Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

44 λεπτά πριν, PedroG είπε

Θα μπορούσε να εντάξει την έκπτωση οριζόντια στα βενζινάδικα

Αρκεί να μην κάνουν απλά έκπτωση στην τιμή γιατί τότε θα πηγαίναν όλοι και θα φουλάραν.

Λίγο δύσκολο είναι να πουν π.χ. θα βάζετε μέχρι 60 λίτρα το μήνα με μειωμένη τιμή και από εκεί και πέρα με κανονική.

Θα θέλει ολόκληρη διαδικασία ελέγχου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Viva πήρε κάνεις ; Βλέπω πλέον φίλοι μου που έκαναν μετά από μένα μέσω άλφα τα έχουν πάρει ενώ εγώ ακόμη ...  Ξεκάθαρα πρόβλημα της viva

• Like 1

Σκέφτομαι να πάω σε βενζινάδικο να ρωτήσω αν μπορούν να πληκτρολογήσουν στο POS τον αριθμό της κάρτας, γιατί δεν έχει κανένας γνωστός συσκευή με NFC.

Το τηλέφωνο του gov το καλούσα συνεχώς αλλά μιλούσε, μέχρι τις 5 που έκλεισε και βγήκε ο αυτόματος τηλεφωνητής.

1 λεπτό πριν, auron12 είπε

Παιδια μια ερωτηση.Αθηνα μενω,παρολα αυτα μου ενεκριναν 40 ευρω αντι για 50.Εχει συμβει και σε καποιον αλλο;

Μα 40 είναι για Αθήνα με ΙΒΑΝ και 45 με άυλη κάρτα. 🤨

Πενήντα (50) ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών-μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη Νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη Νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

Σαράντα (40) ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα,

• Like 1

Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Μα 40 είναι για Αθήνα με ΙΒΑΝ και 45 με άυλη κάρτα. 🤨

Πενήντα (50) ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών-μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη Νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη Νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

Σαράντα (40) ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα,

Σε ευχαριστώ πολύ,τώρα το είδα και εγω.Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

8 λεπτά πριν, visualizer είπε

Viva πήρε κάνεις ; Βλέπω πλέον φίλοι μου που έκαναν μετά από μένα μέσω άλφα τα έχουν πάρει ενώ εγώ ακόμη ...  Ξεκάθαρα πρόβλημα της viva

Ξεκάθαρα μ@λ@κια δικιά τους... 

Μόλις τώρα, Pytzamarama είπε

Εκανα για το αμαξι αλλα δεν με αφηνει να κανω αλλη αιτηση για το παπι... :(

Είναι για 1 όχημα ανά ιδιοκτήτη, το γράφει καθαρά. 

• Like 1

38 λεπτά πριν, geofak είπε

Σε όχημα δηλωμένο επαγγελματικό, μοναδικό στο νοικοκυριό, δε δικαιολογεί voucher; Έφαγα άκυρο μόλις τώρα που έκανα την αίτηση. Δε βρίσκω κάτι στις πληροφορίες. Έχει τύχει σε άλλον;

Ναι στης αδερφής μου τα ίδια. Ευτυχώς που είχε και μηχανάκι και το πήρε. 

Είναι τραγικό να μην επιδοτεί τα επαγγελματικά που αυτά κι αν έχουν ανάγκη. Δίνει ψίχουλα και τα δίνει και συγκεκριμένα. 

3 ώρες πριν, visualizer είπε

Γεια σας , η ψηφιακη καρτα για το fuel pass ποτε θα αποσταλει; Eχουν περασει δυο εργασιμες ημερες!

Viva: "Καλησπέρα σας, Μόλις εγκριθεί η αίτηση σας και σταλεί σε εμάς προς διεκπεραίωση θα γράφει Εγκριθείσα. Σε κάθε περίπτωση, μόλις λάβετε ενημερωτικό SMS και email ότι η κάρτα σας είναι έτοιμη, τότε θα μπορείτε άμεσα να δείτε τα στοιχεία της και να την χρησιμοποιήσετε. Αναμένουμε ενημέρωση από τον κρατικό φορέα, καθώς βρίσκεται "ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ" θα χρειαστεί να αναμένετε μέχρι να μας τη στείλουν παρακαλώ. Σε αυτό το στάδιο δε μπορούμε να παρέμβουμε καθώς μας αποστέλλονται μόνο οι ολοκληρωμένες αιτήσεις. Σας ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία. Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, παραμένουμε στη διάθεσή σας."

