Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, georgiouu είπε

πως γινεται να βοηθησω και εγω φιλο;

εχει περασει λεει το google pay αλλα τελικα δεν ειχε nfc

μεσα απο το google pay το δικο του μπορω να παρω τα στοιχεια της καρτας και να τα περασω στο δικο μου google pay;

η αδεια του οχηματος γραφει ΑΓΡΟΤΙΚΟ και το δεχτηκε;

εχει αλλαξει κατι;γιατι στην αρχη τα απεριπτε τα αγροτικα

Ναι.

Τις πρώτες ημέρες που άνοιξε η σελίδα έκανα αίτηση και μου έλεγε ότι δεν τηρούνται τα κριτήρια επιλεξιμότητας αλλά ευτυχώς τελευταίες ημέρες, (πως μου ήρθε να ξαναμπώ, δεν ξέρω ;;) έκανα επανυποβολή και ώ του θαύματος την δέχθηκε. 

Φαντάζομαι θα δέχθηκαν μεγάλο κύμα διαμαρτυριών και προσθέσανε και τα αγροτικά, τελικά. 

Επεξ/σία από dhmak
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 ώρες πριν, bluemoon85gr είπε

Γιατί δεν δοκιμάζεις από το Alpha Wallet κατ' ευθείαν χωρίς Google Pay? Δεν ειναι απαραίτητο το Google Pay, το Alpha Wallet εχει τη δυνατότητα πληρωμής με NFC αρκεί βέβαια να την έχει και το κινητό σου και να ειναι και ενεργοποιημενο το NFC στις ρυθμισεις.

Υποτίθεται όλα ενεργά είναι...θα δω μηπως το θέμα είναι ποια είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή για πορτοφόλι

***** ***** Ισχύει ότι αν έχεις προβλήματα με το NFC λες στον βενζινά τον αριθμό της κάρτας όπως βγαίνει στo Alpha Wallet και καθάρισες ??? ******* ******

5 ώρες πριν, masteripper είπε

***** ***** Ισχύει ότι αν έχεις προβλήματα με το NFC λες στον βενζινά τον αριθμό της κάρτας όπως βγαίνει στo Alpha Wallet και καθάρισες ??? ******* ******

εγώ ρώτησα σε 2 πρατήρια και οι 2 μου είπαν δεν γίνετε

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, freedomman είπε

εγώ ρώτησα σε 2 πρατήρια και οι 2 μου είπαν δεν γίνετε

Θα δοκιμάσω αν δεν πετύχει και αυτή την φορά

• Like 1

Ειχα γραψει πιο πισω οτι δεν υποστηριζεται απο ολα τα pos. Ναι μεν οταν σου ζηταει να πλησιασεις την καρτα για πληρωμη, και πατησεις ενα νουμερο, σου βγαζει να πληκτρολογησεις τον 16ψηφιο. Ακυρωνει ομως την διαδικασια στο 2ο βημα που βαζεις ημ ληξης.

Στις 4/5/2022 στις 3:35 ΜΜ, SabotazNic είπε

Δεν είναι αυτό το θέμα. Πρέπει να είναι και ενεργοποιημενο. Δεν ξέρω με ποιον το συζητούσα πάλι εδώ μέσα, αλλά είχα πει ότι θα το δοκίμαζα στο δικό μας κατάστημα. 

Μπορείς να ζητήσεις να το δοκιμάσεις, αλλά άμα απορριφθεί, μην πείτε τπτ του στυλ "δεν ξέρετε" ή "φέρτε το εδώ να δοκιμάσω εγώ" aka μην γίνετε κλασικοί Ελληνες. Ρωτήστε, αλλά μην επιμένετε ότι γίνεται. 

Λοιπόν, η διαδικασία είναι όντως αυτή. Όταν βγάζει το μήνυμα για να πλησιάσει κάρτα, αν πατήσεις οποιοδήποτε ψηφίο προχωράει στην πληκτρολόγηση του 16ψηφιου. Μετά, ημ λήξης και τέλος αν δεν υποστηρίζεται στο συγκεκριμένο μηχάνημα, τότε θα βγάλει το μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται η πληκτρολόγηση. 

