Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 ώρες πριν, by_far είπε

Πήγα να κάνω χτες την αίτηση για τον παππού μου αλλά η αίτηση μου απορρίφθηκε γιατί ο παππούς μου δεν μου είχε πει ότι το αυτοκίνητο είναι γραμμένο στη γιαγιά μου οπότε πήγα σήμερα να κάνω αίτηση για την γιαγιά μου αλλά το σύστημα μου βγάζει ότι ο αριθμός κυκλοφορίας χρησιμοποιείται ήδη, προφανώς από την χτεσινή μου αίτηση. Το τηλέφωνο τους για διευκρινήσεις μιλάει συνεχώς, καμία ιδέα?

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ... Η γραμμή δεν νομίζω να ανοίξει σύντομα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα. Όσοι την πατήσαμε και δηλώσαμε viva wallet και τώρα προφανώς δεν μας αφήνει να κάνουμε εγγραφή αλλά ούτε το τηλέφωνο της εξυπηρέτησης χτυπάει ( δημόσιο οεοοο) τι κάνουμε ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, geopro είπε

Δεν είμαστε εμείς οι χαζοί !

Αυτοί είναι οτι νάναι !

Το φεκ το έλεγε ξεκάθαρα οτι η σειρά (έπρεπε) να είναι η ακόλουθη:

Γενικά πάντως μιλώντας, απλά έχασα το χρόνο μου με τα sms & email τα οποία ερχόντουσαν μετά απο ώρες σωρηδών και άκυρα.

fek.png.f5555e52c41103ba45e6eba2f474b069.png

Αυτη ακριβως τη σειρα ηξερα και εγω, με το ΑΦΜ να ληγει σε 4, μπαινω σημερα...... ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΑΠΑΑΑ
απλα απο περιέργεια, για το 4,5 πότε ανοιξε εν τελει?

Επεξ/σία από tzagaritos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, geopro είπε

Δεν είμαστε εμείς οι χαζοί !

Αυτοί είναι οτι νάναι !

Το φεκ το έλεγε ξεκάθαρα οτι η σειρά (έπρεπε) να είναι η ακόλουθη:

Γενικά πάντως μιλώντας, απλά έχασα το χρόνο μου με τα sms & email τα οποία ερχόντουσαν μετά απο ώρες σωρηδών και άκυρα.

fek.png.f5555e52c41103ba45e6eba2f474b069.png

Δινουν που δινουν τριχες μας τρολαρουν και απο πανω. Αυτο ειχα διαβασει και εγω και παω πριν λιγο να κανω την αιτηση γιατι σημερα ηταν κανονικα η σειρα μου μιας και το αφμ μου τελειωνει σε 5. Μπαινω να την κανω και γραφει οτι σημερα κανουν τα αφμ που τελειωνουν σε 6 και 7 και δεν με αφηνει να κανω αιτηση.

Η λεξη μπαχαλο ειναι λιγη για αυτη την κατασταση

Τα  αφμ που τελειωνουν σε 5 ποτε κανανε τελικα αιτηση, τα προσπερασανε?

Επεξ/σία από Pwpwpw

Ειμαι στην δυσαρεστη θεση να σας ανακοινωσω.........οτι ακριβως 48 ωρες μετα την υποβολη της αιτησης μου και επιβεβαιωσης των κωδικων και συναφων δικλειδων ασφαλειας του Συστηματος....και .....αφου εγκριθηκε το αιτημα και αναμενω την ALPHA.....και 

Αναφορά σε κείμενο

Πότε γίνεται η κατάθεση της ενίσχυσης;

Η πίστωση της ενίσχυσης, είτε στην  άυλη ψηφιακή κάρτα, είτε στον επιλεγμένο τραπεζικό λογαριασμό, γίνεται εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημ/νία έγκρισης της αίτησης του δικαιούχου.

και ακομη δεν ......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Αυτη ακριβως τη σειρα ηξερα και εγω, με το ΑΦΜ να ληγει σε 4, μπαινω σημερα...... ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΑΠΑΑΑ
απλα απο περιέργεια, για το 4,5 πότε ανοιξε εν τελει?

