Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι ακόμα δεν ξεκίνησε, που από αρχές Απριλίου πήγε μέχρι 15, σωστά? 

Έχετε καταλάβει πως θα είναι  η φάση? Όπως τα 150 ευρώ για τον εμβολιασμό? Δηλαδή θα πάρω 40 + 5 λόγω πληρωμή με κινητό κάθε μήνα για 3 μήνες? Ή θα πληρώνω με δικά μου χρήματα και θα έχω έκπτωση 0.2/λίτρο και θα πιστώνεται σε λογαριασμό μου + μπόνους 5 ευρώ? 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Φαντάζομαι ότι ακόμα δεν ξεκίνησε, που από αρχές Απριλίου πήγε μέχρι 15, σωστά? 

Έχετε καταλάβει πως θα είναι  η φάση? Όπως τα 150 ευρώ για τον εμβολιασμό? Δηλαδή θα πάρω 40 + 5 λόγω πληρωμή με κινητό κάθε μήνα για 3 μήνες? Ή θα πληρώνω με δικά μου χρήματα και θα έχω έκπτωση 0.2/λίτρο και θα πιστώνεται σε λογαριασμό μου + μπόνους 5 ευρώ? 

40+5 Συνολκα για 3 μηνες για εισοδηματα μεχρι 30.000 ευρω

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.

Μέσα στην Μεγάλη βδομάδα θα μάθουμε 100% αφού θα τα δώσουν λίγο πριν την έξοδο για το Πάσχα.

• Like 3
Δημοσ.

Eίναι 0,22 λεπτα το λίτρο η επιδότηση μέχρι τα 60 λίτρα το μήνα.

Αρα 0,22Χ60=13,2 ΕΥΡΩ το μήνα.Για 3 μήνες 39,6 +το 5 ευρω για πληρωμη με κινητο.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Καλά αν είναι για 45 ευρώ για συνολικά 3 μήνες, να τα χ@σω. 

Αλλά από τα άρθρα καταλαβαίνω προσωπικά για κάθε μήνα 

1000% μέχρι τώρα που μιλάμε είναι 45€ για 3 μήνες και μόνο αν κατέβει η εφαρμογή στο κινητό αλλιώς 40€. Απλά θα μπορείς να τα ξοδέψεις μια και έξω αν θέλεις.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Η επιδότηση αφορά μόνος όσους βάζουν από 60λτ τον μήνα και πάνω;;

Όλους όσους έχουν εισόδημα κάτω από 30.000€, απλώς αν βάζεις παραπάνω επιδοτούνται μόνο τα πρώτα 60 L.

Επεξ/σία από GodzillaCover
  • Like 1
Δημοσ.

Ε ναι, φαίνεται κάπως αν πουν οτι δίνουμε 45 ευρώ για 3 μήνες. Το "0.20 λεπτα/λίτρο" ακούγεται πιο ωραία η αλήθεια είναι

🤦

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, liakinen είπε

1000% μέχρι τώρα που μιλάμε είναι 45€ για 3 μήνες και μόνο αν κατέβει η εφαρμογή στο κινητό αλλιώς 40€. Απλά θα μπορείς να τα ξοδέψεις μια και έξω αν θέλεις.

Τι λες ?????????? Για να παθει εγκεφαλικο το αμαξι ?????

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχουν διευκρινίσει αν θα το πιστώνουν στο τραπεζικό λογαριασμό ούτως ή άλλως ή θα θέλουν παραστατικό και πως θα αφαιρείται η "επιδότηση" από την αξία της βενζίνης κλπ. Πολλά μπερδεμένα σημεία. Επίσης αν δουλεύει σαν ψηφιακό πορτοφόλι θα αφαιρείται από μια απόδειξη;

Το έκαναν πολύπλοκο χωρίς λόγο. Ας έκαναν μια μικρή οριζόντια μείωση ΕΦΚ στην αντλία ή ας μη μας πέταγαν το "φιλοδώρημα" στα μούτρα.

Δημοσ.
Στις 16/4/2022 στις 11:49 ΜΜ, kalmik είπε

Το έκαναν πολύπλοκο χωρίς λόγο. Ας έκαναν μια μικρή οριζόντια μείωση ΕΦΚ στην αντλία ή ας μη μας πέταγαν το "φιλοδώρημα" στα μούτρα.

Με απευθείας μείωση του ΕΦΚ το βλέπω να πηγαίναν στην τσέπη των βενζινοπολών ( αγόρασα με την παλιά τιμή, το κλασικό ). Καλύτερα στην τράπεζα του καθενός, αλλά οριζόντια, όπως λες... 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 16/4/2022 στις 11:49 ΜΜ, kalmik είπε

αχα ναι τωρα...... και μετα ξαφνικα θα εβλεπες εκει που περιμενεις 20 λεπτα λιγοτερα εχεις 5 6 λεπτα....... και αυτο επειδη τα εβαλαν στην τσεπουλα τους βενζιναδες........ στην ελλαδα ζουμε ξυπναααααααααααααα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...