Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρουμε αν υπάρχει περιορισμός στο καύσιμο κατά την αγορά; Π.χ. το φυσικό αέριο κίνησης (cng) επιδοτείται;

Αν ναι τότε αυτοί που έχουν cng/lpg ή και diesel (αν και ακρίβαινε και αυτό) βγάζουν πιο πολλά χλμ. αφού είναι πιο οικονομικό το καύσιμό τους - μπορεί να κάνω και λάθος αλλά τουλάχιστον για cng ξέρω ότι με τις τωρινές τιμές το κόστος ανά χλμ. μπορεί να είναι και το μισό.

Επεξ/σία από Tony316
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, DjTony είπε

Ναι όμως τα 20 σημαίνει 1666 ευρώ το μήνα. Δε θα σε σώσουν τα 40€ αντικειμενικά. Τι να πουν και οι άνθρωποι με τα 700€

2 ώρες πριν, phanispal είπε

Τι να σου κάνουν τα 40€ με 30.030€ εκκαθαριστικό;

Εχω 3 παιδια. Προφανως και δε θα με σωσουν τα 40-45 ευρω. Αλλα αλλος μπορει να τα παιρνει εργενης με 29.999 ετησιο εισοδημα.  

3 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

@Witcher1st Όταν κανείς την αίτηση σου βγάζει αυτόματα αν εισαι δικαιούχος η όχι; 

Ναι λεει οτι δεν ειμαι δικαιουχος οταν παω να πατησω υποβολη.

• Like 3

εντωμεταξύ από το απόγευμα που είχα κάνει την αίτηση μου ήρθε τώρα mail ότι απέτυχε και μου λέει να επισκεφτώ την ιστοσελίδα για πληροφορίες.

Βέβαια πληροφορίες δεν υπάρχουν και φυσικά μου λέει ότι "Σύμφωνα με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ σας η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σήμερα". Λογικό αφού πήγε 28/4.

Λίγα λεπτά αργότερα μου έρχονται 8 (και συνεχίζουν να έρχονται. Με σπαμάρουν κανονικά) Mails ...θα προωθηθεί προς πίστωση. 

Τελικά τι ισχύει? Δεν υπάρχει λόγος πάντως να μη γίνει αποδεκτή η αίτηση μου. 

Πως διάολο βλέπουμε αν όντως έγινε αποδεκτή;

• Like 1

44 λεπτά πριν, Tony316 είπε

Ξέρουμε αν υπάρχει περιορισμός στο καύσιμο κατά την αγορά; Π.χ. το φυσικό αέριο κίνησης (cng) επιδοτείται;

Αν ναι τότε αυτοί που έχουν cng/lpg ή και diesel (αν και ακρίβαινε και αυτό) βγάζουν πιο πολλά χλμ. αφού είναι πιο οικονομικό το καύσιμό τους - μπορεί να κάνω και λάθος αλλά τουλάχιστον για cng ξέρω ότι με τις τωρινές τιμές το κόστος ανά χλμ. μπορεί να είναι και το μισό.

λογικά θα περνάνε όλα τα καύσιμα απο τη στιγμή που αγοράζεις καύσιμο απο πρατήριο , ίσως να περιμένεις καλύτερα καμιά εβδομάδα να ποστάρει κάποιος και αν δεν κάτσει απλά πάρε τα 40€ στο χέρι (τράπεζα)

εγώ πρέπει δυστυχώς να βάλω βενζίνη γιατί βατράχιασε

Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε,
Η επιβεβαίωση εγκυρότητας των στοιχείων της αίτησή σας για την έκδοση του Fuel Pass απέτυχε. Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στην εφαρμογή. Για αγνωστο λογο

1 ώρα πριν, korakios είπε

ίσως να περιμένεις καλύτερα καμιά εβδομάδα να ποστάρει κάποιος και αν δεν κάτσει απλά πάρε τα 40€ στο χέρι (τράπεζα)

Εντάξει και εγώ βενζίνη έχω αλλά ρωτάω για έναν φίλο που έχει cng.

