Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην τα κάνουμε όλα τραγικά. Υπόθεση πέντε λεπτών είναι να κάνεις login και να βάλεις ένα Iban και ένα email. 

Όσοι δεν ξέρουν από αυτά το κάνει ο λογιστής τους ή όποιος τους κάνει τη δήλωση 

• Like 4
  • Sad 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, mezger είπε

Παρότι αρχικά γραφόταν ότι θα είναι μόνο για βενζίνη, στην απόφαση δεν αναφέρεται πουθενά τύπος καυσίμου και έχω δει εγκεκριμένη αίτηση για diesel.

Άρα λογικά δεν είναι το καύσιμο το πρόβλημά σου.

Εγώ πάντως στο diesel δεν κατάφερα να το κάνω. Και έχω ένα diesel για τη δουλειά στο όνομα μου και ένα βενζίνη 50% συνιδιοκτησία με τη γυναίκα.

Οπότε είχα σκοπό να κάνω το diesel στο όνομα μου και η γυναίκα να έκανε τη βενζίνη, αλλά μάλλον άκυρο

10 λεπτά πριν, PedroG είπε

Αλι και τρισαλι σε οποιον δεν ειναι εξοικειωμενος με εφαρμογες κινητων και πληρωμες μεσω e-banking δλδ ανω των 50-60!

θα κανω μια προβλεψη και ΠΑΤΑΓΩΔΗ αποτυχια του ολου εγχειρηματος!!!! 

νομιζω οτι απευθυνεται σε οσους πραγματικα το εχουν με τις ηλεκτρονικες αγορες και ειναι ενημεροι ενω οσοι ειναι ηλεκτρονικα αναλφαβητοι και ανιδεοι πολλοι ηλικωμενοι και μη εχοντες ελευθερο χρονο .....οδηγουνται σε αποκλεισμο!!!

Αλλη μια τρυπα στο νερο μετα απο τοσες ακομη απο την ομαδα στελεχων αποφοιτων HARVARD που καλειται να εφαρμοσει στα βαλκανια τεχνικες και εφαρμογες που ο πολυς κοσμος δεν κατεχει!

Δηλαδή το να πας στο ΚΕΠ έχοντας μαζί σου το βιβλιάριο που αναφέρει το iban σου σε κάνει σαινι στις ηλεκτρονικές αγορές ?

Εντάξει ούτε εγώ τον γούσταρω τον Κυριάκο αλλά αυτή η αρνητικοτητα σε όλα κουράζει

Φαντάζομαι θα ήταν καλύτερο η αίτηση να γίνεται με χειρόγραφη υπεύθυνη δήλωση

Επεξ/σία από tzagaritos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adok13 είπε

τα ιδια και σε μενα. 

Οσο για την αυλη καρτα πρεπει πρωτα να μου κανει δεκτη την αιτηση και μετα να μου την εμφανισει στο app της alpha; giati mphka sto my alpha mobile αλλα δεν βλεπω πουθενα την fuel pass.

Θα ερθει μαιλ γενικα, οποτε αναμονη

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Εγώ πάντως στο diesel δεν κατάφερα να το κάνω. Και έχω ένα diesel για τη δουλειά στο όνομα μου και ένα βενζίνη 50% συνιδιοκτησία με τη γυναίκα.

Οπότε είχα σκοπό να κάνω το diesel στο όνομα μου και η γυναίκα να έκανε τη βενζίνη, αλλά μάλλον άκυρο

Δηλαδή το να πας στο ΚΕΠ έχοντας μαζί σου το βιβλιάριο που αναφέρει το iban σου σε κάνει σαινι στις ηλεκτρονικές αγορές ?

Εντάξει ούτε εγώ τον γούσταρω τον Κυριάκο αλλά αυτή η αρνητικοτητα σε όλα κουράζει

Φαντάζομαι θα ήταν καλύτερο η αίτηση να γίνεται με χειρόγραφη υπεύθυνη δήλωση

και γιατι να μη βαλει την επιδοτηση κατευθειαν στα πρατηρια και στις τιμες διυλιστηριων οπως κανουν ολοι οι Μεσογιοι Ευρωπαιοι ΙΤΑΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ κλπ ..... Τοσο βλακες ειναι ειναι αυτοι δλδ που δεν βαζουν μεσαζοντες Τραπεζες η δεν μπλεκουν τα ΚΕΠ της χωρας τους με ουρες πολιτων για να ζητησουν επιδοτηση ενος 5 ευρου ???

Να κανω και μια προβλεψη με την ανοδο του πετρελαιου που ερχεται σε λιγο και καφε με επιδοτηση και κουπονια θα πινει ο κοσμος!!! οπως ακριβως γινοταν επι Τσαουσεσκου στην Ρουμανια και με κουπονια θα αγοραζεις και τροφιμα απο τα Μαρκετ οπως γινοτα επι Ζιβκοφ στην Βουλγαρια!! Αντι να μας πηγαινουν μπροστα μας πηγαινει πισω η ολη τακτικη!!! 

