Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ρωτήθηκε αλλά αν πάρεις ψηφιακή κάρτα (στη περίπτωση μου alpha)

1) που βλέπεις το υπόλοιπο των χρημάτων? Θα μου πεις ξέρεις πόσα παίρνεις. Αμ εγώ λέω είναι χαζός ή κάτι παίχτηκε και δεν μπήκαν τα +5 €, δεν πρέπει να έχω εικόνα πόσα λεφτά έχω? Και βάση αυτού συνεχίζω με το 2...

2) αν πχ η κάρτα μείνει με 5 ευρώ και εγω βάλω 10....τι γίνεται? Θα χτυπάει η συναλλαγή φαντάζομαι? Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να ξέρω το υπόλοιπο φαντάζομαι για να ζητήσω να βάλουν ακριβώς καύσιμο?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προς ενημέρωση,

η αποζημίωση απόλυσης, παρόλο που δεν φορολογείται, υπολογίζεται σαν εισόδημα κι έτσι αν υπερβαίνετε τα 30 σας κόβει το σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Qwerty_2 είπε

Στις 02/13/22

Ή είσαι από άλλη χώρα άρα είσαι εκτός χρόνου, ή είσαι από άλλο πλανήτη.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, kamui είπε

Δεν ξέρω αν ρωτήθηκε αλλά αν πάρεις ψηφιακή κάρτα (στη περίπτωση μου alpha)

1) που βλέπεις το υπόλοιπο των χρημάτων? Θα μου πεις ξέρεις πόσα παίρνεις. Αμ εγώ λέω είναι χαζός ή κάτι παίχτηκε και δεν μπήκαν τα +5 €, δεν πρέπει να έχω εικόνα πόσα λεφτά έχω? Και βάση αυτού συνεχίζω με το 2...

2) αν πχ η κάρτα μείνει με 5 ευρώ και εγω βάλω 10....τι γίνεται? Θα χτυπάει η συναλλαγή φαντάζομαι? Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να ξέρω το υπόλοιπο φαντάζομαι για να ζητήσω να βάλουν ακριβώς καύσιμο?

1. Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλος τρόπος, αλλά σίγουρα μέσω myAlphaMobile, στις κάρτες μπορείς να δεις την Fuel Pass Visa και δίπλα της να αναγράφει το "Διαθέσιμο ποσό αγορών".

2. Πιστεύω ότι απλά θα φας άκυρο. Εγώ ζήτησα από τον βενζινά να βάλει 45€ για να πληρώσω με την Fuel Pass Visa και να συμπληρώσει μετά τα υπόλοιπα. Φαίνεται να την είχε συνηθίσει την διαδικασία και αυτό έκανε. Έβαλε, μηδένισε, συμπλήρωσε και πλήρωσα μετά και για τις δύο αποδείξεις.

Δημοσ.

ο σύνδεσμοσ επιβεβαίωσησ δεν είναι έγκυροσ ή έχει ήδη χρησιμοποιηθεί εβγαλε αυτο το μηνυμα , το email , ειναι σωστο , τι πρεπει να γινει , αν ξερει καποιος

Εδωσα  πρωτα κατα λαθος mail που ηταν λαθος .Κι οταν εβλα το σωστο ηρθε κι μου εβγαλε το παραπανω μηνυμα .Τι κανω ;

Δημοσ.

Μήπως κάποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του.

Εβαλα το Fuel Pass με Alpha bank και μάλλον θα μου μείνει στο χέρι....

Πήγα να πληρώσω προχθές και νιξ...

Εβαλα NFC...αρχισε να "χοροπηδάει" το κινητό...αλλά αποτέλεσμα 0 εις το πηλίκον..πλήρωσα κανονικά και έφυγα.

Ξαναμπήκα στο Alpha Wallet και είδα ότι δεν το είχα προσθέσει στο G-Pay....(αν και έχω μια εντύπωση ότι το είχα κάνει)

και τώρα είμαι στην απορία...θα δουλέψει ...ή νιξ

Τι χρειάζεται για να παίξει αυτή η βλακεία.

Κινητό TCL10

Ερώτηση 2η...μήπως γίνεται να ζητήσω να μπουν στην τράπεζα και να ησυχάσω και ας χάσω το τάληρο..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, masteripper είπε

Εβαλα NFC...αρχισε να "χοροπηδάει" το κινητό...αλλά αποτέλεσμα 0 εις το πηλίκον..πλήρωσα κανονικά και έφυγα.

