Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@korakiosΣωστο κ αυτο, λυσεις υπαρχουν δεν ειναι εκει το προβλημα, απλα ηθελα να τονισω την "εξυπναδα-πονηρια" τους.

Προσωπικα αυτην την φορα μαλλον θα παρω την αυλη και αυτο γιατι επι τον πληστον κανω πολλες διαδρομες με το αμαξι λογω αποστασης σπιτι-δουλεια, οποτε δεν ειναι οτι δεν θα βαλω καυσιμα και ενα παραπανω που το εχω κανει και αεριο το αμαξι οποτε εχω την επιλογη να φουλαρω την δεξαμενη αεριου 2 φορες αλλιως αν εχει χρονικο περιθωριο θα φουλαρω αεριο και τα ρεστα βενζινη που ουτως η αλλως καιω λιγη στο ξεκινημα μεχρι να γυρισει στο αεριο.

Οποτε στην δικη μου περιπτωση τα 15 ευρω αξιζει ασχημα γιατι στην τελικη οτι λεφτα χαλαγα απο τον μισθο για βενζινη-αεριο ενα μερος απο αυτα θα μου μεινουν στην τσεπη.

Πιο πολυ το ποστ μου ητανε επειδη νομιζουν οτι ειναι πιο εξυπνοι και ο ελληνικος λαος κοιμαται ορθιος, απλα οι περισσοτεροι δεν γουσταρουμε να τους τα χαρισουμε.

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Sorry αλλά δε σε κατάλαβα και πολύ.

ναι , έχεις δίκαιο , αν είχες NFC τότε δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό σε τράπεζα για την άυλη κάρτα, είναι αυτόματη η διαδικασία 

επειδή δεν έχεις , βρίσκεις δικό σου άτομο που έχει NFC δώσε κωδικούς που θα πάρεις να τους περάσει στο κινητό του , γεμίζει , πληρώνει με την άυλη και σου δίνει τα λεφτά στο χέρι

Δημοσ.

Εννοείς να γεμίσει το δικό του αυτοκίνητο με τους δικούς μου κωδικούς και να μου δώσει π.χ. μετρητά.

Νταξ ούτε αυτό παίζει και πολύ, οπότε μάλλον θα πάω για τα 65€.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, phanispal είπε

Εννοείς να γεμίσει το δικό του αυτοκίνητο με τους δικούς μου κωδικούς και να μου δώσει π.χ. μετρητά.

Νταξ ούτε αυτό παίζει και πολύ, οπότε μάλλον θα πάω για τα 65€.

Γίνεται δεν είναι και κάτι δύσκολο.Αν έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο μπορεί να σου κάνει την εξυπηρέτηση,ειδικά αν είναι κάποιος που κάνει πολλά χιλιόμετρα καθημερινώς οπότε θα έχει κάψει το δικό του 80αρι και μετά βάζει το δικό σου που ούτως η άλλως θα έβαζε βενζίνη για την δουλειά του κ σου δίνει τα χρήματα στο χέρι.Δεν μιλάω για άγνωστο αλλά ένα κολλητό,ξάδερφο κτλ.

Δημοσ.

To fp2 είπαν θα ανοίξει τέλη Ιουλίου.. Το πρώτο όταν το ανακοίνωσαν η βενζίνη είχε περίπου 2,20€ οπότε έβγαινε κάτω απο 2€/λιτρο ενώ όταν το πήραμε πήγε 2,40... Οπότε αν και τώρα τέλη Ιούλη πάει απο 2,40 περίπου στο 2,70.. πάλι κοροϊδία θα είναι..

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω κάνει το fuel pass με αυλη κάρτα της Alpha Bank και το έχω περασμένο στο Note 8T. Σημερα παω να πληρώσω ανολιγω την εφαρμογή myAlpha Wallet όπου βλέπω την κάρτα, ανοίγω και NFC, πάω να περάσω από το POS και μου βγάζει μυνημα σφάλματος χρησιμοποιήστε άλλη κάρτα. Έχει τύχει σε κανέναν; Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε

Καλησπέρα σε όλους. Έχω κάνει το fuel pass με αυλη κάρτα της Alpha Bank και το έχω περασμένο στο Note 8T. Σημερα παω να πληρώσω ανολιγω την εφαρμογή myAlpha Wallet όπου βλέπω την κάρτα, ανοίγω και NFC, πάω να περάσω από το POS και μου βγάζει μυνημα σφάλματος χρησιμοποιήστε άλλη κάρτα. Έχει τύχει σε κανέναν; Ευχαριστώ πολύ.

ναι και είπαν οτι το περνάς στο google pay

• Like 1
Δημοσ.
51 minutes ago, korakios said:

ναι και είπαν οτι το περνάς στο google pay

Ειδα πιο πριν οτι πολλοί την ειχαν βάλει στο google pay και το κατεβασα και την εβαλα. Ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά σε δύσκολους καιρούς η δημόσια τηλεόραση στο πλευρό του πολίτη. Ούτε Google Pay ούτε τίποτα.

