Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, D.O.G.O είπε

σε εμένα αρνήθηκαν να πάρω λιπαντικό

μόνο για βενζίνη το επέτρεψαν

βέβαια είδαν οτι ήταν η fuel pass

δεν ξέρω αν είναι γραμμή της συγκεκριμένης εταιρίας η απλά συγκεκριμένου πρατηρίου

Καλημέρα, τήρησαν το γράμμα του νόμου, λογικό. Από την άλλη, καλύτερα να μη αναφέρεις ότι έχεις fuell pass αλλά ότι είναι χρεωστική κάρτα. Οπότε θα στη δεχτούν, άλλωστε μια χρεωστική κάρτα είναι στην ουσία με εξαργύρωση σε συγκεκριμένα καταστήματα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να ρωτήσω και εγώ μήπως γνωρίζετε, έχω ήδη nfc στην revolut και gpay εκει.

Αν βάλω και την viva wallet fuel pass στο gpay θα με ρωτάει κάθε φορά ποια θέλω να χρησιμοποιήσω;

Αν δεν θέλω να μπλέξω έτσι, μπορώ να δώσω απλά τα στοιχεία της κάρτας?

2 ώρες πριν, D.O.G.O είπε

σε εμένα αρνήθηκαν να πάρω λιπαντικό

μόνο για βενζίνη το επέτρεψαν

βέβαια είδαν οτι ήταν η fuel pass

δεν ξέρω αν είναι γραμμή της συγκεκριμένης εταιρίας η απλά συγκεκριμένου πρατηρίου

σύμφωνα με βιβα η κάρτα περνάει στους παρακάτω εμπόρους

Κατηγορία εμπόρου

Περιγραφή δραστηριότητας

Περιγραφή δραστηριότητας

5541

Service Stations

Πρατήρια Καυσίμων

5542

Automated Fuel Dispensers

Αυτόματοι Πωλητές Καυσίμων (Πρατήρια Καυσίμων)

5983

Fuel Dealers—Coal, Fuel Oil, Liquefied Petroleum, Wood

Έμποροι Καυσίμων - Άνθρακας, Καύσιμο, Υγροποιημένο Πετρέλαιο, Ξύλο

η όλη ιστορία είναι για γέλια και για κλάματα

η κάρτα μου μέσω βιβα βγήκε μετά από μια εβδομάδα σχεδόν αλλά πέρασε για αγορά βενζίνης στο πρατήριο αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα.

ενώ, φίλος με άλφα που βγήκε σε μια μέρα τρώει άκυρα με gpay. προσπαθεί να το περάσει σε alpha wallet αλλά crashαρει η εφαρμογή συνέχεια.

Κάποιος φίλος έγραψε ποιο πάνω ότι αγόρασε από το μάρκετ αλλά δεν τους την έδειξε. Δεν μπορώ να το ψάξω φτάσαμε τις 100 σελίδες χαχαχα. Μου την πάσαρε ο πατέρας μου που την έφτιαξα εγώ στο κινητό μου άυλη 55€. Έβαλα τα 45€ της δικής μου κάρτας και σχεδόν γέμισα. Είχα μέσα και δεν το μετακινώ και πολύ. Όταν θα χρειαστεί να την χρησιμοποιήσω θα έχει φτάσει το λίτρο 3 ευρώ άνετα. 

Έτσι παράγγειλα ένα xiaomi mi Router 4A που το χρειάζομαι. Ηταν σε έκπτωση 19,90€ όταν στο σκρουτζ ξεκινάει από τα 22+ μεταφορικά και μαζί με τους πόντους που είχα από αρχαιοτάτων χρόνων μου βγήκε 15,62€. Παραλαβή από κατάστημα κοχύλι. Όταν έρθει θα το προσπαθήσω και βλέπουμε. 

1 ώρα πριν, Xvipes είπε

Να ρωτήσω και εγώ μήπως γνωρίζετε, έχω ήδη nfc στην revolut και gpay εκει.

Αν βάλω και την viva wallet fuel pass στο gpay θα με ρωτάει κάθε φορά ποια θέλω να χρησιμοποιήσω;

Αν δεν θέλω να μπλέξω έτσι, μπορώ να δώσω απλά τα στοιχεία της κάρτας?

Δεν σε ρωτάει κάθε φορά, βάζεις ποια κάρτα θα είναι η κύρια. Μετά για να πληρώσεις με άλλη, ανοίγεις το gpay και επιλέγεις την δεύτερη.

