Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να ρωτήσω κάτι γιατί ακούω πολλές απόψεις.εγω έχω ένα diesel ιχ δικαιούμαι επιδότηση fuel pass?ή είναι παράνομο να το πάρω και θα έχω τίποτα πρόστιμο?γιατί υποτίθεται ότι την.επιδοτηση diesel τη δίνουν στα διυλιστήρια 15 λεπτά περιπου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιλάμε για το fuel pass που τα 40 ευρώ που έδωσαν είναι 16 λίτρα βενζίνης δηλαδή 250χλμ για τα περισσότερα αμάξια δηλαδή τίποτα. Στάχτη στα μάτια από αυτούς που περνουν 10 20 χιλιάρικα το μήνα και δεν έχουν νιώσει την κρίση καθόλου ούτε πρόκειται. Αν δεν ξανά πάει το πετρέλαιο εκεί που ήταν θα καταστρέψουν πολύ κόσμο που βασίζεται για τη δουλειά του σε αυτό και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Απλά δεν βγαινει. 

• Like 3
  • Sad 1

4 ώρες πριν, Arkin είπε

Μιλάμε για το fuel pass που τα 40 ευρώ που έδωσαν είναι 16 λίτρα βενζίνης δηλαδή 250χλμ για τα περισσότερα αμάξια δηλαδή τίποτα. Στάχτη στα μάτια από αυτούς που περνουν 10 20 χιλιάρικα το μήνα και δεν έχουν νιώσει την κρίση καθόλου ούτε πρόκειται. Αν δεν ξανά πάει το πετρέλαιο εκεί που ήταν θα καταστρέψουν πολύ κόσμο που βασίζεται για τη δουλειά του σε αυτό και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Απλά δεν βγαινει. 

Βγαίνει. Απλά όπως έλεγε και το τραγούδι.... Θα ζεις για να δουλεύεις και να τους τα ακουμπάς.

Όσο γι αυτούς που παίρνουν τα 10-20 χιλιάρικα, κάποιοι τους επιλέξανε για να τα παίρνουν.

Συμπέρασμα: σκάστε και πληρώστε

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα είδα απλή στο 2,60. δεν εβγαλα φωτο γιατι πιστευω θα δω και 2,70 αλλα θα βγαλω μια να τη δειξω στα παιδια μου που κάποτε θα τολμήσουν να μου πουν "σιγα ρε πατέρα που στα χρόνια σου περνάγατε δυσκολα..." 😆

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1

5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Σήμερα είδα απλή στο 2,60. δεν εβγαλα φωτο γιατι πιστευω θα δω και 2,70 αλλα θα βγαλω μια να τη δειξω στα παιδια μου που κάποτε θα τολμήσουν να μου πουν "σιγα ρε πατέρα που στα χρόνια σου περνάγατε δυσκολα..." 😆

και πως είσαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου θα είναι σε καλύτερη μοίρα;

Σε πολλά πράγματα πάμε από το κακό στο χειρότερο

11 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

...βασικά όπως έχουν τα πράγματα, και όπως (ασυζητητί) θα πάνε, μακάρι να σου μιλάνε τα παιδιά σου, από κάποια ηλικία (τους) κι έπειτα.............

13 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Θα δεις και χειρότερα ρεκόρ να είσαι σίγουρος. Εδώ στην Ελλάδα είναι καλοκαίρι και ήμαστε στον κόσμο μας. Για δες λίγο τι συζητούν στην Γερμανία για τον επερχόμενο χειμώνα και σκέψου τι περιμένει χώρες σαν την δικιά μας. 

Η πλύση εγκεφάλου των μέσων ενημέρωσης κάτι λέει για το τι έρχεται. Ειδήσεις 45 λεπτών και τα 40 αφορούν δολοφονίες, βιασμούς, τα τρία παιδάκια στην Πάτρα (μισό χρόνο κάνουν τηλεθέαση πάνω σε 3 τάφους παιδιών), πάρε και την υπόθεση Τράγκα ε και τα υπόλοιπα λεπτά δείχνουμε και μερικούς κ@λους στην παραλία και όλα καλά έχει ο Θεός. 

Στα του θέματος σε λίγες μέρες θα μας δώσουν και κάνα 60€ - 70€ επίδομα δηλαδή 25 - 30 λίτρα για τρεις μήνες με τα οποία θα πάμε και διακοπές (όταν τους ακούω να τα λένε μου βγαίνουν τα νεύρα από την πέτσα). Έχουν καταντήσει τον κόσμο να λέει οκ κάτι είναι και αυτό υπομονή θα κάνουμε. 

Υπομονή τέλος τα λέμε το φθινόπωρο κάποια Κυριακή ξέρετε που 😠

• Like 1

2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Αν περιμένεις για να ενημερωθείς να παρακολουθείς δελτία ειδήσεων.....σώθηκες.

Δεν αφορά εμένα και εσένα αλλά τις μεγαλύτερες ηλικίες που στην χώρα μας αποτελούν μία πολύ μεγάλη δεξαμενή ψήφων.

Επειδη το ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν ειχε απαντηθει θα το ξαναρωτησω μηπως μπορει κανει να βοηθησει.

Σε κινητο του θειου μου που δεν εχει NFC εχει περαστει κανονικα η καρτα και δεν γινεται να εξαργυρωθει τωρα το ποσο.

Γινεται με καποιο τροπο να το εξαργυρωσουμε τωρα?

1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Γινεται με καποιο τροπο να το εξαργυρωσουμε τωρα?

βάζεις τα στοιχεία της κάρτας σε άλλο κινητό με NFC , διαγράφεις την κάρτα απο το προηγούμενο

• Like 1

18 λεπτά πριν, korakios είπε

βάζεις τα στοιχεία της κάρτας σε άλλο κινητό με NFC , διαγράφεις την κάρτα απο το προηγούμενο

Κανω δηλαδη προσθηκη νεας καρτας στο google pay βαζωντας τα στοιχεια της καρτας και μπορει να την χρησιμοποιησει?

Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Κανω δηλαδη προσθηκη νεας καρτας στο google pay βαζωντας τα στοιχεια της καρτας και μπορει να την χρησιμοποιησει?

σε κινητό με NFC , ναι , το έχουν κάνει όλοι όσοι την πάτησαν και έβαλαν άυλη χωρίς να έχουν κινητό που να υποστηρίζει

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...