Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

16 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Οταν ειχε εκτιναχθει η τιμη του βαρελιου brent στα 130 δολαρια τις πρωτες ημερες της εναρξης του πολεμου στην ουκρανια στην περιοχη μου  η  τιμη  απλης αμολυβδης το μεγιστο που πηγε ηταν στα ~2,10 εκεινη την περιοδο και μετα ακολουθησες μια πτωση της επομεες ημερες/βοδμαδες και πηγε στα 2 ευρω. Τις τελευταιες μερες ενω η τιμη βαρελιου κυμαινεται σταθερα απο 100 μεχρι 105 δολαρια η τιμη της απλης αμολυβδης ως δια μαγειας σκαρφαλωσε ξανα στο 2,10 στην περιοχη μου(τιμη στο ιδιο πρατηριο).

Αναλόγως που είσαι. Εγώ πάντως Κλεισθένους σε Avin που βάζω συνέχεια χτες έβαλα με 1.98€.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

46 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε

Δε μπορω να καταλαβω τι παει λαθος , 2 πεδια ειναι ολα κ ολα 

Αν εμπαινες στον κοπο να διαβαζεις  2 σελιδες,θα εβλεπες οτι ολοι εχουν προβλημα.

Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Αν εμπαινες στον κοπο να διαβαζεις  2 σελιδες,θα εβλεπες οτι ολοι εχουν προβλημα.

24 λεπτά πριν, Bitbit είπε

τι νομίζατε ρε καημένοι; έτσι θα τα πάρετε τα 40€; Θα φτύσετε αίμα, πάνω από τον υπολογιστή όλη μέρα, θα χτυπήσετε 8ωρο κάνοντας refresh τη σελίδα και μετά θα πληρωθείτε.

• Confused 1

44 λεπτά πριν, PedroG είπε

αν γράψεις στο νήμα του gov.gr 10 φορές "ζήτω ο κυριάκος" ανοίγει αυτόματα η πλατφόρμα...δοκίμασέ το , εμένα πριν λίγο έπιασε χωρίς πλάκα

προτιμω να αυτοπυρποληθω χρησιμοποιωντας τα 40 ευρω ( με λιγοτερα δεν θα πιασει η φωτια ) παρα να το κανω αυτο

Μόλις τώρα, PLACEBO_89 είπε

what?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Αναλόγως που είσαι. Εγώ πάντως Κλεισθένους σε Avin που βάζω συνέχεια χτες έβαλα με 1.98€.

Συγκρίνω  τιμη στο ίδιο πρατήριο. Τον πρατήριο που λες ποσό πουλούσε όταν είχε φτάσει στα 130 δολάρια το βαρέλι;
2 ευρώ Αθήνα που τα καύσιμα έχουν «μηδέν» μεταφορικά στους ανεφοδιασμούς των πρατηρίων ενώ το βαρέλι είναι πλέον στα 100 δολάρια ( 30% κάτω σε σχέση με τα 130 που είχε φτάσει με την έναρξη του πολέμου) δεν την λες και φθηνή αμόλυβδη.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Συγκρίνω ίδια τιμη σε ίδιο πρατήριο. Τον πρατήριο που λες ποσό πουλούσε όταν είχε φτάσει στα 130 δοκάρια το βαρέλι; 2 ευρώ Αθήνα που τα καύσιμα έχουν μηδέν μεταφορικά ενώ το βαρέλι είναι πλέον στα 100 δολάρια ( 30% κάτω σε σχέση με τα 130 που είχε φτάσει με την έναρξη του πολέμου) δεν την λες και φθηνή αμόλυβδη.

πάνω από 2.05 δεν έχει πάει για αυτό και το προτιμώ.

24 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Ποιος είπε ότι απαιτείτε NFC;

Και πως θα γίνει νομίζεις? Με κοπανιστό αέρα? Εννοείται ότι χρειάζεται NFC για να επικοινωνήσει το κινητό με το POS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Ποιος είπε ότι απαιτείτε NFC;

14 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

και εδώ μέσα έχει αναφερθεί αρκετές φορές

Πως αλλιώς πιστεύετε ότι θα πληρώσετε μέσω κινητού? 

Spoiler

Αγοράζω λάθος αίτηση για άυλη στα 40 ευρώ. Pm me 🥴

Επεξ/σία από SabotazNic

Είδα κάποιον να αναφέρει ότι αρκετά σύγχρονα POS έχουν τη δυνατότητα πληκτρολόγησης των στοιχείων της κάρτας (σαν δλδ να πληρώνεις σε ηλεκτρονική αγορά μέσω σάιτ), παρακάμπτοντας έτσι το NFC.

Απλά δε ξέρω κατά πόσο πρακτικό είναι αυτό ή αν θα κάτσει να ασχοληθεί ο βενζινάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

πάνω από 2.05 δεν έχει πάει για αυτό και το προτιμώ.

.

Αρα στα λογια μου ερχεσαι.Με 130 το βαρελι δεν πηγε ποτε πανω απο 2,05 και σημερα το βαρελι 30% κατω δηλαδη στα 100 δολλαρια εχει 1,98, αρα και ειναι αδικαιολογητα ακριβα   να φλερταρει η απλη αμολυβδη με το 2ευρω, αλλα αφου ειναι η περιοδος που δοθηκε αυτη η πενιχρη επιδοτηση λεφτα υπαρχυν ας αυξησουμε ως δια μαγειας τιμες.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Εγώ είχα ΑΦΜ με μηδέν και δεν με άφηνε να ολοκληρώσω την αίτηση για διάφορους φαιδρούς λόγους. Και σήμερα που δέχεται τα στοιχεία και μπορώ να προχωρήσω, μου έγραψε οτι δεν μπορούν τα ΑΦΜ με μηδέν να υποβάλουν αίτηση!!!! 😒 Γελοίοι το λιγότερο.

• Like 1

6 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

ρε παιδια νομιζα σημερα ηταν με το 2.....στο αφμ...

θα ξαναερθει η σειρά μας...?

2 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε

Εγώ είχα ΑΦΜ με μηδέν και δεν με άφηνε να ολοκληρώσω την αίτηση για διάφορους φαιδρούς λόγους. Και σήμερα που δέχεται τα στοιχεία και μπορώ να προχωρήσω, μου έγραψε οτι δεν μπορούν τα ΑΦΜ με μηδέν να υποβάλουν αίτηση!!!! 😒 Γελοίοι το λιγότερο.

σε ΚΕΠ μπορείτε όλες τις μέρες που τρέχουν οι αιτήσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...