Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ffts είπε

Άρα : αμέσως μόλις σας έρθουν τα άκυρα emails (που σημαίνει ότι τότε ξύπνησε/λειτουργεί ο mail-server τους) τρέχετε και μπαίνετε ξανά στην πλατφόρμα και ζητάτε επαναποστολή.
Σε 2-3 δευτερ/τα έρχεται το έγκυρο email.

Εγω το εκανα σημερα ξημερωματα,ενω ληγει σε 0 το ειχε δεχθει,αλλα δεν ερχοντουσαν τα μπουρδελα για επιβεβαιωση.

Οταν ηρθε το sms,το εβαλα και ηταν ακυρο. 
Σημερα ηρθε το mail και επιβεβαιωσα κομπλε,το μεσημερι ηρθε και αλλο sms αλλα δεν το δεχθηκε επειδη ..δεν ξερω.

Περιμενω να ανοιξει για ολους τωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Για 30 ευρω δε το δικαιουμαι. Μετρανε και το επιδομα παιδιου ενω κανονικα δεν θα επρεπε.

είσαι ΑΤΥΧΟΣ.

Βέβαια, ξέρω έναν που το πήρε για 18€.

1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Για 30 ευρω δε το δικαιουμαι. Μετρανε και το επιδομα παιδιου ενω κανονικα δεν θα επρεπε.

Τι να σου κάνουν τα 40€ με 30.030€ εκκαθαριστικό;

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τα 10.000€, είναι φόρος.

Ναι όμως τα 20 σημαίνει 1666 ευρώ το μήνα. Δε θα σε σώσουν τα 40€ αντικειμενικά. Τι να πουν και οι άνθρωποι με τα 700€

Επεξ/σία από DjTony
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ffts είπε

Για όσους δεν τους έρχεται το email επιβεβαίωσης ηλεκτρονικής διεύθυνσης :

Κάποια στιγμή (εμένα μετά από 8 ώρες) θα έρθει (ή θα έρθουν ΟΛΑ μαζεμένα, αν πατήσατε πολλές φορές το "Επαναποστολή email" ) , αλλά ....
θα είναι ΑΚΥΡΑ, γιατί μεσολάβησε πολύς χρόνος.
Ακυρο είναι αν το link του "Επιβεβαίωση διεύθυνσης" που σας λέει να πατήσετε τελειώνει σε "null" (π.χ. http://aaaaaaa/bb/cccccccc/verification/email/null )
Έγκυρο είναι
αν το link του "Επιβεβαίωση διεύθυνσης" που σας λέει να πατήσετε τελειώνει σε κάτι σαν κωδικό όπως ... "zxc76zxcz0czxc6zxczxcz4x" (π.χ. http://aaaaaaa/bb/cccccccc/verification/email/zxc76zxcz0czxc6zxczxcz4x )

Άρα : αμέσως μόλις σας έρθουν τα άκυρα emails (που σημαίνει ότι τότε ξύπνησε/λειτουργεί ο mail-server τους) τρέχετε και μπαίνετε ξανά στην πλατφόρμα και ζητάτε επαναποστολή.
Σε 2-3 δευτερ/τα έρχεται το έγκυρο email.

Εγω εκανα Επιβεβαίωση διεύθυνσης μετα αποστολη αιτησης και τωρα ειμαι στο σταδιο αιτηση υπο ελεγχο?!?!?  Δηλαδη???

Η αίτησή σας ελέγχεται ως προς τα κριτήρια επιλεξιμότητας.

Κατάσταση αίτησης: ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Επεξ/σία από PLACEBO_89

Θέλω μια βοήθεια να ξέρει κάποιος θα το εκτιμούσα. Έχει εγκριθεί η αίτηση. Επέλεξα ψηφιακή κάρτα viva wallet. Βέβαια δεν έχω κάποιο λογαριασμό εκεί, και από ότι κατάλαβα σε 2 εργάσιμες σου στέλνουν σύνδεσμο ώστε να δημιουργηθεί λογαριασμός στο viva. Το κινητό έχει δυνατότητα nfc. Αλλά δεν ιδέα πως λειτουργεί. Υπάρχει κάποια ρύθμιση πρέπει να κάνω κάτι εγώ.;;;; Έχω πάει στις ρυθμίσεις έχω τικαρει να είναι σαν ενεργό ας πούμε αλλά από εκεί και πέρα τι κάνω ;;;

17 λεπτά πριν, phanispal είπε

ΑΥΤΟΙ, δεν έχουν φόρο 10.000€.

Φίλε εγώ παίρνω 700€, δώσε μου την διαφορά μέχρι τα περίπου 2500€ που λες ότι παίρνεις και σου πληρώνω εγώ το φόρο για σένα. 

• Like 1

12 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Θέλω μια βοήθεια να ξέρει κάποιος θα το εκτιμούσα. Έχει εγκριθεί η αίτηση. Επέλεξα ψηφιακή κάρτα viva wallet. Βέβαια δεν έχω κάποιο λογαριασμό εκεί, και από ότι κατάλαβα σε 2 εργάσιμες σου στέλνουν σύνδεσμο ώστε να δημιουργηθεί λογαριασμός στο viva. Το κινητό έχει δυνατότητα nfc. Αλλά δεν ιδέα πως λειτουργεί. Υπάρχει κάποια ρύθμιση πρέπει να κάνω κάτι εγώ.;;;; Έχω πάει στις ρυθμίσεις έχω τικαρει να είναι σαν ενεργό ας πούμε αλλά από εκεί και πέρα τι κάνω ;;;

10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Άρα πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή;; Έχω android .. ποια εφαρμογή χρειάζεται;; Και επίσης έχει κάποιες ρυθμίσεις. Τι πρέπει να επιλέξω ;; 

8 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Άρα πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή;; Έχω android .. ποια εφαρμογή χρειάζεται;; Και επίσης έχει κάποιες ρυθμίσεις. Τι πρέπει να επιλέξω ;; 

Nfc ενεργοποίηση/απενεργοποιηση "κατεβάζοντας" τη κουρτίνα στην αρχαϊκή σελίδα (το μενού οπουδήποτε είναι το wifi, δεδομένα, κτλ) 

Gpay (Google pay) εισαγωγή - αντιστοιχηση κάρτας κι έτοιμο 

11 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Αν και τα γραφω εκει, αλλα παμε παλι. Viva wallet/alpha wallet, εχει ετοιμο κουμπι προσθηκη στο gpay/apple pay. done

Αν δεν εχεις gpay, βρες το στο store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.walletnfcrel&hl=en&gl=US

7 λεπτά πριν, terry308 είπε

Nfc ενεργοποίηση/απενεργοποιηση "κατεβάζοντας" τη κουρτίνα στην αρχαϊκή σελίδα (το μενού οπουδήποτε είναι το wifi, δεδομένα, κτλ) 

Gpay (Google pay) εισαγωγή - αντιστοιχηση κάρτας κι έτοιμο 

Συγνώμη αν κουράζω αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Κάνοντας αντίστοιχη κάρτας πχ εθνικη. Θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από την viva wallet;;  Επισης έχει και μια επιλογή για ασφαλιση θέσης στοιχείου για sim ή hce  παίζει ρόλο αυτό;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...