Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, filarhos είπε

Έβαλε κανείς στο ίδιο κινητό με nfc δυο επιδόματα;

Με ρώταγε φίλος που η γυναίκα του δεν έχει κινητό με nfc και θέλει να βάλει στο δικό του και το δεύτερο.

Ναι, αλλά διαφορετικών τραπεζών. Ένα βιβα, ενα αλφα. Δούλεψε κανονικά. 

2 ώρες πριν, mr.Vox είπε

Είναι ένας εδώ κοντά που πουλάει φθηνά και αν διαβάσεις στα σχόλια στο google ή βάζει αέρα ή το αμάξι στα πέντε χιλιόμετρα το σηκώνει η οδική. Οπότε προσοχή στα φτηνά πρατήρια.

Εννοείται. Είναι νόμος να μην κυνηγάμε την τιμή στα πρατήρια, αλλά να πηγαίνουμε είτε στη μέση ή στην ακριβή λύση. 

Πάντως το επίδομα είναι για γέλια με τέτοια ραγδαία αύξηση. Ή να το κάνουν μηνιάτικο κι ας είναι λιγότερο ή να βάλουν επιδότηση στην αντλία όπως στο ντιζελ. Μάλλον το τελευταίο θα το κάνουν λίγο πριν τις εκλογές...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε ολους! 

Βάζω λοιπόν την κάρτα Fuel pass απο το My Alpha Mobile  στο G-Pay,  λαμβάνω και μήνυμα οτι έγινε σωστά,  πηγαίνω ανοίγω το G-Pay και βλέπω την κάρτα κανονικά,  και την άλλη μέρα έχει εξαφανιστεί η καρτα απο το G-Pay.

Ξανά μανά απο την αρχή τα ίδια, και την άλλη μέρα πάλι τα ίδια...

Ξέρετε ρε παιδιά τι συμβαίνει;   Σας έχει συμβεί;

Δημοσ.
Στις 20/6/2022 στις 1:11 ΜΜ, liakinen είπε

Στην πόλη μου σήμερα πριν λίγο που πέρασα από 4 που είναι στον δρόμο μου. Shell εταιρικό 2.37 και τα άλλα 3 που είναι ιδιωτικά 2.48 (και τα 3 ίδια τιμή γιατί είναι στον ίδιο δρόμο στο ίδιο χλμ). 

Λες στο Shell να βάζουν αέρα ή θα πάθει η μηχανή 3000€ ζημιά που λέει η πρόεδρος βενζινάδων Αττικής. 

Μην γενικεύουμε.

Από το Shell γεμίζω εδώ και δύο χρόνια και έχω να πω τα καλύτερα.

Πάμε εκεί που εμπιστευόμαστε αλλά και μας συμφέρει.

οι συνδικαλιστές σε όλους τους κλάδους μια ζωή τα ίδια λένε, γιατί στόχος τους είναι το κέρδος της συντεχνίας και οι χαμηλές τιμές χαλάνε την πιάτσα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 20/6/2022 στις 1:19 ΜΜ, 1comment είπε

Εννοείται. Είναι νόμος να μην κυνηγάμε την τιμή στα πρατήρια, αλλά να πηγαίνουμε είτε στη μέση ή στην ακριβή λύση. 

Λογική που έχει ένας φίλος μου και τον γδύνουν παντού. Αλλά οκ αυτός έχει λεφτά. Απλά είναι λίγο κορόιδο.

Αγοράζω κάτι από εξωτερικό ή από κανένα σκρουτζομάγαζο με χαμηλότερη τιμή απ ότι το αγοράζει ο ίδιος και μου αρχίζει τις βλακείες. Μήπως σε κοροιδέψανε; Πολύ φθηνό το πήρες, Μαϊμού θα είναι για να είναι τόσο φθηνό.

Εγώ αν είχα πρατήριο θα το πουλούσα σε μέση τιμή ή και ακριβή και θα έκλεβα. Θα έπιανα πολλά κορόιδα που νομίζουν ότι πληρώνοντας ακριβά δε τους κλέβουν. Άσε που αν πουλάς πολύ χαμηλά καρφώνεσαι και ο άλλος έχει υποψίες πριν καν μπει στο πρατήριο

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση  μπορεί να έχει απαντηθεί.Μπορει να με κάποιος από πού αντλεί στοιχεία με βάση την πινακιδα?Τι εννοώ είμαι.απο.κεντρικη Μακεδονία αλλά μενω σε νησί η φορολογική μου έχει διευθύνσεις από το νησι που μένω.Στην αίτηση με βγαζει σαν διευθυνση το πατρικο μου για αυτό ρωτάω από που αντλεί στοιχεια

