Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην εφαρμογη gov ζητα κινητο τηλεφωνο οπου θα περαστει το fuel pass ?Αν ναι

Μπορουμε να δηλωσουμε το ιδιο κινητο για διαφορετικα ατομα ?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

image.png.a2dd898b515e0c0a1de87660ce6ee65f.png

Τελικά άλλαξε και αυτό, σήμερα (χτες μάλλον) ήταν για 0, 1 και 2  και από 29 θα κάνουν όλοι. Λογικά θα πάνε 3,4,5 στις 27 και 6,7,8,9 στις 28 ή 3,4,5,6 και 7,8,9 αντίστοιχα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Τελικά άλλαξε και αυτό, σήμερα (χτες μάλλον) ήταν για 0, 1 και 2  και από 29 θα κάνουν όλοι. Λογικά θα πάνε 3,4,5 στις 27 και 6,7,8,9 στις 28 ή 3,4,5,6 και 7,8,9 αντίστοιχα.

Ναι το είδα έχεις δίκιο έκανα κανονικά τις δηλώσεις αλλα δεν με αφήνει για κάποιο λόγο να κάνω επιβεβαίωση μέσω email 

• Sad 1
Δημοσ.

Συμπλήρωσα την αίτηση (είχα διαβάσει ότι πρέπει να συμπληρώσεις και το κινητό σου τηλέφωνο, δεν είδα όμως να υπάρχει κάπου πεδίο για να το συμπληρώσω), επέλεξα να γίνει η κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό που έχω στη Εθνική τράπεζα, και έφτασα στη σελίδα όπου λέει πως πρέπει να κάνω επιβεβαίωση του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου ακολουθώντας τις οδηγίες που μου έστειλαν στο email.

Στο email όμως δεν έχω λάβει κάτι (έχω ελέγξει και τα spam). Όσοι συμπληρώσατε την αίτηση, το email ήρθε σ' εσάς άμεσα; Να το ελέγξω το πρωί πάλι, ή κάτι πήγε στραβά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manost είπε

Συμπλήρωσα την αίτηση (είχα διαβάσει ότι πρέπει να συμπληρώσεις και το κινητό σου τηλέφωνο, δεν είδα όμως να υπάρχει κάπου πεδίο για να το συμπληρώσω), επέλεξα να γίνει η κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό που έχω στη Εθνική τράπεζα, και έφτασα στη σελίδα όπου λέει πως πρέπει να κάνω επιβεβαίωση του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου ακολουθώντας τις οδηγίες που μου έστειλαν στο email.

Στο email όμως δεν έχω λάβει κάτι (έχω ελέγξει και τα spam). Όσοι συμπληρώσατε την αίτηση, το email ήρθε σ' εσάς άμεσα; Να το ελέγξω το πρωί πάλι, ή κάτι πήγε στραβά;

Εμένα μου στάλθηκε κανονικά ένας σύνδεσμος και όταν τον άνοιξα μου λέει η επιβεβαίωση είναι άκυρη,ότι ναναι

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν είναι έγκυρος

Καλα ενταξει.

Μέχρι και screenshot έχω για να γελάω που φαίνεται η ειδοποίηση από το sms με το κωδικό και τον κωδικό περασμένο και να τον βγάζει άκυρο. Έχω κλάψει από τα γελια με το σύστημα. 😂😂😂

Δημοσ.
4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

αθηνα ειμαστε κολλημένοι στο 2. προφανως υπαρχει αυτη τη στιγμη αισχροκέρδια λογω της επιδοτησης η οποια βεβαια ειναι οριακα ενα γεμισμα σε μηχανη. για αμαξι, ουτε λογος φυσικα...

Υπερβολές αφού η κυβέρνηση μας δίνει τα χρηματα για 3 μήνες λες να μην ξέρουν τι τους γίνεται..? 😜

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SoullessRider είπε

Να σπαμάρω λίγο... Με τακτ βέβαια....

Απόκρυψη περιεχομένων

Με ΠΑΣΟΚ θα μας χαρίζανε
- τα καύσιμα
- το όχημα
και θα περνάμε και επίδομα κινήσεως !!!

Κιναλ, έγινε.

Και οι πελάτες πήγαν αλλού...

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ έκανα αίτηση χθες νωρίς (κατά τις 6.30πμ), καμμία καθυστέρηση στην επιβεβαίωση του mail, περιμένω να γίνει η πίστωση σε τράπεζα, ελπίζω να μη αργήσει πολύ.

Δήλωσα διαφορετικό email από εκείνο που είχα δηλώσει στη τράπεζα - αυτό που έχω δηλώσει στην εφορία/δημ.υπηρεσίες - δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην επιβεβαίωση

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, definitio είπε

Κι εγώ έκανα αίτηση χθες νωρίς (κατά τις 6.30πμ), καμμία καθυστέρηση στην επιβεβαίωση του mail, περιμένω να γίνει η πίστωση σε τράπεζα, ελπίζω να μη αργήσει πολύ.

Δήλωσα διαφορετικό email από εκείνο που είχα δηλώσει στη τράπεζα - αυτό που έχω δηλώσει στην εφορία/δημ.υπηρεσίες - δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην επιβεβαίωση

Στην περίπτωση μου μάλλον το email δεν έρχονταν γιατί ήταν βράδυ και δεν ήταν στη δουλειά ο αποστολέας. 🤣🤣🤣

Μου ήρθαν 2 σήμερα το πρωί, με το τελευταίο να λέει ότι η αίτηση μου επεξεργάστηκε επιτυχώς και θα μου πιστωθεί το ποσό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...