20220504_152745.jpg

20220504_152751.jpg

20220504_152845.jpg

20220504_152814.jpg

@masteripper

• Like 1

το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι απορρίπτει την αίτηση αναφέροντας ότι το  ΙΧ όχημα του πατέρα μου δεν ανήκει στις επιλέξιμες κατηγορίες. Σημειώνω ότι όλα τα τέλη κυκλοφορίας, η ασφάλεια του και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα ικανοποιούν τα απαιτούμενα κριτήρια. Το συγκεκριμένο ΙΧ είναι το μοναδικό όχημα του πατέρα μου με πρώτο έτος κυκλοφορίας το 1988. Υπάρχει κάποιος με παρόμοια εμπειρία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, BLIT είπε

το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι απορρίπτει την αίτηση αναφέροντας ότι το  ΙΧ όχημα του πατέρα μου δεν ανήκει στις επιλέξιμες κατηγορίες. Σημειώνω ότι όλα τα τέλη κυκλοφορίας, η ασφάλεια του και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα ικανοποιούν τα απαιτούμενα κριτήρια. Το συγκεκριμένο ΙΧ είναι το μοναδικό όχημα του πατέρα μου με πρώτο έτος κυκλοφορίας το 1988. Υπάρχει κάποιος με παρόμοια εμπειρία?

Ναι. Σε ένα όχημα ενός συγγενή μου και επίσης στο μηχανάκι του πατέρα μου. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.

Μέχρι τώρα δεν έχω βρει άκρη όσες φορές και αν προσπάθησα. Πιστεύω δεν έχει να κάνει με τα κριτήρια αλλά με κάτι άλλο χαζό.

Επεξ/σία από Glikos

Στις 6/5/2022 στις 2:51 ΜΜ, hektor76 είπε

Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει με την Alpha Bank?Στην αίτηση επέλεξα την ηλεκτρονική κάρτα της alpha .Μου έχουν στείλει εδώ και 2 μέρες το email με το username και sms  ότι η κάρτα ενεργοποιηθηκε επιτυχώς αλλά δεν μου στείλανε το sms με τις θέσεις του password για την εφαρμογή. Στο τηλ εξυπηρέτησης δεν απαντάνε..Έχει συμβεί κάτι τέτοιο και σε άλλους ? 

ειμαι στην ιδια περιπτωση

τι εκανες;περιμενες και 3η ημερα;

5 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε

Το ποσό στην κάρτα πώς ανανεώνεται;; Έχει κλείσει ο μήνας και ακόμα τίποτα.

Δεν υπάρχει ακόμη νέο επίδομα καυσίμων

• Sad 1

14 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε

Το ποσό στην κάρτα πώς ανανεώνεται;; Έχει κλείσει ο μήνας και ακόμα τίποτα.

...αμ δεν ανανεώνεται. Δεν είναι για,,,ΚΑΘΕ μήνα : για 3 μήνες το δώσανε το "50άρικο"...Εφ' άπαξ ήταν η καταβολή.

Τώρα ΑΝ ξαναδώσουν ΑΛΛΟ "50άρικο" (40άρι/30άρι, ανάλογα τι δικαιούσαι), θα είναι από Ιούλιο και μετά, για,,,,άλλο 3μηνο (λογικά).

• Sad 1

Για αυτούς που δεν μπορούν ακόμα να το εξαργυρώσουν λόγω NFC υπάρχει κάποιο νέο. Σε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν είναι σε επεξεργασία αλλά τζίφος.

11 ώρες πριν, dhmak είπε

Δεν υπάρχει ακόμη νέο επίδομα καυσίμων

2 ώρες πριν, washcloud είπε

...αμ δεν ανανεώνεται. Δεν είναι για,,,ΚΑΘΕ μήνα : για 3 μήνες το δώσανε το "50άρικο"...Εφ' άπαξ ήταν η καταβολή.

Τώρα ΑΝ ξαναδώσουν ΑΛΛΟ "50άρικο" (40άρι/30άρι, ανάλογα τι δικαιούσαι), θα είναι από Ιούλιο και μετά, για,,,,άλλο 3μηνο (λογικά).

Πήραμε 40 ευρώ για 3 μήνες και χρειαζόμαστε 40 ευρώ για 3 εβδομάδες!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...