Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, sugabebis είπε

Καλησπέρα,απο εχτες το βραδυ εχω κανει την αιτηση και ειμαι ακομα σε αυτο το σταδιο ! Γιατι δεν εχει προχωρησει ακομα?

Η αίτησή σας ελέγχεται ως προς τα κριτήρια επιδότησης.
ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Γιατι ειναι ακομα υπο ελεγχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

32 λεπτά πριν, sugabebis είπε

μα τησ μανασ μου το εκανα τωρα και τησ εγκριθηκε αμεσωσ!

εμενα εχει κολλησει!

Διαφορετικα οχηματα;
Μηπως εχετε συγκυριοτητα;

29 λεπτά πριν, gousias είπε

Όσοι έχετε κάνει χρήση της άυλης κάρτας, καταχωρούν/καταγράφουν αριθμό κυκλοφορίας σε βενζινάδικο;

Δεν καταγράφουν τίποτα. Αν δε θες, δε χρειάζεται καν να πεις ότι έχεις το fuel pass, πες ότι έχεις μια χρεωστική στο κινητό σου, τόσο απλά. 

• Like 1
  • Thanks 1

Είμαι και εγώ από αυτούς που με ανοιχτά δεδομένα , NFC , οθόνη ξεκλείδωτη την κάρτα από την Alpha Bank στο GPAY δεν την διάβασε ποτέ το POS. Κινητό Poco F3.

Καμία λύση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έκανα αίτηση πριν μέρες και εγκρίθηκε. Μου ήρθε και το mail και του Gov και της Viva Wallet. Όμως εκεί που λέει δες το Fuel pass σου όταν το πατάς δεν σε πάει στην άυλη κάρτα αλλά σε πάει είτε να συνδεθείς με υπάρχον λογαριασμό είτε να ανοίξεις Νέο. Έχει περάσει από την έγκριση 6 μέρες. Τι κάνω λάθος και που πρέπει να απευθυνθώ για βοήθεια???

IMG_20220513_053334.jpg

IMG_20220513_053409.jpg

IMG_20220513_053704.jpg

Επεξ/σία από PeTTrun

2 ώρες πριν, PeTTrun είπε

Παιδιά έκανα αίτηση πριν μέρες και εγκρίθηκε. Μου ήρθε και το mail και του Gov και της Viva Wallet. Όμως εκεί που λέει δες το Fuel pass σου όταν το πατάς δεν σε πάει στην άυλη κάρτα αλλά σε πάει είτε να συνδεθείς με υπάρχον λογαριασμό είτε να ανοίξεις Νέο. Έχει περάσει από την έγκριση 6 μέρες. Τι κάνω λάθος και που πρέπει να απευθυνθώ για βοήθεια???

IMG_20220513_053334.jpg

IMG_20220513_053409.jpg

IMG_20220513_053704.jpg

Βάζεις την χώρα οπως είναι σωστά το +30, τον αριθμό κινητού σου κ μετά πατάς ξέχασα τον κωδικό. Μετά ακολουθείς την διαδικασία!

• Like 1

Στις 10/5/2022 στις 1:56 ΜΜ, absolom είπε

μια βοηθεια παρακαλω, εγινε η αιτηση κανονικα ενεργοποιησα την καρτα , φαινεται μεσα στο viva wallet σε κινητο φιλης που υποστηριζει nfc αλλα δεν εκανα προσθηκη στο gpay γιατι ειχε δικα της στοιχεια με αποτελεσμα να μην γινεται η συναλλαγη , τι κανω λαθος?  ευχαριστω πολυ

Πρέπει να τη βάλεις στο gpay του κινητού που θα έχεις όταν πληρώσεις στο βενζινάδικο. Εγώ πέρασα τρεις κάρτες (alpha) στο κινητό μου. Απλά έκανα login στο app με τους διαφορετικούς κωδικούς και πάτησα add to google pay και τέλος. Στο ίδιο το google pay δεν αλλάζεις κωδικούς ή κάτι. Όταν βάζεις την κάρτα έχει έτοιμη συμπληρωμένη την διεύθυνση. Και απλά όταν πας να πληρώσεις ανοίγεις και επιλέγεις την κάρτα που θες (αν έχεις πάνω από μία) φυσικά στις ρυθμίσεις του κινητού πρέπει να είναι επιλεγμένο το gpay σαν εφαρμογή για ανέπαφες πληρωμές.

• Like 1

11 ώρες πριν, vendosa είπε

Είμαι και εγώ από αυτούς που με ανοιχτά δεδομένα , NFC , οθόνη ξεκλείδωτη την κάρτα από την Alpha Bank στο GPAY δεν την διάβασε ποτέ το POS. Κινητό Poco F3.

Καμία λύση?

Τα έκανα και εγώ έτσι και δεν το διάβαζε το pos. Κατέβασα το Alpha wallet, το πέρασα εκεί και όλα καλά.

37 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

Τα έκανα και εγώ έτσι και δεν το διάβαζε το pos. Κατέβασα το Alpha wallet, το πέρασα εκεί και όλα καλά.

Θα το δοκιμάσω το μεσημέρι να δω.

Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έχει εμφανίσει την κάρτα στο Alpha Bank e-banking αλλά δεν βλέπω τρόπο να την περάσω στο Gpay! Δεν έχω λάβει κανενα email!

EDIT: Κατέβασα την εφαρμογή my Alpha και έκανα προσθήκη την κάρτα στο Gpay!

Επεξ/σία από ThanosR92

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...