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sifario1 είπε

Να κάνω μια ερώτηση  μπορεί να έχει απαντηθεί.Μπορει να με κάποιος από πού αντλεί στοιχεία με βάση την πινακιδα?Τι εννοώ είμαι.απο.κεντρικη Μακεδονία αλλά μενω σε νησί η φορολογική μου έχει διευθύνσεις από το νησι που μένω.Στην αίτηση με βγαζει σαν διευθυνση το πατρικο μου για αυτό ρωτάω από που αντλεί στοιχεια

Δεν έχω ιδέα από πού βρήκε τα στοιχεία "από Μακεδονία" (εκτός κι αν έκανες μεταβολή "πρόσφατα" στην ΔΟΥ του νησιού κι ακόμη δεν έχει γίνει επικαιροποίηση από τις,,,συστηματάρες), αλλά νομίζω μπορείς να τα επικαιροποιήσεις ο ίδιος μέσω AAΔΕ (...τώρα, εάν στην ΑΑΔΕ φαίνεται ΗΔΗ "το νησί", ΜΑΛΛΟΝ θα,,,πρέπει να περιμένεις την,,,λήξη ΕΣΤΩ της περιόδου των δηλώσεων, για να γίνει η,,,επικαιροποίηση - να δει η συστηματάρα του FP δηλαδή, τα ΝΕΑ στοιχεία. Το οποίο σημαίνει πάνω-κάτω καλό Σεπτέμβρη, λογικά, και φυσικά μέχρι τότε θα έχει,,,λήξει η δυνατότητα να αιτηθείς για FP....).

Ρώτα πρώτα λογιστή, μετά κάλεσε το τηλ. "επικοινωνίας" που έχουν στο κάτω μέρος της σελίδας του FP (εμένα μου είχαν απαντήσει,,,γρήγορα, προ 2μήνου που είχα καλέσει / ΔΕΝ το περίμενα...) και τέλος πάνε μια βόλτα από την ΔΟΥ του νησιού (αν εδρεύει σε κανένα άλλο νησί ή και στην,,,ενδοχώρα,,,,,,,,,,,,,αυτά είναι.....). Εγώ με αυτή την σειρά θα τα έκανα. Α, πάρε και "κάπου ενδιάμεσα" και κα'να ΚΕΠ...(ποτέ δεν ξέρεις).

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, washcloud είπε

Δεν έχω ιδέα από πού βρήκε τα στοιχεία "από Μακεδονία" (εκτός κι αν έκανες μεταβολή "πρόσφατα" στην ΔΟΥ του νησιού κι ακόμη δεν έχει γίνει επικαιροποίηση από τις,,,συστηματάρες), αλλά νομίζω μπορείς να τα επικαιροποιήσεις ο ίδιος μέσω AAΔΕ (...τώρα, εάν στην ΑΑΔΕ φαίνεται ΗΔΗ "το νησί", ΜΑΛΛΟΝ θα,,,πρέπει να περιμένεις την,,,λήξη ΕΣΤΩ της περιόδου των δηλώσεων, για να γίνει η,,,επικαιροποίηση - να δει η συστηματάρα του FP δηλαδή, τα ΝΕΑ στοιχεία. Το οποίο σημαίνει πάνω-κάτω καλό Σεπτέμβρη, λογικά, και φυσικά μέχρι τότε θα έχει,,,λήξει η δυνατότητα να αιτηθείς για FP....).

Ρώτα πρώτα λογιστή, μετά κάλεσε το τηλ. "επικοινωνίας" που έχουν στο κάτω μέρος της σελίδας του FP (εμένα μου είχαν απαντήσει,,,γρήγορα, προ 2μήνου που είχα καλέσει / ΔΕΝ το περίμενα...) και τέλος πάνε μια βόλτα από την ΔΟΥ του νησιού (αν εδρεύει σε κανένα άλλο νησί ή και στην,,,ενδοχώρα,,,,,,,,,,,,,αυτά είναι.....). Εγώ με αυτή την σειρά θα τα έκανα. Α, πάρε και "κάπου ενδιάμεσα" και κα'να ΚΕΠ...(ποτέ δεν ξέρεις).

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.Αρα τρέχα γυρεύε για 15 ευρώ διάφορα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 1comment είπε

Από τον άλλο μήνα ξαναδίνεται το fuel pass πιο ενισχυμένο και αυτή τη φορά θα είναι 15 ευρω πιο πολλά για όσους επιλέξουν κάρτα. 

fuel pass 2

Λογικη η αυξηση στην καρτα γιατι ειδαν οσοι τα πηραν τα λεφτα σε τραπεζικο λογαριασμο δεν σημαινει οτι τελικα τα ξοδεψαν σε καυσιμα.Βαζοντας το τυρακι των 15 ευρω σε δελεαζει να πας σε καρτα ωστε με αυτα τα λεφτα να αγορασεις μονο καυσιμα και ετσι θα παρουν τα περισσοτερα λεφτα πισω απο αυτα που εδωσαν μεσω του ειδικου φορου καυσιμου και το φπα.