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 29/5/2022 στις 10:19 ΜΜ, Qwerty_2 είπε

Βρε παιδιά αυτό που έχω να πω είναι στο τέλος δεν θα πηγαίνουμε ούτε στις δουλείες μας! H βενζίνη τα 2,40 μο ευρώ και το fuel pass έφυγε σαν αέρας. 

Δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα,αυτοι που ειχαν επενδυσει σε μετατροπη υγραεριου στο αυτοκινητο τους ειναι οι κερδισμενοι με τη σημερινη κατασταση στα καυσιμα και τις μετακινησεις.Απο εκει και επειτα,οσο η κυβερνηση επιμενει στην επιδοματικη κατευθυνηση ως μεθοδο ενισχυσης και στηριξης,δεν βλεπω φως.Οχι 45,οχι 80,150 ευρω να δωσουν επιδομα,παλι ειναι ψιχουλα και δεν φτανουν,κυριως για εκεινον που δεν εχει αλλη επιλογη μετακινησης απο και προς την εργασια του.

Για να παω να κανω ενα μπανιο,στις κοντινες παραλιες της χαλκιδικης,αποσταση 70-80 χιλιομετρα πηγαινε-ελα,με δυο καφεδες,ενα hot dog,σε καντινα,25 ευρω λιαν επιεικώς μου εφυγαν.

Στις 29/5/2022 στις 10:19 ΜΜ, Qwerty_2 είπε

Βρε παιδιά αυτό που έχω να πω είναι στο τέλος δεν θα πηγαίνουμε ούτε στις δουλείες μας! H βενζίνη τα 2,40 μο ευρώ και το fuel pass έφυγε σαν αέρας. 

Δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα,αυτοι που ειχαν επενδυσει σε μετατροπη υγραεριου στο αυτοκινητο τους ειναι οι κερδισμενοι με τη σημερινη κατασταση στα καυσιμα και τις μετακινησεις.Απο εκει και επειτα,οσο η κυβερνηση επιμενει στην επιδοματικη κατευθυνση ως μεθοδο ενισχυσης και στηριξης,δεν βλεπω φως.Οχι 45,οχι 80,150 ευρω να δωσουν επιδομα,παλι ειναι ψιχουλα και δεν φτανουν,κυριως για εκεινον που δεν εχει αλλη επιλογη μετακινησης απο και προς την εργασια του.

Για να παω να κανω ενα μπανιο,στις κοντινες παραλιες της χαλκιδικης,αποσταση 70-80 χιλιομετρα πηγαινε-ελα,με δυο καφεδες,ενα hot dog,σε καντινα,25 ευρω λιαν επιεικώς μου εφυγαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler
6 ώρες πριν, Slither είπε

Δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα,αυτοι που ειχαν επενδυσει σε μετατροπη υγραεριου στο αυτοκινητο τους ειναι οι κερδισμενοι με τη σημερινη κατασταση στα καυσιμα και τις μετακινησεις.

εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια, όχι σήμερα, απο πάντα βασικά

1 ώρα πριν, mr.Vox είπε

Δεν «αντέχουν» όλα τα αυτοκίνητα το υγραέριο. Τζιπ Αμερικάνικα πήγαν στην ανακύκλωση δυστυχώς.

άσχετο εγκαταστάτη δεν αντέχουν τα αμάξια ...oftopic

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια, όχι σήμερα, απο πάντα βασικά

Δεν «αντέχουν» όλα τα αυτοκίνητα το υγραέριο. Τζιπ Αμερικάνικα πήγαν στην ανακύκλωση δυστυχώς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mr.Vox είπε

το πουλας και παιρνεις αλλο. σκληρο αλλα πλεον το να μην εχεις υγραεριο -εφοσον κανεις αρκετα χλμ- δεν ειναι επιλογή. μιλαω για κατοχους βενζνινας. 

εμεις ενα αμαξι δεν εχουμε αεριο και με το ζορι δεν ξεφορτίζει η μπαταρια. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιζει κανα ρολο που το google payment profile ειναι αργεντινικο;

για το youtube δλδ,

επισης, ειναι ρουτ το κινητο αλλα παιζει το safetynet, ειμαι οκ;

On 13/06/2022 at 11:48, Joshua21 said:

Δεν είναι απαραίτητο να ταυτοποιήσεις την εφαρμογή της Alpha στο κινητό του φίλου σου, μια χαρά μπορείς να περάσεις τα στοιχεία της άυλης στο google pay του κινητού του, εγώ έτσι το έκανα.

που θα βρει ο φιλος μου ημ/νια ληξης; δεν τη βρισκει λεει :S 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...