Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Κατάσταση αίτησης,απορριφθείσα.Τέλη κυκλοφορίας,δεν υπάρχει ο αρ.κυκλ. στα δεδομένα της ΑΑΔΕ"

50 cc είναι το μηχανάκι.Στο τηλ. που μίλησα,μου είπε οτι δεν έχει καμμία ενημέρωση,μου απάντησε απλά,δεν γνωρίζω

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, adartis77 είπε

"Κατάσταση αίτησης,απορριφθείσα.Τέλη κυκλοφορίας,δεν υπάρχει ο αρ.κυκλ. στα δεδομένα της ΑΑΔΕ"

50 cc είναι το μηχανάκι.Στο τηλ. που μίλησα,μου είπε οτι δεν έχει καμμία ενημέρωση,μου απάντησε απλά,δεν γνωρίζω

Στην αρχή λέγαν το ξέρουμε, δοκιμάστε  την επόμενη εβδομάδα, αργότερα  θα φτιαχτεί από εβδομάδα και τώρα δεν γνωρίζω; 

Αλλά θα μου πεις εδώ δεν έχουν  βγάλει άκρη αυτοί με έγκριση αλλά με παλιό κινητό, όλοι στην επαρχία που έχουν φορτηγάκι, αμεα που δεν πληρώνουν τέλη κτλ... Και μετά βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για ποσά που είναι διαθέσιμα και την αξιοποίηση τους με άλλο τροπο.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς η κατάσταση με τα 50αρακια κτλ είναι ίδια. Φυσικά κ κάθε βδομάδα σου λένε κάνε την άλλη εβδομάδα αίτηση και το πρόβλημα παραμένει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eleni16ek είπε

Δυστυχώς η κατάσταση με τα 50αρακια κτλ είναι ίδια. Φυσικά κ κάθε βδομάδα σου λένε κάνε την άλλη εβδομάδα αίτηση και το πρόβλημα παραμένει.

Και εγω σε 50 τα ίδια ακομα. Ειπα σημερα να δοκιμάσω αλλα που τα ίδια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο μεταξύ καπου στην Ευρωπη....Γαλλία εχθές βράδυ...

ουτε αιτησεις - ουτε κινητα NFC - ουτε κουπονι 

IMG-20220526-WA0000.jpg

Επεξ/σία από PedroG
  • Like 2
Δημοσ.

Μια απο τα ίδια και σήμερα για το 50αρι.Εντάξει οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει τα όρια της ανικανότητας

Δημοσ.
Στις 26/5/2022 στις 4:03 ΜΜ, adartis77 είπε

Μια απο τα ίδια και σήμερα για το 50αρι.Εντάξει οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει τα όρια της ανικανότητας

Επειδή πήρε τηλ μία που ήταν πιεστική, κατάφερε να της επιβεβαιώσουν πως δεν έχουν απολύτως ιδέα για το πότε θα είναι έτοιμη (και αν είναι έτοιμη), δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση παρά μόνο  ένα γενικό και αόριστο πως αρμόδιοι έχουν ενημερωθεί και θα υλοποιηθεί στο επόμενο διάστημα και φυσικά υπεύθυνο είναι αυτοί από το gov.gr για την διασύνδεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/5/2022 στις 7:47 ΠΜ, PedroG είπε

Στο μεταξύ καπου στην Ευρωπη....Γαλλία εχθές βράδυ...

