Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά έκανα την αίτηση και απορρίφθηκε ,γιατι λέει δεν έχω πληρωμένα τέλη ,το οποίο δεν ισχύει είχα ένα το 2016 αλλά έχω προχωρήσει σε ρύθμιση πληρώνοντας τα  πάντα ,έβγαλε μήνυμα απευθυνθείτε στην δου 'έστειλα μήνυμα την τρίτη και μου απαντάνε δεν είναι υπέυθυνοι αυτοί ,αλλά αυτοί στο fuell pass,πήρα τηλέφωνο στο fuell pass μου απαντάει μια γυναίκα ,λέει θα προχωρήσει το θέμα και θα το εξετάσει και θα μου τηλεφωνήσει αλλά τίποτα μέχρι τώρα και έρχομαι τώρα στην ερώτηση ,συνέβη σε κανέναν άλλο?και αν ναι πως το χειρίστηκε?

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πώς κάνουμε εκκαθάριση cookies απο το  my alpha mobile app; Η αδερφή μου είχε την εφαρμογή με κωδικούς της από το freedom pass. Τώρα θέλει να χρησιμοποιήσει την άυλη του πατέρα μου. Το έκανε απεγκατάσταση-εγκατάσταση κι όταν πατάει σύνδεση με κωδικούς (ο πατέρας μου είναι πελάτης) την πετάει έξω. Θυμάμαι κι άλλους που είχαν το ίδιο θέμα αλλά το έλυσαν. 

8 λεπτά πριν, 1comment είπε

Πώς κάνουμε εκκαθάριση cookies απο το  my alpha mobile app; Η αδερφή μου είχε την εφαρμογή με κωδικούς της από το freedom pass. Τώρα θέλει να χρησιμοποιήσει την άυλη του πατέρα μου. Το έκανε απεγκατάσταση-εγκατάσταση κι όταν πατάει σύνδεση με κωδικούς (ο πατέρας μου είναι πελάτης) την πετάει έξω. Θυμάμαι κι άλλους που είχαν το ίδιο θέμα αλλά το έλυσαν. 

long press -> storage -> clear data

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

long press -> storage -> clear data

Από ρυθμίσεις, πάει εφαρμογές, myalpha, αποθήκευση και μετά εκκαθάριση δεδομένων ή εκκαθάριση μνήμης cache?

2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Από ρυθμίσεις, πάει εφαρμογές, myalpha, αποθήκευση και μετά εκκαθάριση δεδομένων ή εκκαθάριση μνήμης cache?

clear data = εκκαθαριση δεδομενων. Μονο cache δεν νομιζω πως αρκει, δοκιμασε το

Kαλησπέρα!

Όταν ο χρήστης/κάτοχος του οχήματος δεν έχει (συν-)κυριοτητα (και ο κύριος δεν το δικαιουται), παίζει να πάρει το επίδομα; Το έχει δοκιμάσει κανεις;  Ευχαριστώ!

On 12/05/2022 at 23:48, vendosa said:

Είμαι και εγώ από αυτούς που με ανοιχτά δεδομένα , NFC , οθόνη ξεκλείδωτη την κάρτα από την Alpha Bank στο GPAY δεν την διάβασε ποτέ το POS. Κινητό Poco F3.

Καμία λύση?

Στης μάνας μου το iPhone το ίδιο. Δεν

παιζει θέμα NFC γιατί έχει περασμένες χρεωστική και πιστωτική στο ίδιο κινητό και περνάνε κανονικά. Θα πάω να δω γιατί δε δουλεύει (άγνωστο ποτέ γιατί την πλήρωσε την βενζίνη με χρεωστική οποτε άγνωστο ποτέ θα χρειαστεί να βάλει ξανά) για αλλά μου κάνει εντύπωση 

14 ώρες πριν, nebtios είπε

Κατάφερε κανεις σε 50αρι να πάρει έγκριση ?

Όχι. Και πάει πάνω από εβδομάδα που είχα επικοινωνήσει με το τηλεφωνο που δινουν και μου ειπαν μέσα σε 5 μέρες να ξαναδοκιμάσω επειδη και καλά θα ειχε διορθωθει το προβλημα με τις πινακιδες των 50cc. Κοροϊδεύουν τον κόσμο οι ξεφτιλες.

• Like 1

8 λεπτά πριν, bluemoon85gr είπε

Όχι. Και πάει πάνω από εβδομάδα που είχα επικοινωνήσει με το τηλεφωνο που δινουν και μου ειπαν μέσα σε 5 μέρες να ξαναδοκιμάσω επειδη και καλά θα ειχε διορθωθει το προβλημα με τις πινακιδες των 50cc. Κοροϊδεύουν τον κόσμο οι ξεφτιλες.