Και σε 'μενα το ιδιο μηνυμα οτι απετυχε η επιβεβαιωση της εγκυροτητας των στοιχειων μου...Τι φαση τελειωσε το μαρούλι και οι υπολοιποι θα βάλουμε κοκα κολα?

• Like 1

Στις 26/4/2022 στις 5:28 ΜΜ, drdedus είπε

το αμάξι το έχω σε ακινησία.

θα χάσω κάτι απο αυτό το ποσό αν το επαναφέρω τον Μάιο και παράλληλα κάνω την αίτηση?

εδω καποιος ξερει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Tony316 είπε

Εντάξει και εγώ βενζίνη έχω αλλά ρωτάω για έναν φίλο που έχει cng.

Screenshot_20220428-075219-01.jpeg.9c81813851544ccc9060b8c1348a6347.jpeg

Από την ομάδα cng στο Facebook, το Panda σε όλες τις έκδοσεις του όπως και τα vag έως και το 2018 έχουν μεγάλο ντεποζιτο βενζίνης. 

Όταν ανοιξει το ΑΦΜ μου θα προσπαθήσω κι εγώ (2018 ibiza 43ltr βενζίνης και 12 kg cng)  

Μη ξεχνάμε ότι το cng έχει ανέβει +50%, από 0.89 στα 1.35, αλλά ναι είναι ακόμα οικονομικότερο ανα χλμ από τη βενζίνη 

Επεξ/σία από terry308

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή την στιγμή έχουν πέσει όλα…... Θα εκδόσουν μέσα σε 2 ημερες (Alfa,viva)τόσες χιλιάδες ψηφιακές κάρτες;;;για κλάματα όλη η κατάσταση δυστυχώς !!!

Επεξ/σία από alexiskara

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτες με τα χίλια ζόρια η αίτηση πέρασε, το βράδυ πρώτο μαιλ ότι η επιβεβαίωση εγκυρότητας στοιχείων απέτυχε, 20' μετά δεύτερο μαιλ ότι η αίτηση καταχωρήθηκε επιτυχώς

Τα λινκ για την εξέλιξη της αίτησης στο πρώτο μαιλ καταλήγει σε σελίδα που δεν υπάρχει και στο δεύτερο στης εφαρμογής που φυσικά σήμερα δεν μπορώ να κάνω κάτι (το αφμ μου λήγει σε 3)

Ένα μπάχαλο πραγματικά... Αν ήταν σελίδα ιδιώτη δε νομίζω ότι θα ασχολούμασταν πάνω από 2 λεπτά και ούτε email μιας χρήσης δε θα άξιζε να τους δώσω....

Επεξ/σία από kakofonixx
  • Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά χθες 27/4 δεν ήταν για τα ΑΦΜ που τελειώνουν σε 2 και 3; Τώρα λέει ήταν για 3-4-5; θα μας τρελάνουν μωρέ;

Πότε ανοίγει είπαμε για όλους ασχέτως σε τι τελειώνει το ΑΦΜ; Απαντάω εγώ σε αυτό: 

Από 30/4/2022 αίτηση μπορούν να καταθέσουν όλοι πολίτες ασχέτως με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους.

Επεξ/σία από Hulk7

12 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Περίμενα σαν τον χαζό τη σειρά μου (ΑΦΜ λήγων σε 2) και ως είθισται στην Ελλάδα, έχασα τη σειρά μου! 

Δεν είμαστε εμείς οι χαζοί !

Αυτοί είναι οτι νάναι !

Το φεκ το έλεγε ξεκάθαρα οτι η σειρά (έπρεπε) να είναι η ακόλουθη:

Γενικά πάντως μιλώντας, απλά έχασα το χρόνο μου με τα sms & email τα οποία ερχόντουσαν μετά απο ώρες σωρηδών και άκυρα.

fek.png.f5555e52c41103ba45e6eba2f474b069.png

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...