Αντε βγαλε ακρη ποιος ευθυνεται για την καθυστερηση 😅

Τραγικό. Δεν βλέπω να τα παίρνουμε ούτε γρήγορα ούτε εύκολα. Εμένα δεν με νοιάζει να περιμένω. Βάζω σχεδόν κάθε βδομάδα ένα 40αρι οπότε μιλάμε για ψύλλους στα άχυρα το 13αρι το μήνα. Αλίμονο σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. 

25 λεπτά πριν, 1comment είπε

Είναι τραγικό να μην επιδοτεί τα επαγγελματικά που αυτά κι αν έχουν ανάγκη. Δίνει ψίχουλα και τα δίνει και συγκεκριμένα. 

Τραγικό. Δεν βλέπω να τα παίρνουμε ούτε γρήγορα ούτε εύκολα. Εμένα δεν με νοιάζει να περιμένω. Βάζω σχεδόν κάθε βδομάδα ένα 40αρι οπότε μιλάμε για ψύλλους στα άχυρα το 13αρι το μήνα. Αλίμονο σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Βάζεις 40€ για επαγγελματικους λόγους η είσαι μισθωτός ?

44 λεπτά πριν, Pytzamarama είπε

Εκανα για το αμαξι αλλα δεν με αφηνει να κανω αλλη αιτηση για το παπι... :(

1 είπαμε.

1 ώρα πριν, PedroG είπε

Είμαι αρκετά εξοικοιωμενος με αγορές και συναλλαγές διαχειρίζομαι αρκετούς λογαριασμούς από πολλά νοικοκυριά εθελοντικα και μπορώ να πω ότι έκανα 10-15' να τελειώσω την διαδικασία...

Πολύ φοβάμαι ότι κάποιος που δεν κάνει καθημερινά συναλλαγές....πολύ πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει με την άυλη και την fuel pass.

Θα μπορούσε να εντάξει την έκπτωση οριζόντια στα βενζινάδικα όπως σε άλλες χώρες της Ευρώπης ή να βρει άλλο τρόπο, ωστόσο επέλεξε να μας βάλει στη διαδικασία της εξοικείωσης με τέτοιες εφαρμογές και λήψεις επιδομάτων. Θεωρώ ότι όσοι δεν έχουν παιδιά εξοικιωμενα ή εκπαιδευμένα στα κινητά δεν πρόκειται να λάβουν ουτε cents.... Εκτός αν ζητηθεί η άμεση καταβολή στο λογαριασμό

Είδαμε την γλύκα με το diesel.

Ας χάσει τα 5€, δεν χάλασε ο κόσμος.

50 λεπτά πριν, 1comment είπε

Καλά δεν νομίζω να σώζεται κάνεις με 40 ευρώ ... περισσότερο εκνευριστικο είναι που ποτέ δεν λειτουργεί τίποτα σωστά .

• Like 1

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Ήρθε πρώτα το mail με το username και την 20ψηφια αριθμό σειρά όπως λέει αλλά είναι κενή!!!

Μετά το sms που λέει να κατεβάσω το app της alpha όπως και έκανα. 

Μετά λέει να συνδεθώ με το username εντάξει και ως password τους αριθμούς που βρίσκονται στη θέση 2,3,9,11,13 και 16 της 20ψηφιας αριθμό σειράς που όμως δεν υπάρχει χαχαχαχαχα. Ελλάς το μεγαλείο σου. Τι κάνουμε τώρα?

4 λεπτά πριν, notist είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Ήρθε πρώτα το mail με το username και την 20ψηφια αριθμό σειρά όπως λέει αλλά είναι κενή!!!

Μετά το sms που λέει να κατεβάσω το app της alpha όπως και έκανα. 

Μετά λέει να συνδεθώ με το username εντάξει και ως password τους αριθμούς που βρίσκονται στη θέση 2,3,9,11,13 και 16 της 20ψηφιας αριθμό σειράς που όμως δεν υπάρχει χαχαχαχαχα. Ελλάς το μεγαλείο σου. Τι κάνουμε τώρα?

Α τόσο καλά τα πράγματα για όσους δεν έχουν κωδικούς Αλφα...

2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Α τόσο καλά τα πράγματα για όσους δεν έχουν κωδικούς Αλφα...

Ε ναι. Μ αρέσει που λέει σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την alpha Bank για τις ψηφιακές σας υπηρεσίες. 

Μα δεν την επέλεξα εγώ. Με το ζόρι μας έκαναν πελατακια τους. Καθίστε να δείτε που σε λίγες μέρες θα αρχίσουν τα τηλέφωνα mail και sms για τα προϊόντα τους. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...