Υπάρχει περιορισμός στα κυβικά στα μηχανάκια? Πχ για 90cc που δοκίμασε συγγενής μου τρώει άκυρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Glikos είπε

Υπάρχει περιορισμός στα κυβικά στα μηχανάκια? Πχ για 90cc που δοκίμασε συγγενής μου τρώει άκυρο.

Έχουν πει ότι δεν υπάρχει περιορισμός στα κυβικά, αλλά τα 50άρια τρώνε άκυρο γιατί στην ευρωπαϊκή χώρα που ζούμε με την καταπληκτική ποιότητα ζωής, έχουν αποδώσει τον ίδιο ακριβώς αριθμό κυκλοφορίας σε 50αρια μηχανάκια με ΙΧ αυτοκίνητα άλλων, άσχετων ανθρώπων. 
Η υπέροχη πλατφόρμα του Πιερακάκη δεν μερίμνησε εξ' αρχής ούτε φρόντισε εδώ και 2 εβδομάδες να υπάρξει κάποια επιλογή κατά την αίτηση που να διαχωρίζει τα μηχανάκια από τα αυτοκίνητα και να αναγνωρίζει ότι πρόκειται για δυο διαφορετικά οχήματα και έτσι όποιος προσπαθεί να υποβάλει αίτηση για μηχανάκι τρώει άκυρο, κατά τη συμπλήρωση, επειδή "ο αριθμός κυκλοφορίας χρησιμοποιείται ήδη", και δεν τον αφήνει καν να προβεί σε υποβολή της αίτησης ώστε οποιος υπάλληλος κάνει τον έλεγχο να τσεκάρει ότι πρόκειται για μηχανάκι.

Το πρόβλημα είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή που άνοιξε η πλατφόρμα, έχει ειπωθεί σε εκπομπές, έχει δηλωθεί στο hotline του fuel pass και από εμένα τον ίδιο, είπαν ότι θα το διορθώσουν μέσα σε 5 μέρες και από τότε έχουν περάσει 15 μερες και ακόμα τίποτα.

Αν μας πεις και τι μήνυμα σφάλματος εμφανίζει στον συγγενή σου θα μπορούμε να σου απαντήσουμε για ποιο λόγο τρώει άκυρο. Φταίει ο αριθμός κυκλοφορίας που έχει αποδοθεί και αλλού; Φταίει ότι η μεταβίβαση έγινε φέτος και δεν είχε περαστεί στην περσινή φορολογική δήλωση το μηχανάκι στην κατοχή του; Φταίει κάποιο άλλο πρωτότυπο αλλά συνάμα μοναδικά υπέροχο πρόβλημα της υπέρκομψης πλατφόρμας; Παντως τα κυβικά δεν είναι λόγος απόρριψης. Στην θεωρία και τα 50αρια δικαιούνται επιδότηση πόσο μάλλον τα 90αρια.

Επεξ/σία από bluemoon85gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@bluemoon85gr

Thanks για την απάντηση. Το μνμ που γράφει είναι ''Κατάσταση αίτησης απορριφθείσα  ''Το όχημα [αρ. κυκλοφορίας] δεν ανήκει στις επιλέξιμες κατηγορίες.

Το οποίο είναι πολύ παράξενο, δεν ξέρω τι σκτ γίνεται.

Επεξ/σία από Glikos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα 50αρια το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Έχω δώσει τηλεφωνικά αφμ κ πινακίδα δύο φορές αλλά το πρόβλημα παραμένει! Δυστυχώς κ εγώ ανήκω στους άτυχους που η πινακίδα μου έχει δοθεί και σε άλλο όχημα!!! 

Ελλάδα οργανωμένο κράτος με νέες ψηφιακές υπηρεσίες...!!! 🤯

🤯

Επεξ/σία από eleni16ek
  • Sad 1

3 ώρες πριν, Glikos είπε

@bluemoon85gr

Thanks για την απάντηση. Το μνμ που γράφει είναι ''Κατάσταση αίτησης απορριφθείσα  ''Το όχημα [αρ. κυκλοφορίας] δεν ανήκει στις επιλέξιμες κατηγορίες.

Το οποίο είναι πολύ παράξενο, δεν ξέρω τι σκτ γίνεται.

Υπάρχει περίπτωση να είναι επαγγελματικό (πχ delivery);

Επίσης βάλε την πινακίδα στο OpenCar: https://www.gov.gr/arxes/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/opencar , σου βγάζει τα στοιχεία από το δικό σου μηχανάκι η βγάζει τα στοιχεία από κάποιο ΙΧ αλλου κατόχου (που δεν ανηκει στις επιλέξιμες κατηγορίες);

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...