• Thanks 1

20 ώρες πριν, Locke_John είπε

Γεια σας συμφορουμιτες.

Σε φιλικό μου πρόσωπο, της έκαναν την αίτηση με κατάθεση σε λογαριασμό, την Παρασκευή προχθές, αν κ είχε κινητό με nfc, κρίμα το 5€ :(

ξερετε αν γίνεται ακύρωση της αίτησης και υποβολή νέας ; 

λέω να δοκιμάσω στο σταθερό τηλέφωνο υποστήριξης αύριο, να το ρωτήσω.

Αξίζει να ασχοληθείτε τόσο πολύ για 5€?

• Like 2
  • Confused 1

13 λεπτά πριν, DjTony είπε

Αξίζει να ασχοληθείτε τόσο πολύ για 5€?

δεν είναι για το χρήμα, είναι για το κρίμα. Δε θ ήταν πιο απλό με το που βάζει κάποιος τα στοιχεία του gsis του, τσακ μπαμ να κάνει αίτηση και αν δικαιούται, να πιστώνονται εντός κάποιων ημερών τα 45€ στο iban του καθενός;

καλή η ψηφιακή εξοικείωση πληθυσμού, καλύτερη όμως η απλότητα...

• Like 1

13 λεπτά πριν, Locke_John είπε

δεν είναι για το χρήμα, είναι για το κρίμα. Δε θ ήταν πιο απλό με το που βάζει κάποιος τα στοιχεία του gsis του, τσακ μπαμ να κάνει αίτηση και αν δικαιούται, να πιστώνονται εντός κάποιων ημερών τα 45€ στο iban του καθενός;

Δε θέλουν να το κάνουν τόσο απλό (αν και είναι) γιατί θα τα τρώγανε σε σουβλάκια και στοιχήματα. Για αυτό δελεασαν με 5€ έξτρα με αΰλη για να είναι όσο γίνεται καλυμμένοι ότι θα πάνε σε καύσιμα. 

• Like 2
  • Confused 1

9 λεπτά πριν, DjTony είπε

Δε θέλουν να το κάνουν τόσο απλό (αν και είναι) γιατί θα τα τρώγανε σε σουβλάκια και στοιχήματα. Για αυτό δελεασαν με 5€ έξτρα με αΰλη για να είναι όσο γίνεται καλυμμένοι ότι θα πάνε σε καύσιμα. 

Ενώ όσοι τα πήραν μέσω τράπεζας τα έκαναν καύσιμα😁 Τίποτα, προχειρότητα, αδιαφορία και άνθρωποι δύο "ταχυτήτων" 

• Like 4

3 ώρες πριν, Locke_John είπε

Όχι, γιατί το έμβασμα χρεώνεται, και εξου τα 5 ευρώ. 

• Confused 1

Λοιπόν αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα.

Πολύ παλιά είχα λογαριασμό στην viva και μου τον έκλεισαν χωρίς να μου λένε τον λόγο (τώρα διάβασα το email lol). Σε αυτό το email είχα βάλει στο gov για το fuel pass και η viva επειδή τον είχε κλείσει δεν με άφηνε να μπω να χρησιμοποιήσω.

Απλά τους απαντάς στο email που σου έκλεισαν τον λογαριασμό και τους λες με αριθμό και όνομα να στο ανοίξουν μόνο για το fuel pass.

Ελπίζω να λυθεί (μίλησα με live chat).

8 ώρες πριν, alexioannou είπε

Εγώ έβαλα τον λογαριασμό τράπεζας.

Εγκρίθηκαν,μπήκαν  και έγιναν ανάληψη.

H μανα μου δεν εχει smartphone. Εβαλα τραπεζικο λογαριασμο. Θα κανουν καταθεση; Μετα δεν πρεπει να προσκομισω κατι; Να καταθεσω καποια αποδειξη; Κατι τεσπα;

12 λεπτά πριν, Greengreen είπε

H μανα μου δεν εχει smartphone. Εβαλα τραπεζικο λογαριασμο. Θα κανουν καταθεση; Μετα δεν πρεπει να προσκομισω κατι; Να καταθεσω καποια αποδειξη; Κατι τεσπα;

Θα στα βαλουν στο ΙΒΑΝ που δηλωσες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...