Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, theoilia είπε

μέιλ επιβεβαίωσης δεν... Το περιμένω εδώ και μία ώρα 

32 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Σε εμένα ήρθαν 3 μαζεμένα (ενώ πάτησα το κουμπί μια φορά) αλλά το σύστημα συνεχώς πέφτει.

36 λεπτά πριν, kakofonixx είπε

sms/email επιβεβαίωσης άφαντα (περιμενω ήδη 15')

υποψιάζομαι όταν έρθουν θα είναι άκυρα λόγω παρέλευσης χρόνου εγκυρότητας 😅

χτες το πρωι εκανα σε εναν στη δουλεια ηρθε απευθειας. Το βραδυ κατα τις 9 πηγα να κανω σε μενα δεν δεχοταν καν την αιτηση. Κατα τις 11 εκανα την αιτηση. Το μειλ ηρθε 5 το πρωι

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μετά από άπειρες προσπάθειες χθες το βράδυ με το mail να μην έρχεται ποτέ, ήρθε σήμερα το πρωί αλλά μου έβγαζε 504 bad getaway. Ξεκίνησα να προσπαθώ να μπω στη σελίδα για να στείλει νέο mail, δεν τα κατάφερα ποτέ.

Τελικά μου ήρθε mail ότι η αίτηση μου είναι επιτυχής και θα γίνει η πίστωση χωρίς να έχω κάνει ποτέ το mail confirmation ή ότι δεν έχω καταφέρει να μπω στο σάιτ σήμερα. Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει.

Δημοσ.

μόλις τώρα το άλλαξαν 

Για σήμερα 27/4/2022 αίτηση μπορούν να καταθέσουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 3, 4, 5.

αφαιρεσαν αυτους που ληγουν σε 0,1,2 μπας και μπορέσει το σύστημα να διαχειριστεί την κίνηση

Δημοσ.

Πήγα να κάνω χτες την αίτηση για τον παππού μου αλλά η αίτηση μου απορρίφθηκε γιατί ο παππούς μου δεν μου είχε πει ότι το αυτοκίνητο είναι γραμμένο στη γιαγιά μου οπότε πήγα σήμερα να κάνω αίτηση για την γιαγιά μου αλλά το σύστημα μου βγάζει ότι ο αριθμός κυκλοφορίας χρησιμοποιείται ήδη, προφανώς από την χτεσινή μου αίτηση. Το τηλέφωνο τους για διευκρινήσεις μιλάει συνεχώς, καμία ιδέα?

• Sad 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kakofonixx είπε

μόλις τώρα το άλλαξαν 

Για σήμερα 27/4/2022 αίτηση μπορούν να καταθέσουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 3, 4, 5.

αφαιρεσαν αυτους που ληγουν σε 0,1,2 μπας και μπορέσει το σύστημα να διαχειριστεί την κίνηση

ετσι δεν ήταν το σύστημα απο την αρχή;Και απο Μάη όλοι μαζί;

Δημοσ.

Οχι το αλλαξαν.Ετσι ηταν πρωτα

• 26.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 0 και 1

• 27.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 2 και 3

• 28.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 4 και 5

• 29.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 6 και 7

• 30.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 8 και 9

• Από την 1η Μαΐου του 2022 και εξής, είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων, ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του Α.Φ.Μ. των φυσικών προσώπων

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα λέει "Το όχημα XXXXXXX δεν ανήκει στις επιλέξιμες κατηγορίες"

Τι λέτε να είναι, ένα αγροτικό Nissan είναι ιδιωτικής χρήσης.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, user2163 είπε

Εμένα λέει "Το όχημα XXXXXXX δεν ανήκει στις επιλέξιμες κατηγορίες"

Τι λέτε να είναι, ένα αγροτικό Nissan είναι ιδιωτικής χρήσης.

Το ίδιο έβγαλε και σε μένα σε 2 αιτήσεις που πήγα να κάνω για άτομα που έχουν αγροτικά. Λογικά τα έχουν απορρίψει επειδή είναι Φορτηγά ΙΧ. Σε μένα που έχω απλό ΙΧ προχώρησε κανονικά η αίτηση σήμερα το πρωί.

Δημοσ.

επειδη η θεια μου βαριεται να κανει την αιτηση,μπορω να την υποβαλλω εγω και να γινει καταθεση των χρηματαν σε λογαριασμο που εχουμε κοινο?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, definitio είπε

Ποιός ειπε ότι δεν ήρθε το email; Καμμία καθυστέρηση στην επιβεβαίωση γράφω...μήπως δεν έχεις πιει ακόμη καφέ;

Λέω ότι αυτό που ειπώθηκε πριν, δλδ ότι πρέπει να δηλωθεί το ίδιο email που έχει δηλωθεί στη τράπεζα αλλιώς δεν επιβεβαιώνεται, δεν ισχύει...

Eγω .
Αργησε 12 ωρες,αλλα ηρθε.
Το sms ηρθε λαθος,ο κωδικος δεν ισχυει :P

Δημοσ.

Και εμένα το SMS ήρθε αλλά λέει ότι ο κωδικός δεν ισχύει. Πατάω να έρθει άλλο και δεν έρχεται ποτέ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε ο κωδικός μετά από ώρες και τώρα δεν λειτουργεί το site. Ποιος ξέρει πόσα εκατομμύρια έδωσαν να φτιαχτούν αυτές οι ψευτο πλατφόρμες. Αλλα ο Έλληνας έχει ακριβώς τις κυβερνήσεις που του αρμόζουν απο ότι φαίνεται

Επεξ/σία από andreashellas
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...