Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε

Πώς βλέπετε πορεία αίτησης για αιτήσεις προηγούμενων ημερών όσοι αναφέρετε ότι ειναι υπό έλεγχο?

Όπως μπήκες να κάνεις την αίτηση ξαναμπαίνεις και θα στο βγάλει αφού βάλεις τα στοιχεία του ταξις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Όπως μπήκες να κάνεις την αίτηση ξαναμπαίνεις και θα στο βγάλει αφού βάλεις τα στοιχεία του ταξις.

Δεν μου βγάζει τίποτα...μου βγάζει ότι δεν είναι σήμερα η μέρα που αντιστοιχεί στο αφμ μου. Αφού βάλω κανονικά στοιχεία ταξις

Επεξ/σία από SpirtouLisS
  • Like 1

Και μένα απέτυχε και μου ήρθε τα μεσάνυχτα, μετά απο άπειρες προσπάθειες υποβολής αίτησης.

image.png.f3bac8e5af514ddaad3e4c7208957529.png

Είχα και εγω λάθος διεύθυνση κατοικίας, μπείτε αν είναι στο παρακάτω λίνκ καλού κακού να αλλάξετε την διεύθυνση πριν κάνετε την αίτηση, αν και δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά.

Αλλαγή Στοιχείων Μητρώου

6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Εχω κανει αίτηση από την Τρίτη και εχει ήδη εγκριθεί. Τις προηγούμενες 2 μέρες παρακολουθούσα την εξελιξη της αιτησης όπως λες. Το έκανε αυτό ακριβώς όπως το αναφέρεις. Σήμερα μου λεει οτι το ΑΦΜ μου δεν λήγει σε νούμερο που επιτρέπει να προχωρήσω σε αιτηση και με πεταει εξω χωρίς να με αφήνει να δω την εξέλιξη της αιτησης που εχω κάνει (να δω αν πιστωθηκαν τα χρήματα στην κάρτα ωστε να περιμένω link απο alpha bank)

4 λεπτά πριν, anonik είπε

Εχω κανει αίτηση από την Τρίτη και εχει ήδη εγκριθεί. Τις προηγούμενες 2 μέρες παρακολουθούσα την εξελιξη της αιτησης όπως λες. Το έκανε αυτό ακριβώς όπως το αναφέρεις. Σήμερα μου λεει οτι το ΑΦΜ μου δεν λήγει σε νούμερο που επιτρέπει να προχωρήσω σε αιτηση και με πεταει εξω χωρίς να με αφήνει να δω την εξέλιξη της αιτησης που εχω κάνει (να δω αν πιστωθηκαν τα χρήματα στην κάρτα ωστε να περιμένω link απο alpha bank)

Τα ίδια και μένα...

38 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Όταν λες λάθος διεύθυνση;

Εμένα έχει αυτή που κατοικώ και είναι παρόλα αυτά στο υπό έλεγχο. Τηρώ όλα τα κριτήρια εννοείται.

Πρέπει να είναι από την άδεια οχήματος που πούλησα τον Φεβρουάριο και είχα διεύθυνση στην επαρχία (μένω Αθήνα χρόνια).

11 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Είχα και εγω λάθος διεύθυνση κατοικίας, μπείτε αν είναι στο παρακάτω λίνκ καλού κακού να αλλάξετε την διεύθυνση πριν κάνετε την αίτηση, αν και δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά.

Αλλαγή Στοιχείων Μητρώου

στο μητρώο τα στοιχεία μου είναι σωστά!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Και μένα απέτυχε και μου ήρθε τα μεσάνυχτα, μετά απο άπειρες προσπάθειες υποβολής αίτησης.

Αλλαγή Στοιχείων Μητρώου

Είχα κάνει αίτηση για αλλαγή διεύθυνσης πριν μήνες ένα μήνα και τώρα που μου το θύμισες μπήκα να δω και βλέπω ότι η αίτηση για την αλλαγή διεύθυνσης απορρίφθηκε 🤣.

Επεξ/σία από NiKoSmile

2 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Είχα κάνει αλλαγή διεύθυνσης πριν μήνες και τώρα που μου το θύμισες μπήκα να δω και βλέπω ότι η αίτηση για την αλλαγή διεύθυνσης απορρίφθηκε 🤣.

ΑΘΑΝΑΤΟ Ελληνικό Δημόσιο!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Αλλαγή Στοιχείων Μητρώου

Έχω την διεύθυνση του πατρικού μου στο μητρώο ενώ στο fuel pass μου έβγαλε την σωστή που κατοικώ. 

Συγνώμη θα την απορρίψουν για την διεύθυνση;;; Για αυτό μου λέει υπό έλεγχο;;; 

Θέλω να πω, σου δίνω στοιχεία τάξις, email κινητά επιβεβαίωση τα οποία υπάρχουν στο μητρώο αυτά αλλά έχεις άλλη διεύθυνση τρως άκυρο; Είναι ηλίθιοι;

Επεξ/σία από dtk-386

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Έχω την διεύθυνση του πατρικού μου στο μητρώο ενώ στο fuel pass μου έβγαλε την σωστή που κατοικώ. 

Ξερω γω , ικανους τους εχω να μας ριξουν ακυρο για αυτο το λογο, οταν ειναι να σου δωσει και 1 € το κρατος σε περνανε απο κοσκινο, ενω οταν ειναι να παρουν αυτοι απο σενα σου παιρνουν και τα σωβρακα χωρις πολλα πολλα!!

Επεξ/σία από Tsoukos87

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Θέλω να πω, σου δίνω στοιχεία τάξις, email κινητά επιβεβαίωση τα οποία υπάρχουν στο μητρώο αυτά αλλά έχεις άλλη διεύθυνση τρως άκυρο; Είναι ηλίθιοι;

Μην βιάζεσαι, εμένα την διεύθυνση που αναφέρει το fuel pass είναι ότι να 'ναι δεν υπάρχει πουθενά και σε κανένα διαπιστευτήριο έγγραφο μου εκτός την άδεια αυτοκινήτου ου μεταβίβασα τον Φεβρουάριο, που την βρήκαν ήθελα να ξέρω!!!!

Update

οπότε μάλλον εμένα κάτι πήγε στραβά με το παλιό όχημα μου το οποίο φυσικά έχει διαφορετική πινακίδα από αυτό για το οποίο αιτούμαι την επιδότηση, μάλλον δεν θα πάρω χρήματα δεν πειράζει για 40 ευρώ δεν χάθηκε ο κόσμος.

Επεξ/σία από gofreta

Καλησπέρα παιδιά. Για όσους κάνανε αίτηση για άυλη μέσω Alpha και προχώρησε στο στάδιο "Υπό Έλεγχο", ποιο είναι το επόμενο βήμα; Έρχεται email ότι εγκρίθηκε; Και αν ναι, πώς την ενεργοποιούμε στο κινητό; Έχει redirection από το email για τα επόμενα βήματα;

2 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Καλησπέρα παιδιά. Για όσους κάνανε αίτηση για άυλη μέσω Alpha και προχώρησε στο στάδιο "Υπό Έλεγχο", ποιο είναι το επόμενο βήμα; Έρχεται email ότι εγκρίθηκε; Και αν ναι, πώς την ενεργοποιούμε στο κινητό; Έχει redirection από το email για τα επόμενα βήματα;

Αν σου ηρθε το 1ο μαιλ, περιμενεις το 2ο

image.png.077fbadba6f20fb8df2471870aac6031.png

image.png.a52f1aeae3a3e78e13be2d19c5fb989c.png

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...