι τα λεφτα για την μπετζιναα γαμωτ 

έτσι όπως πάει βάλε 2 εβδομάδες και βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από όλα τα μηνύματα, ο πιο τυχερός έλαβε mail ότι η αίτηση εγκρίθηκε και θα προωθηθεί προς πίστωση. Καμία άυλη κάρτα σε κανέναν, καμία κατάθεση και πέρασαν οι δυο μέρες! Αθάνατο ελληνικό δημόσιο!

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Θα ερθει λινκ για να κανετε την εγγραφη. Εσεις δεν εκδιδετε τιποτα. Η καρτα στελνεται ετοιμη προς χρηση, το μονο που θελει ειναι να δημιουργησετε κωδικο για να εχετε προσβαση.

Τουλαχιστον αυτα ισχυουν σε viva μερια. Για alpha, δεν ξερω αν εχει γραψει κανεις τπτ στο Thread του freedom pass

Όλα αυτά εμπειρικά ή όντως έλαβες την άυλη κάρτα;

Επεξ/σία από 1comment
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...