Ξαναμπήκα στο Alpha Wallet και είδα ότι δεν το είχα προσθέσει στο G-Pay....(αν και έχω μια εντύπωση ότι το είχα κάνει)

Κινητό TCL10

Ερώτηση 2η...μήπως γίνεται να ζητήσω να μπουν στην τράπεζα και να ησυχάσω και ας χάσω το τάληρο..

Καλησπέρα, αν έχεις συνδεδεμένο λογαριασμό της Alpha στο κινητό σου, μπορείς να δοκιμάσεις να πληρώσεις κάτι άλλο με την κανονική σου κάρτα επιλεγμένη. Αν το κινητό κάνει την πληρωμή, τουλάχιστον από πλευράς εξοπλισμού είσαι καλυμμένος. Επίσης πρόσεξε ποια εφαρμογή έχεις προεπιλεγμένη για πληρωμές. Εμένα δεν πλήρωνε επίσης, μέχρι να βάλω προεπιλεγμένη για πληρωμές το wallet της Alpha. Αυτά θυμάμαι. Σίγουρα θα υπάρχουν και πιο σχετικοί εδώ μέσα.

Δημοσ.

Αν δεν παιζει, ζητα απο κανα φιλο σου να τη βαλει στο δικο του google pay και να πληρωσει. Εγω βοηθησα 2 ενα φιλο και ενα συναδελφο ετσι...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Αν δεν παιζει, ζητα απο κανα φιλο σου να τη βαλει στο δικο του google pay και να πληρωσει. Εγω βοηθησα 2 ενα φιλο και ενα συναδελφο ετσι...

πως γινεται να βοηθησω και εγω φιλο;

εχει περασει λεει το google pay αλλα τελικα δεν ειχε nfc

μεσα απο το google pay το δικο του μπορω να παρω τα στοιχεια της καρτας και να τα περασω στο δικο μου google pay;

Στις 1/6/2022 στις 3:45 ΜΜ, dhmak είπε

Τελικά μετά από εβδομάδες, σήμερα έκανα επανυποβολή (αγροτικό όχημα) και την δέχτηκε την αίτηση. 

Ξέρουμε πόσες ημέρες κάνουνε να αποδώσουνε τα χρήματα στην τράπεζα ;;

02/06 μπήκανε

η αδεια του οχηματος γραφει ΑΓΡΟΤΙΚΟ και το δεχτηκε;

εχει αλλαξει κατι;γιατι στην αρχη τα απεριπτε τα αγροτικα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, masteripper είπε

Κινητό TCL10

Γιατί δεν δοκιμάζεις από το Alpha Wallet κατ' ευθείαν χωρίς Google Pay? Δεν ειναι απαραίτητο το Google Pay, το Alpha Wallet εχει τη δυνατότητα πληρωμής με NFC αρκεί βέβαια να την έχει και το κινητό σου και να ειναι και ενεργοποιημενο το NFC στις ρυθμισεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, georgiouu είπε

πως γινεται να βοηθησω και εγω φιλο;

εχει περασει λεει το google pay αλλα τελικα δεν ειχε nfc

μεσα απο το google pay το δικο του μπορω να παρω τα στοιχεια της καρτας και να τα περασω στο δικο μου google pay;

Θα μπει αυτος στο ebanking της alpha με τα στοιχεια που του εχουν σταλει, θα αντιγραψει τα στοιχεια της καρτας, και θα τα δωσει σε σενα να τα περασεις στο δικο σου google pay. Αφου κανεις τη συναλλαγη, τη σβηνεις την καρτα απο το google pay σου.

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδη ειχα κανει την αιτηση για εναν μπαρμπα μου και δεν εχει NFC στο κινητο τι επιλογες υπαρχουν τωρα για να γινει η διαδικασια?

Τα χρηματα τελικα ποσα ειναι 45?Αν θυμαμαι καλα σ'αυτον 45 ευρω εγραφε.

Δημοσ.

Η φαση ειναι οτι εχω κανει αιτηση απο 5 μαιου και ακομα δεν μου εχουν μπει τα λεφτα υπαρχει καποιος τροπος να κανω επανετηση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...