*βλεπε απογορευση κυκλοφοριας SMS εξοδοχαρτα κλπ κλπ!!!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, PedroG είπε

και γιατι να μη βαλει την επιδοτηση κατευθειαν στα πρατηρια και στις τιμες διυλιστηριων οπως κανουν ολοι οι Μεσογιοι Ευρωπαιοι ΙΤΑΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ κλπ ..... Τοσο βλακες ειναι ειναι αυτοι δλδ που δεν βαζουν μεσαζοντες Τραπεζες η δεν μπλεκουν τα ΚΕΠ της χωρας τους με ουρες πολιτων για να ζητησουν επιδοτηση ενος 5 ευρου ???

Να κανω και μια προβλεψη με την ανοδο του πετρελαιου που ερχεται σε λιγο και καφε με επιδοτηση και κουπονια θα πινει ο κοσμος!!! οπως ακριβως γινοταν επι Τσαουσεσκου στην Ρουμανια και με κουπονια θα αγοραζεις και τροφιμα απο τα Μαρκετ οπως γινοτα επι Ζιβκοφ στην Βουλγαρια!! Αντι να μας πηγαινουν μπροστα μας πηγαινει πισω η ολη τακτικη!!! 

*βλεπε απογορευση κυκλοφοριας SMS εξοδοχαρτα κλπ κλπ!!!

φίλε σόρυ που σε προσγειώνω αλλά αυτό που περιγράφεις γίνεται ήδη. Σκέψου μόνο πόσες επιδοτήσεις υπάρχουν. Ο κόσμος έχει πλέον συνηθίσει σε αυτή τη τακτική. Δε λένε να μειωθούν οι τιμές, να πάρουμε καμια επιδότηση-βοήθημα λένε

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

ήρθε επιβεβαίωση email μετά από αποτυχημένες προσπάθειες 🙃

Εμενα τωρα ξεμπλοκαρε και περιμενω το email επιβεβαιωσης. Μετα απο ποση ωρα σου ηρθε? Πατησες ξανα επαναποστολη?

Δημοσ.

Όλως περιέργως οι τιμές έχουν σκαρφαλώσει προς τα πάνω, με αποτέλεσμα να υπερκαλύψουν το ποσό μείωσης μέσω του επιδόματος 😅

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, VasKag είπε

Εμενα τωρα ξεμπλοκαρε και περιμενω το email επιβεβαιωσης. Μετα απο ποση ωρα σου ηρθε? Πατησες ξανα επαναποστολη?

Δεν κατάλαβα τον χρόνο, γιατί έκανα τόσες πολλές προσπάθειες που δεν γνωρίζω ποια έπιασε! Όταν έκανα επεξεργασία αίτησης το email ήρθε αμέσως.

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ.

Έχω κάνει 2 αιτήσεις από το πρωί ολοκληρωμένες. Σε άλλη αίτηση που θέλω να κάνω τον γονέων μου βγάζει σφάλμα μετά από την καταχώρηση στοιχείων. Επίσης η διεύθυνση που τους βγάζει, είναι σωστή σαν οδό και αριθμό αλλά λέει Κρήτη αντί για Αθήνα. Μήπως γίνεται conflict εκεί; Πως διορθώνεται αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Όλως περιέργως οι τιμές έχουν σκαρφαλώσει προς τα πάνω, με αποτέλεσμα να υπερκαλύψουν το ποσό μείωσης μέσω του επιδόματος 😅

Οταν ειχε εκτιναχθει η τιμη του βαρελιου brent στα 130 δολαρια τις πρωτες ημερες της εναρξης του πολεμου στην ουκρανια στην περιοχη μου  η  τιμη  απλης αμολυβδης το μεγιστο που πηγε ηταν στα ~2,10 εκεινη την περιοδο και μετα ακολουθησες μια πτωση της επομεες ημερες/βοδμαδες και πηγε στα 2 ευρω. Τις τελευταιες μερες ενω η τιμη βαρελιου κυμαινεται σταθερα απο 100 μεχρι 105 δολαρια η τιμη της απλης αμολυβδης ως δια μαγειας σκαρφαλωσε ξανα στο 2,10 στην περιοχη μου(τιμη στο ιδιο πρατηριο).

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 4
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Οταν ειχε εκτιναχθει η τιμη του βαρελιου brent στα 130 δολαρια τις πρωτες ημερες της εναρξης του πολεμου στην ουκρανια στην περιοχη μου  η  τιμη  απλης αμολυβδης το μεγιστο που πηγε ηταν στα ~2,10 εκεινη την περιοδο και μετα ακολουθησες μια πτωση της επομεες ημερες/βοδμαδες και πηγε στα 2 ευρω. Τις τελευταιες μερες ενω η τιμη βαρελιου κυμαινεται σταθερα απο 100 μεχρι 105 δολαρια η τιμη της απλης αμολυβδης ως δια μαγειας σκαρφαλωσε ξανα στο 2,10 στην περιοχη μου(τιμη στο ιδιο πρατηριο).

αθηνα ειμαστε κολλημένοι στο 2. προφανως υπαρχει αυτη τη στιγμη αισχροκέρδια λογω της επιδοτησης η οποια βεβαια ειναι οριακα ενα γεμισμα σε μηχανη. για αμαξι, ουτε λογος φυσικα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...