Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα ιδια και σε μενα. 

Οσο για την αυλη καρτα πρεπει πρωτα να μου κανει δεκτη την αιτηση και μετα να μου την εμφανισει στο app της alpha; giati mphka sto my alpha mobile αλλα δεν βλεπω πουθενα την fuel pass.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, neo80 είπε

Το ίδιο και σε μένα το γίνεται τι χάλια είναι αυτά;

δεν ειμαστε για τετοιες πολυτελειες δυστηχως. Καθε φορα που ειναι να γινει κατι τετοιο πεφτουν τα συστηματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, valadsk είπε

ενώ τωρα θα τους επιβραβευσεις στη κάλπη για τα 45?

εύγε 

κοιτα καλα στην υπογραφη μου, ανηκεις στην δευτερη κατηγορια

Επεξ/σία από oletiras

προσέξτε να βάλετε το μέιλ που έχετε δηλωμένο στην τράπεζα αλλιώς αν βάλετε άλλο δεν το δέχεται.

Μάλλον πρέπει να έχει γίνει δεκτό το αίτημα μου. Αυτά απο εμένα καλή σας νύχτα και καλή τύχη με τους άχρηστους που μπλέξαμε.

Έρχεται επιβεβαίωση στο μέιλ ;

Γιατί εμένα δεν ήρθε κάτι απλά το δέχτηκε και με πέταξε έξω.

20 λεπτά πριν, neo80 είπε

προσέξτε να βάλετε το μέιλ που έχετε δηλωμένο στην τράπεζα αλλιώς αν βάλετε άλλο δεν το δέχεται.

Μάλλον πρέπει να έχει γίνει δεκτό το αίτημα μου. Αυτά απο εμένα καλή σας νύχτα και καλή τύχη με τους άχρηστους που μπλέξαμε.

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό με το μέιλ

23 λεπτά πριν, neo80 είπε

3 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό με το μέιλ

σε αίτηση που έκανα για άλλο άτομο που δεν είχε δηλώσει δικό του mail πουθενά, έβαλα ένα δικό μου, το επιβεβαιωσα και πέρασε

• Like 1

Αλι και τρισαλι σε οποιον δεν ειναι εξοικειωμενος με εφαρμογες κινητων και πληρωμες μεσω e-banking δλδ ανω των 50-60!

θα κανω μια προβλεψη και ΠΑΤΑΓΩΔΗ αποτυχια του ολου εγχειρηματος!!!! 

νομιζω οτι απευθυνεται σε οσους πραγματικα το εχουν με τις ηλεκτρονικες αγορες και ειναι ενημεροι ενω οσοι ειναι ηλεκτρονικα αναλφαβητοι και ανιδεοι πολλοι ηλικωμενοι και μη εχοντες ελευθερο χρονο .....οδηγουνται σε αποκλεισμο!!!

Αλλη μια τρυπα στο νερο μετα απο τοσες ακομη απο την ομαδα στελεχων αποφοιτων HARVARD που καλειται να εφαρμοσει στα βαλκανια τεχνικες και εφαρμογες που ο πολυς κοσμος δεν κατεχει!

• Like 1
  • Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...