Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε περίπτωση που κάποιος δεν έκανε αίτηση (ηλικιωμένος αποκομμένος απο τα κοινά και όταν το έμαθε μόνο κλάμματα δεν έβαλε 😁) , διάβασε κανένας τίποτα για το αν θα μπορεί να πάρει τα προηγούμενα με τη νέα φουρνιά ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, korakios είπε

Σε περίπτωση που κάποιος δεν έκανε αίτηση (ηλικιωμένος αποκομμένος απο τα κοινά και όταν το έμαθε μόνο κλάμματα δεν έβαλε 😁) , διάβασε κανένας τίποτα για το αν θα μπορεί να πάρει τα προηγούμενα με τη νέα φουρνιά ? 

Χλωμό έως αδύνατο.

48 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αποκομμένος απ' τα κοινά αλλά οδηγεί τόσο ώστε να βάλει τα κλάματα επειδή έχασε το τεράστιο ποσό των 40€;

...ίσα-ίσα, αν οδηγεί πολύ, τότε κι αν θα του φαινόταν,,,"τεράστιο" (νοτ).

"Τα κλάμματα" είναι για το χαμένο ποσό (μπορεί και 50άρι :ρ) λογικά, ασχέτως συχνότητας χρήσης οχήματος. Εσύ αν πχ γυρνώντας σπίτι μετά από μια μέρα με πολύ τρέξιμο έχοντας περάσει από ένα σωρό μέρη, έβαζες το χέρι στην τσέπη και διεπίστωνες ότι κάπου έχασες ένα πενηντάρι, δεν θα,,,"έβαζες τα κλάμματα"...;

Spoiler

2 ώρες πριν, phanispal είπε

Αποκομμένος απ' τα κοινά αλλά οδηγεί τόσο ώστε να βάλει τα κλάματα επειδή έχασε το τεράστιο ποσό των 40€;

περίεργη η απορία σου , αλλά οκ

ένα χάρβαλο έχει ΙΧ που σπάνια το χρησιμοποιεί , συνήθως για να φορτώνει κοπριές , γλάστρες , λαχανικά, πτηνοτροφές , σε ένα χωράφι κοντά,  συνήθως με ποδήλατο τριγυρνά  και παίρνει το αμάξι για πολλά πράγματα ή όταν πάει σε κοντινό χωριό ....

Αν δεν το έχει ασφαλισμένο ή δεν έχει πληρώσει τέλη  (επειδή θα ήταν η επόμενη απορία)  δεν ξέρω . Σίγουρα το κάθε € που μπορεί να πάρει το έχει ανάγκη (έτσι δείχνει τουλάχιστον)

αυτά :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλε κανείς στο ίδιο κινητό με nfc δυο επιδόματα;

Με ρώταγε φίλος που η γυναίκα του δεν έχει κινητό με nfc και θέλει να βάλει στο δικό του και το δεύτερο.

Επεξ/σία από filarhos

13 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Ξαναβγαινει επιδομα με 20ευρω αυξηση λενε :lol:

Όπως είπαν οι κυβερνώντες είναι για να βοηθήσουν να πάει ο κόσμος διακοπές. Τι δεν φτάνουν; 😋

Ο άλλος ο μεγαλοβενζινάς που βγαίνει στα κανάλια το πρωί το μόνο που τον έκαιγε ήταν να μην μπορεί να βάζει κανείς IBAN αλλά να δώσει το κράτος κάρτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στα βενζινάδικα. Τόσοι και τόσοι λέει στην βόρεια Ελλάδα παίρνουν τα λεφτά και πάνε Σκόπια - Βουλγαρία - Τουρκία και βάζουν. Ενώ άλλοι πάνε και τα ξοδεύουν στα Σούπερ μάρκετ. Όχι θα σε ρωτήσει ο κοσμάκης τι θα κάνει το κάθε επίδομα που θα πάρει για να ζήσει την οικογένεια του. Περισσότερο τους κόφτει τους βενζινάδες γιατί πουλάνε κάποιοι φθηνά παρά για το ότι είναι ακριβά τα καύσιμα. Ο καθένας για την πάρτη του λοιπόν. 

• Like 3

Είναι ένας εδώ κοντά που πουλάει φθηνά και αν διαβάσεις στα σχόλια στο google ή βάζει αέρα ή το αμάξι στα πέντε χιλιόμετρα το σηκώνει η οδική. Οπότε προσοχή στα φτηνά πρατήρια.

49 λεπτά πριν, filarhos είπε

Έβαλε κανείς στο ίδιο κινητό με nfc δυο επιδόματα;

Με ρώταγε φίλος που η γυναίκα του δεν έχει κινητό με nfc και θέλει να βάλει στο δικό του και το δεύτερο.

Ναι έβαλα 3 εγώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά βλέπω τιμές και κριτικές στο fuelgr και πηγαίνω σε 2-3 συγκεκριμένα που είναι στον δρόμο μου και τα έχω δοκιμάσει και άλλες φορές.

Υψηλή τιμή δεν σημαίνει απαραίτητη και καλή ποιότητα. Πολλές φορές η βενζίνη είναι πιο φθηνή σε περιοχές που δεν είναι στο κέντρο των πόλεων (οπότε και έχουν χαμηλό ενοίκιο) ή σε λιγότερο προσβάσιμα σημεία.

Τον τελευταίο καιρό συνέχεια φουλάρω το ντεπόζιτο για να προβλάβω τις αυξήσεις :lol:

Επεξ/σία από The_Judas

56 λεπτά πριν, filarhos είπε

Σε ευχαριστώ πολύ θα το μεταφέρω...

Με την ίδια διαδικασία φαντάζομαι το πέρασε;

Ναι, προσωπικά είχα επιλέξει την Άλφα και για τις 3 και μόνο για την μία είχα ήδη λογαριασμό. Το μόνο που έκανα ήταν πριν περάσω την επόμενη έκανα clear data στο app. Μετά στο google pay μπορείς να δώσεις και ένα όνομα σε κάθε κάρτα και να δεις τις χρεώσεις. Απλά όταν είναι να πληρώσεις ανοίγεις το pay και επιλέγεις την κάρτα που θες για συναλλαγή, σε διαφορετική περίπτωση θα παίρνει από αυτή που έχεις θέσει σαν προεπιλογή (την είχε πατήσει ο αδερφός μου έτσι).

• Like 1

1 ώρα πριν, mr.Vox είπε

Είναι ένας εδώ κοντά που πουλάει φθηνά και αν διαβάσεις στα σχόλια στο google ή βάζει αέρα ή το αμάξι στα πέντε χιλιόμετρα το σηκώνει η οδική. Οπότε προσοχή στα φτηνά πρατήρια.

Στην πόλη μου σήμερα πριν λίγο που πέρασα από 4 που είναι στον δρόμο μου. Shell εταιρικό 2.37 και τα άλλα 3 που είναι ιδιωτικά 2.48 (και τα 3 ίδια τιμή γιατί είναι στον ίδιο δρόμο στο ίδιο χλμ). 

Λες στο Shell να βάζουν αέρα ή θα πάθει η μηχανή 3000€ ζημιά που λέει η πρόεδρος βενζινάδων Αττικής. 

Μην γενικεύουμε.

Από το Shell γεμίζω εδώ και δύο χρόνια και έχω να πω τα καλύτερα.

Πάμε εκεί που εμπιστευόμαστε αλλά και μας συμφέρει.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...