Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε

Πήραμε 40 ευρώ για 3 μήνες και χρειαζόμαστε 40 ευρώ για 3 εβδομάδες!

Φίλε αν θες 40 ευρώ για 3 βδομάδες εισαι απο τους τυχερούς..

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενεργοποίησα την άυλη στην άλφα αλλά δεν έχω nfc στο κινητό. Πως περνάμε την κάρτα λοιπόν σε κινητό φίλου να κάνει αυτός την αγορά; Του έδωσα τους κωδικούς αλλά του βγάζει μήνυμα να διαγράψω την κάρτα από το my Web. Έσβησα την εφαρμογή από το κινητό μου, έσβησα και την κάρτα μέσω my Web αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω; IMG_20220612_212849.jpg.86c7e399355973ecb1f920095461dd3a.jpg

Επεξ/σία από tasep

11 λεπτά πριν, tasep είπε

Ενεργοποίησα την άυλη στην άλφα αλλά δεν έχω nfc στο κινητό. Πως περνάμε την κάρτα λοιπόν σε κινητό φίλου να κάνει αυτός την αγορά; Του έδωσα τους κωδικούς αλλά του βγάζει μήνυμα να διαγράψω την κάρτα από το my Web. Έσβησα την εφαρμογή από το κινητό μου, έσβησα και την κάρτα μέσω my Web αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω; IMG_20220612_212849.jpg.86c7e399355973ecb1f920095461dd3a.jpg

εκκαθαριση δεδομενων-μνημης cache της εφαρμογης

• Like 1

14 ώρες πριν, tasep είπε

Ενεργοποίησα την άυλη στην άλφα αλλά δεν έχω nfc στο κινητό. Πως περνάμε την κάρτα λοιπόν σε κινητό φίλου να κάνει αυτός την αγορά; Του έδωσα τους κωδικούς αλλά του βγάζει μήνυμα να διαγράψω την κάρτα από το my Web. Έσβησα την εφαρμογή από το κινητό μου, έσβησα και την κάρτα μέσω my Web αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω; 

Δεν είναι απαραίτητο να ταυτοποιήσεις την εφαρμογή της Alpha στο κινητό του φίλου σου, μια χαρά μπορείς να περάσεις τα στοιχεία της άυλης στο google pay του κινητού του, εγώ έτσι το έκανα.

Άσχετο αλλά μήπως από εδώ και πέρα κινητά με NFC γίνουν απαραίτητα;

Το freedom pass ήθελε NFC, αυτό το με καύσιμα δίνει μπόνους αν έχεις NFC, αυτά με τον τουρισμό που έρχονται ακούγεται πως θα είναι έτσι.

Πρέπει να δώσουν κανένα επίδομα για αντικατάσταση κινητού με NFC. Και να το δώσουν σε μορφή άυλης κάρτας όπου να χρειάζεται NFC για να το αξιοποιήσεις. 😝

• Like 1

7 ώρες πριν, Bitbit είπε

Άσχετο αλλά μήπως από εδώ και πέρα κινητά με NFC γίνουν απαραίτητα;

Το freedom pass ήθελε NFC, αυτό το με καύσιμα δίνει μπόνους αν έχεις NFC, αυτά με τον τουρισμό που έρχονται ακούγεται πως θα είναι έτσι.

Πρέπει να δώσουν κανένα επίδομα για αντικατάσταση κινητού με NFC. Και να το δώσουν σε μορφή άυλης κάρτας όπου να χρειάζεται NFC για να το αξιοποιήσεις. 😝

Βασικα δε θελουν να δωσουν (οσο μπορουν) χρημα στο χερι, θελουν να παει στοχευμενα καπου π.χ. σου εδιναν την αυλη καρτα +5€ για να παρουν στη συνεχεια τα μισα+βαλε χρηματα απο το 45αρι πισω σα φορο βενζινης... Ξερω ηλικιωμενους που εχουν παρκαρει το αμαξι και φυσικα τα πηραν σε χρημα στο λογαριασμο για ψωνια...

Ξεκινήσαμε .....να συζητάμε για επίδομα καυσίμων όταν οι τιμές ήταν στα 1,8 για τη βενζίνη....

Και μιλάμε ακόμη για επιδοματικη πολιτική με κάρτα ή σε τράπεζα;

Το χειμώνα για τι θα συζητάμε για επιδότηση τροφίμων;;;

Αχ μου θέλετε και Ευρώπη!!! 

IMG_20220614_074447~2.jpg

Αν δεν υπάρξει διεθνή σταθεροποίηση και μείωση των τιμών ακόμα και με την μείωση του ΕΦΚ σε μια εβδομάδα το ίδιο πρόβλημα θα έχουμε. Πάλι δηλαδή αύξηση και στα σημερινά επίπεδα θα επανέλθουν οι τιμές. Σαν να κυνηγάμε την ουρά μας.

