Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το είχα ψαξει. Το νούμερο της πινακίδας μου υπάρχει κ σε ένα άλλο δίκυκλο 125 κυβικών κάπου στην Θήβα μάρκας Yamaha... Εγώ βρίσκομαι στην Μακεδονία και είναι 50αρι Piaggio

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bluemoon85gr είπε

Υπάρχει περίπτωση να είναι επαγγελματικό (πχ delivery);

Επίσης βάλε την πινακίδα στο OpenCar: https://www.gov.gr/arxes/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/opencar , σου βγάζει τα στοιχεία από το δικό σου μηχανάκι η βγάζει τα στοιχεία από κάποιο ΙΧ αλλου κατόχου (που δεν ανηκει στις επιλέξιμες κατηγορίες);

Όχι δεν είναι επαγγελματικό. Thanks για το link.

Γράφει μόνο τα εξής αρ. κυκλοφορίας, κατάσταση - σε κίνηση, ασφαλισμένο - ναι.

Επεξ/σία από Glikos

Παιδιά καλησπέρα, έκανα την αίτηση για το fuel pass, και κατεβάζω την εφαρμογή από play store. 

Όταν προσπαθώ να δημιουργήσω λογαριασμό και βάζω τα στοιχεία που ζητάει, φτιάχνω password, μου γράφει ότι ο αριθμός κινητού χρησιμοποιείτε ήδη,ενω δεν έχω κάνει άλλο λογαριασμό, τι γινεται; 

Και πάλι σήμερα μίλησα με την εξυπηρέτηση αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα. Συνεχίζει το πρόβλημα με τα 50αρια που τυχαίνει να έχουν τον ίδιο αριθμό πινακίδας με αλλά οχήματα. Δεν ξέρουν πότε θα λυθεί και πως.... Απλά μου είπαν να κάνω αίτηση καθημερινά και ίσως κάποια στιγμή το φτιάξουν και εγκριθεί. 

🤯

• Like 1

Σε φέρνουν στο σημείο να τους πεις "χάρισμά σας τα 30 ευρώ καραγκιόζηδες" και να πάψεις να ασχολείσαι. "Ίσως" "κάποια στιγμή το φτιάξουν", τραγικά πράγματα.

• Like 1

Εχω κάνει αίτηση στη μάνα μου για τα 55€ (άυλη κάρτα) μέσω Α χωρίς να έχει λογαριασμό στην Α και ενώ η αίτηση είναι εγκεκριμένη δεν έχει λάβει κανένα μήνυμα από Α. Έχει συμβεί σε κάποιον φίλο τόσο μεγάλη καθυστέρηση? Η αίτηση έγινε την πρώτη εβδομάδα όταν άνοιξε η πλατφόρμα ..

Στις 15/5/2022 στις 1:50 ΜΜ, marmagia είπε

Στης μάνας μου το iPhone το ίδιο. Δεν

παιζει θέμα NFC γιατί έχει περασμένες χρεωστική και πιστωτική στο ίδιο κινητό και περνάνε κανονικά. Θα πάω να δω γιατί δε δουλεύει (άγνωστο ποτέ γιατί την πλήρωσε την βενζίνη με χρεωστική οποτε άγνωστο ποτέ θα χρειαστεί να βάλει ξανά) για αλλά μου κάνει εντύπωση 

Βρηκαμε κατι για αυτο ?

Εχω περασει την καρτα του πατερα μου στο Gpay και δεν μου την δεχετε ενω τις αλλες καρτες μου της περναω 

1 hour ago, meli1 said:

Βρηκαμε κατι για αυτο ?

Εχω περασει την καρτα του πατερα μου στο Gpay και δεν μου την δεχετε ενω τις αλλες καρτες μου της περναω 

Όχι ακόμα. Την πέρασα στο δικό μου κινητό και θα πάω μαζί της την επόμενη που θα χρειαστεί βενζίνη να δούμε αν έφταιγε το τηλέφωνο, κάποιο λάθος δικό της η η κάρτα 

Πιθανόν να υπάρξει και δεύτερη δόση βοήθειας αλλά κάποιοι βιαστικοί που το τηλέφωνο τους δεν  έχει NFC την πάτησαν και περιμένουν ακόμα την πρώτη δόση. 

Σκέψου να σου φορτώσουν την ίδια την κάρτα με ένα ποσό και εσύ να μην μπορείς να πάρεις τίποτα. Απλά να την βλέπεις στο σάπιο κινητό. 

Πας και αγοράζεις άλλο ή δεν πας;

Αυτό που σκέφτονται για 2η ενώ ακόμα δεν έχουν πάρει και ίσως μην πάρουν ποτέ όσοι είναι κάτοχοι αγροτικών, μοτοποδηλάτων 50 κυβικών, άνθρωποι που εξαιρούνται από τα τέλη κυκλοφορίας κτλ...

Δεν έχω καταλάβει πώς και πότε μπαίνουν χρήματα στον λογαριασμό της τράπεζας (δεν έχω κινητό με NFC). Από τότε που έκανα την αίτηση και εγκρίθηκε, έχω βάλει 2 φορές βενζίνη αλλά λεφτά δεν έχω δει. Μοτο και τράπεζα στο όνομα μου φυσικά.

Τα χρήματα λογικά έχουν μπει ήδη στον τραπεζικό σας λογαριασμό, 2-3 ημέρες μετά την έγκριση της αίτησης σας. Ελέγξτε τις κινήσεις του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλικαρια την εχω πατησει και εγω με το "καταλληλο κινητο για την αυλη καρτα" και δεν ηξερα οτι θελει nfc.

Εχω τα 45 ευρω στην alpha. Με το Mi Smart Band 6 NFC θα κανω δουλεια Η οχι ? Κατι σχολια για δημιουργια  λογαριασμου με Curve bank και Ιταλια διαβασα στο skroutz και δεν ξερω εαν τελικα θα κανει. Γνωριζει κανεις τι παιζει ?

Επεξ/σία από DC

48 λεπτά πριν, DC είπε

Παλικαρια την εχω πατησει και εγω με το "καταλληλο κινητο για την αυλη καρτα" και δεν ηξερα οτι θελει nfc.

Εχω τα 45 ευρω στην alpha. Με το Mi Smart Band 6 NFC θα κανω δουλεια Η οχι ? Κατι σχολια για δημιουργια  λογαριασμου με Curve bank και Ιταλια διαβασα στο skroutz και δεν ξερω εαν τελικα θα κανει. Γνωριζει κανεις τι παιζει ?

Η πιο εύκολη λύση χωρίς NFC είναι αυτη:

Στις 4/5/2022 στις 3:35 ΜΜ, SabotazNic είπε

Λοιπόν, η διαδικασία είναι όντως αυτή. Όταν βγάζει το μήνυμα για να πλησιάσει κάρτα, αν πατήσεις οποιοδήποτε ψηφίο προχωράει στην πληκτρολόγηση του 16ψηφιου. Μετά, ημ λήξης και τέλος αν δεν υποστηρίζεται στο συγκεκριμένο μηχάνημα, τότε θα βγάλει το μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται η πληκτρολόγηση. 

20220504_152745.jpg

20220504_152751.jpg

20220504_152845.jpg

20220504_152814.jpg

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...