Και μαντεψε Ελληνα προφανως και τους συμφερει να δωσουν 80 ευρω αντι για 65 γιατι ετσι σιγουρευουν οτι θα εισπραξουν πισω τα μισα λεφτα που εδωσαν και παραπανω απο τον ειδικο φορο καυσιμου + το φπα.Ενω αν τα παρεις αυτα τα λεφτα σε τραπεζικο λογαριασμο μπορει εσυ να αποφασισεις να τα δαπανησεις σε σουβλακια οποτε ετσι θα χασουν λεφτα γιατι θα παρουν λιγοτερα πισω απο τα φπα 13-24% που μπορει να πας εσυ πχ η στο σουπερ.Ακομη και στα λεφτα που δινουν μιλαμε ειναι μεσα στην κοροιδια.

Πραγματικα ο μονος λογος που αξιζει καποιος να παει σε καρτα ειναι αν οντως χρησιμοιποιει το οχημα του επι καθημερινης βασης ωστε να παει να το φουλαρει.Αλλιως μας βλεπω ολοι να βγαινουμε τσαρκες να καψουμε την βενζινη για να φουλαρουμε το αμαξι επειδη δεν το κουναμε πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν την πρώτη φορά ήμουν απ' τους έξυπνους που πήραν τα 40€ απευθείας στο λογαριασμό.

Τώρα σκέφτομαι αντί για τα 65€ στην τράπεζα να πάω για τα 80€ στο πρατήριο προς αρχές Αυγούστου (αν μπορώ να εξαργυρώσω έως τότε) που ούτως ή άλλως θα φουλάρω για ταξίδι (τώρα κινούμαι σχεδόν αποκλειστικά με μηχανάκι, το αυτοκίνητο δεν το κουνάω).

Το Mi A3 δεν έχει NFC την τελευταία φορά που κοίταξα και έχω μόνο Πειραιώς.

Υπάρχει τρόπος ή ξεχνάω τα 80€;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, icenex είπε

Πραγματικα ο μονος λογος που αξιζει καποιος να παει σε καρτα ειναι αν οντως χρησιμοιποιει το οχημα του επι καθημερινης βασης ωστε να παει να το φουλαρει.Αλλιως μας βλεπω ολοι να βγαινουμε τσαρκες να καψουμε την βενζινη για να φουλαρουμε το αμαξι επειδη δεν το κουναμε πολυ.

μπα, θα πάω με κάποιον που θα βάλει βενζίνη και θα τα πάρω πάλι στο χέρι για σουβλάκια

2 ώρες πριν, phanispal είπε

σε συσκευή άλλου

αν διαβάσεις το νήμα δεν παίζει ρόλο για την άυλη , είτε viva είτε alpha δε χρειάζεσαι λογαριασμό

Δημοσ.

Λοιπόν την πρώτη φορά ήμουν απ' τους έξυπνους που πήραν τα 40€ απευθείας στο λογαριασμό.

Τώρα σκέφτομαι αντί για τα 65€ στην τράπεζα να πάω για τα 80€ στο πρατήριο προς αρχές Αυγούστου (αν μπορώ να εξαργυρώσω έως τότε) που ούτως ή άλλως θα φουλάρω για ταξίδι (τώρα κινούμαι σχεδόν αποκλειστικά με μηχανάκι, το αυτοκίνητο δεν το κουνάω).

Και τα 65€ καλά είναι 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

σε συσκευή άλλου

5 λεπτά πριν, korakios είπε

αν διαβάσεις το νήμα δεν παίζει ρόλο για την άυλη , είτε viva είτε alpha δε χρειάζεσαι λογαριασμό

Sorry αλλά δε σε κατάλαβα και πολύ.

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Και τα 65€ καλά είναι 

Δεν είναι τόσο για τα 15€, όσο για το ψυχολογικό του να πάω στο βενζινάδικο και αντί για 130€+ (55άρι ντεπόζιτο σχεδόν άδειο) να δώσω κανά πενηντάρικο. Μετά (αρκετά μετά) είναι και τα 15€ που μεταφράζονται σε ~100 χιλιόμετρα σε ταξίδι, οπότε why not;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Sorry αλλά δε σε κατάλαβα και πολύ.

Δεν είναι τόσο για τα 15€, όσο για το ψυχολογικό του να πάω στο βενζινάδικο και αντί για 130€+ (55άρι ντεπόζιτο σχεδόν άδειο) να δώσω κανά πενηντάρικο. Μετά (αρκετά μετά) είναι και τα 15€ που μεταφράζονται σε ~100 χιλιόμετρα σε ταξίδι, οπότε why not;

Συμφωνώ.

Αλλά, αν δεν το υποστηρίζει το κινητό σου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...