Κάθε όμως κουπόνι η έκπτωση, κατάργηση φόρου για τον καταναλωτή είναι ευπρόσδεκτη 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Αν δεν υπάρξει διεθνή σταθεροποίηση και μείωση των τιμών ακόμα και με την μείωση του ΕΦΚ σε μια εβδομάδα το ίδιο πρόβλημα θα έχουμε. Πάλι δηλαδή αύξηση και στα σημερινά επίπεδα θα επανέλθουν οι τιμές. Σαν να κυνηγάμε την ουρά μας.

Κάθε όμως κουπόνι η έκπτωση, κατάργηση φόρου για τον καταναλωτή είναι ευπρόσδεκτη 

Οχι δεν θα είμαστε σε μια εβδομάδα τα ίδια θα είμαστε πιο κάτω  πρέπει να μειωθεί ο ΕΦΚ αλλά δεν θέλουν να το κάνουν.. κανένα επίδομα και καμιά κάρτα δεν είναι δεκτή..  θα μου δώσουν εμενα 40 ευρώ το τρίμηνο που βάζω 50 ευρώ τις 3 μέρες και θα λεω και ευχαριστώ! Να μειωθεί ο φόρος  και ο καθένας να επωφελείται όπως θα έπρεπε μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας

42 λεπτά πριν, PedroG είπε

Ξεκινήσαμε .....να συζητάμε για επίδομα καυσίμων όταν οι τιμές ήταν στα 1,8 για τη βενζίνη....

Και μιλάμε ακόμη για επιδοματικη πολιτική με κάρτα ή σε τράπεζα;

Το χειμώνα για τι θα συζητάμε για επιδότηση τροφίμων;;;

Αχ μου θέλετε και Ευρώπη!!! 

IMG_20220614_074447~2.jpg

Στα 2.50 η μέση τιμή στην ροδο μην πω και παραπάνω.. άκυρο μολις κοίταξα και το πιο φθηνό έχει 2.49 οπότε μιλάμε για μέση τιμή πάνω από 2.58

Επεξ/σία από Ducatista

4 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Οχι δεν θα είμαστε σε μια εβδομάδα τα ίδια θα είμαστε πιο κάτω  πρέπει να μειωθεί ο ΕΦΚ αλλά δεν θέλουν να το κάνουν.. κανένα επίδομα και καμιά κάρτα δεν είναι δεκτή..  θα μου δώσουν εμενα 40 ευρώ το τρίμηνο που βάζω 50 ευρώ τις 3 μέρες και θα λεω και ευχαριστώ! Να μειωθεί ο φόρος  και ο καθένας να επωφελείται όπως θα έπρεπε μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας

Στα 2.50 η μέση τιμή στην ροδο μην πω και παραπάνω..

Δες τους πίνακες με τις αυξήσεις των διεθνών τιμών. Μακάρι να τον καταργήσουν εντελώς τον ΕΦΚ αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Μόλις τώρα, mr.Vox είπε

Δες τους πίνακες με τις αυξήσεις των διεθνών τιμών. Μακάρι να τον καταργήσουν εντελώς τον ΕΦΚ αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Δεν λεω οχι απλα όταν φτάσουμε στα 2.50 χωρίς τον εφκ με τον φόρο θα είναι στα 3+ άλλο η αγορές να έχουν παρόμοιο θέμα και αλλο να παίζεις μονος σου τοσο ψηλα

σχεδόν 1,84 η τιμή του διυλιστηρίου + 24% ΦΠΑ = 2,28 αγοράζουν οι εταιρείες εμπορίας καυσίμων!!!

βάλε μεταφορικά + κέρδος πρατηρίου και καταλαβαίνετε ποιοι σας κλέβουν ....

Οι τιμες της βενζινης ανεβαινουν παντου. 260% στην Τουρκια διαβαζα απο περυσι σε σχεση με φετος.

Το ΕΦΚ δεν υπαρχει περιπτωση να τον μειωσουν διοτι εχουν "δεσει" εσοδα επανω του να φαινοται στα 6μηνα

Απλα θα προσπαθησουν να συγκρατησουν τις τιμες εκει στα 2.5-3 ωστε να μην αποτρεψουν τις διακοπες και απο Σεπτεμβριο βλεπουμε, εχει ο Θεος (εκλογες)

25 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Απλα θα προσπαθησουν να συγκρατησουν τις τιμες εκει στα 2.5-3 ωστε να μην αποτρεψουν τις διακοπες και απο Σεπτεμβριο βλεπουμε, εχει ο Θεος (εκλογες)

Mε 2,5....3 ευρώ το λες συγκράτηση? Και αν μείνει στο 3ευρο θα πάει ο κόσμος διακοπές??? Τι λέτε μωρε. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...