ουτε αιτησεις - ουτε κινητα NFC - ουτε κουπονι 

IMG-20220526-WA0000.jpg

Οι Ελληνες εχουμε λεφτα, εχουμε απο τα ακριβοτερα καυσιμα στην Ευρωπη μην μας πουνε και τσαμπατζηδες οι ξενοι, ο μεσος ορος της απλης αμολυβδης πανελλαδικα αγγιζει τα 2,30 ευρω το λιτρο και το κρατος μας τρολαρει πετωντας μας ενα ξεροκοματο-βοηθημα 15 λεπτα του ευρω ανα λιτρο και μαλιστα με πλαφον στα 60 λιτρα το μηνα αντι να εχουν κανει οριζοντια μειωση του ΕΦΚ ΧΘΕΣ μεχρι να στρωσει λιγο η κατασταση.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Οι Ελληνες εχουμε λεφτα, εχουμε απο τα ακριβοτερα καυσιμα στην Ευρωπη μην μας πουνε και τσαμπατζηδες οι ξενοι, ο μεσος ορος της απλης αμολυβδης πανελλαδικα αγγιζει τα 2,30 ευρω το λιτρο και το κρατος μας τρολαρει πετωντας μας ενα ξεροκοματο-βοηθημα 15 λεπτα του ευρω ανα λιτρο και μαλιστα με πλαφον στα 60 λιτρα το μηνα αντι να εχουν κανει οριζοντια μειωση του ΕΦΚ ΧΘΕΣ μεχρι να στρωσει λιγο η κατασταση.

δεν ξέρω αν έχουμε λεφτά αλλά αυτό δεν έχει καμια σημασία εξάλλου. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό μας αξίζει. Κι εγώ τέτοια κορόιδα θα τα δούλευα μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Όταν ο άλλος σε δουλεύει (δείτε δηλώσεις στο youtube) και κάθεσαι και τον κοιτάς αντί να του σπάσεις τα πόδια....

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Τα 60 λίτρα είναι ο μέσος όρος.

Άλλος κάνει λιγότερα και είναι κερδισμένος και άλλος περισσότερα και είναι ζημιομενος.

Σίγουρα, δεν είναι αρκετό !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τα 60 λίτρα είναι ο μέσος όρος.

Άλλος κάνει λιγότερα και είναι κερδισμένος και άλλος περισσότερα και είναι ζημιομενος.

Σίγουρα, δεν είναι αρκετό !!!

Ακόμη και να είναι ο μέσος όρος τα 60 λίτρα μηνιαίως που λες(προσωπικά καίω σχεδον τα διπλα), τα 15 λεπτά το λίτρο που δινει η επιδότηση με 2.30 το λίτρο που κοστιζει η απλή αμόλυβδη η βοήθεια είναι σταγόνα στο ωκεανο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ακόμη και να είναι ο μέσος όρος τα 60 λίτρα μηνιαίως που λες(προσωπικά καίω σχεδον τα διπλα), τα 15 λεπτά το λίτρο που δινει η επιδότηση με 2.30 το λίτρο που κοστιζει η απλή αμόλυβδη η βοήθεια είναι σταγόνα στο ωκεανο.

Συμφωνώ.

Είναι λίγο.

Δημοσ.

Μίλησα σήμερα το πρωί με τον προϊστάμενο και ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι σχεδόν όλα τα 50αρια έχουν ανέβει κανονικά στην πλατφόρμα αλλά δυστυχώς παρά πολλά έχουν ίδια πινακίδα με κάποιο άλλο όχημα!!! Και για αυτό δεν ξέρουν ποια λύση μπορεί να υπάρξει γιατί δεν είχαν ιδέα ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Όσοι έχουν πρόβλημα με το 50αρι τους καλό θα ήταν να ελέγξουν την πινακίδα τους εδώ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/opencar γιατί το πιθανότερο υπάρχει και σε άλλο όχημα. Δύο γνωστά μου άτομα με 50αρια έχουν πληρωθεί κανονικά εδώ κ 2 εβδομάδες γιατί η πινακίδα τους (καθαρά από τύχη) ανήκε μόνο σε αυτούς. 

Δεν ξέρουν πότε και αν λυθεί το πρόβλημα μου είπε και ότι μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο!!!

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...!!!

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Εμένα μπήκαν τα 40€ στον τραπεζικό μου λογαριασμό και μετά απο 2 ημέρες μου ήρθε e-mail πως έχει εγκριθεί. 😄

Δημοσ.

Βρε παιδιά αυτό που έχω να πω είναι στο τέλος δεν θα πηγαίνουμε ούτε στις δουλείες μας! H βενζίνη τα 2,40 μο ευρώ και το fuel pass έφυγε σαν αέρας. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...