Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αρα στα λογια μου ερχεσαι.Με 130 το βαρελι δεν πηγε ποτε πανω απο 2,05 και σημερα το βαρελι 30% κατω δηλαδη στα 100 δολλαρια εχει 1,98, αρα και ειναι αδικαιολογητα ακριβα   να φλερταρει η απλη αμολυβδη με το 2ευρω, αλλα αφου ειναι η περιοδος που δοθηκε αυτη η πενιχρι επιδοτηση λεφτα υπαρχυν ας αυξησουμε ως δια μαγειας τιμες.

Δες το πετρέλαιο κίνησης όλον τον Απρίλιο επιδοτείται με 15 λεπτά το λίτρο από τα διυλιστήρια, είδες πουθενά να πέσει η τιμή του πετρελαίου; 1,76 έχει σήμερα δηλαδή χωρίς την επιδότηση 1,91 τώρα αλήθεια δεν μας κλέβουν;;; εγώ πιστεύω ότι κάθε βενζινάς έχει εξασφαλίσει από ένα εξοχικό αυτές τις ημέρες.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αρα στα λογια μου ερχεσαι.Με 130 το βαρελι δεν πηγε ποτε πανω απο 2,05 και σημερα το βαρελι 30% κατω δηλαδη στα 100 δολλαρια εχει 1,98, αρα και ειναι αδικαιολογητα ακριβα   να φλερταρει η απλη αμολυβδη με το 2ευρω, αλλα αφου ειναι η περιοδος που δοθηκε αυτη η πενιχρη επιδοτηση λεφτα υπαρχυν ας αυξησουμε ως δια μαγειας τιμες.

Τι να σου πω. Δεν ξέρω.

8 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

τι εννωεις ρε φιλε; θα παμε σε κεπ γιατι περασε το νουμερο;

Ναι, αλλιώς περίμενε μέχρι μεθαύριο. Από 29 μπορούν να κάνουν όλοι

Διάβασα 5-6 σελίδες αλλά δεν είδα να το αναφέρετε κάπου.Τα αγροτικά δεν δικαιούνται την επιδότηση?Έκανα χθες το πρωί και μου έστειλε μετά από λίγα λεπτά μέιλ ότι το συγκεκριμένο όχημα δεν δικαιούται επιδότηση αλλά δεν έλεγε τον λόγο.

Ξέρετε για το MyAlpha Wallet αν γίνεται να το χρησιμοποιήσω σε άλλη συσκευή που δεν έχει το κινητό που θα δηλωθεί στην πλατφόρμα (και στο ebanking άρα); Γιατί το κινητό του δικαιούχου δεν έχει NFC.

44 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πως αλλιώς πιστεύετε ότι θα πληρώσετε μέσω κινητού?

45 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Και πως θα γίνει νομίζεις? Με κοπανιστό αέρα? Εννοείται ότι χρειάζεται NFC για να επικοινωνήσει το κινητό με το POS.

Με QR CODE ίσως, που θα το σκανάρει ο βανζινάς από την δικιά του τραπεζική εφαρμογή.

• Confused 2

100% χρειαζεται το nfc, το ιδιο ισχυε και με το freedom pass που ειναι η ιδια πλατφορμα. σιγα μην μπηκαν στο κοπο να το βελτιωσουν, μετα βιας ανοιξαν την πλατφορμα.

Το email ερχεται αλλα αργει . Σε εμενα ηρθε κατευθειαν , σε εναν φιλο που το εκανα συνεχεια ειχε θεμα το συστημα και οταν το καταφερα δεν ερχοταν το email , πατησα καμια 30αρια φορες επαναποστολη και σημερα ολη μερα του στελνει email 😂

Γενικοτερα θελει υπομονη και τυχη ...

Όσοι πατάτε στους συνδέσμους στα πολλά email που σας έρχονται μετά από μερικές ωρες και σας βγάζει σφαλμα συνδέσμου, πατήστε σε αυτή την οθόνη του voucher.gov πίσω στην αίτηση και μάλλον θα δείτε ότι παρά το σφάλμα το email θα φαίνεται πλέον επιβεβαιωμένο. Πατήστε υποβολή αίτησης και τέλος. Μιλάω για πληρωμή σε iban.

• Like 2

καμια 20αρια SMS, κανένα δε δουλεψε...

όλα σφάλμα, η επεξεργασία δεν ολοκληρώθηκε...

για το email πήγε καλύτερα η φάση... χρειάστηκαν μονο 7

τι ζούμε....;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...