Για αφμ που λήγουν σε 4 & 5 άνοιξε παράτυπα στις 27/4

Τώρα θα πάμε αναγκαστικά όλοι μαζί απο 30/4  (;;;;)

Επεξ/σία από geopro

σε εμένα έχουν λάθος διεύθυνση και δεν παίρνει διόρθωση, η αίτηση από εχθές το βράδυ δείχνει ότι είναι "ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ"

5 λεπτά πριν, geopro είπε

Για αφμ που λήγουν σε 4 & 5 άνοιξε παράτυπα στις 27/4

Τώρα θα πάμε αναγκαστικά όλοι μαζί απο 30/4  (;;;;)

Ναι απο οτι φαινεται
Πιστευτα οτι εστω στο ψηφιακο κομματι τα πηγαινε λιγο καλυτερα ο Κυριακος, αλλα και εκει βλακιες σε πολυ απλα πραγματα

8 λεπτά πριν, gofreta είπε

σε εμένα έχουν λάθος διεύθυνση και δεν παίρνει διόρθωση, η αίτηση από εχθές το βράδυ δείχνει ότι είναι "ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ"

Καταλαβα.... Γενικα αν μεινει πολυ ωρα "ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ" το πιθανοτερο ειναι να εχει κολλησει καπου και να μην εμφανισει κανενα hint για το τι συμβαινει

• Like 1

3 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Κάπου αναφέρθηκε, αλλά δεν απαντήθηκε:

Αν επιλεχθεί η ψηφιακή κάρτα, πρέπει να υποστηρίζεται από το κινητό ή όχι;

Μια χαρα απαντήθηκε. Θέλεις nfc. Για το τι θες από εφαρμογές, ψάξε προηγούμενες απαντήσεις. 

• Like 1

3 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Κάπου αναφέρθηκε, αλλά δεν απαντήθηκε:

Αν επιλεχθεί η ψηφιακή κάρτα, πρέπει να υποστηρίζεται από το κινητό ή όχι;

H άυλη ψηφιακή κάρτα χρησιμοποιείται (μέσω του smartphone στο οποίο θα εγκατασταθεί) σε όλα τα πρατήρια καυσίμων της χώρας, μέσω των POS, όπως οποιαδήποτε κάρτα.

οπότε ναι, θες NFC

• Like 1

9 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

H άυλη ψηφιακή κάρτα χρησιμοποιείται (μέσω του smartphone στο οποίο θα εγκατασταθεί) σε όλα τα πρατήρια καυσίμων της χώρας, μέσω των POS, όπως οποιαδήποτε κάρτα.

οπότε ναι, θες NFC

Θες nfc και αν την ενεργοποιήσεις σωστά έχει καλώς.. αλλιώς πάνε χαμένα τα 45.

23 λεπτά πριν, gofreta είπε

Όταν λες λάθος διεύθυνση;

Εμένα έχει αυτή που κατοικώ και είναι παρόλα αυτά στο υπό έλεγχο. Τηρώ όλα τα κριτήρια εννοείται.

Για αυτους που επιλεγουν καταθεση σε IBAN τα καυσιμα κατατιθονται στο ακεραιο, η ελγχονται καπως οι ανεφοδιασμοι καυσιμου, πχ σαν εξοδο στους δηλωμενους σου τραπεζικους λογαριασμους?

Εγω πχ διαλεξα αυλο ,οποτε θα κτυπαει την καρτα καθε φορα που πληρωνω. Οσοι βζλαν καταθεση απλα θα εισπραξουν ενα ποσο χωρις καν να βαλουν βενζινη πχ, και να χρησιμοποιοησουν οπου θελουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς βλέπετε πορεία αίτησης για αιτήσεις προηγούμενων ημερών όσοι αναφέρετε ότι ειναι υπό έλεγχο?

Επεξ/σία από SpirtouLisS

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...