Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελικα ειναι μεγαλη υποθεση να ξερεις να πλενεις ενα αυτοκινητο, ειδικα αν ειναι καινουργιο, γιατι η μπογια κυριολεκτικα μπορει να καταστραφει. Εστω και με μια φορα λαθος πλυσιματος μπορεις να καταληξεις με micro-scratches τα οποια φαινονται υπο γωνια και απλα ξενερωνεις! Οπως την πατησα και εγω προσφατα με καινουργιο αυτοκινητο. Τους ειπα πλυσιμο στο χερι και καθολου-τιποτα μεσα και απλα τι εκαναν; Ειχα παει πιο κει και μιλουσα και δεν εδινα σημασια στο αμαξι και απλα ειδα τις αυτοματες βουρτσες να περνανε πανω απο το αμαξι. Μεχρι να το σταματησουν ηταν αργα! Ειχε περασει σχεδον ολο το αμαξι και η ζημια ειχε ηδη γινει. Micro-scratches παντου... Και σαν μην εφτανε αυτο, απλα μου φλωμωσαν το αμαξι με κατι αρωματικα και νομιζεις πως μπηκες σε παρακμιακο sex shop... που τους ειπα "Μην κανετε τιποτα μεσα". Παει και η μυρωδια του καινουργιου αυτοκινητου.. Θελω να καταληξω στο αν καποιος ξερει καποιο ποιοτικο πλυντηριο αυτοκινητων στον Πειραια, που να ξερουν την δουλεια και να μην χρησιμοποιουν το ιδιο πανι, πιεστικο στα 10cm και αλλες τετοιες βλακειες που καταστρεφουν την μπογια. Ευχαριστω! Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από nuxx
Fordakias7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Πλενε το μόνος σου subito Πειραιώς δεν υπάρχει λόγος για πλυντήριο!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δεν υπαρχει χρονος ΚΑΙ για αυτο! Μακαρι να υπηρχε.
Fordakias7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Από προσωπική εμπειρία πιο λίγο χρόνο σπαταλάς πλένοντας το μόνος σου σε πληντυρια self service έχει ένα πολύ καλό στον Πειραιά που πηγαίνω συχνά smart wash λέγεται.. Δυστυχώς δεν γνωρίζω αξιόλογα πλυντηρια σε όσα έχω πάει έχω ξενερώσει
tutuyo Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Πλύσιμο μόνο σε πλυντο μόνος σου Οικονομικό, οικολογικό και έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Χρόνος δεν περισσεύει σε κανένα αλλά άμα είσαι μερακλής μπορείς να βρεις μια ωρίτσα ένα σκ για να το περιποιηθεις
Tridon_energy Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 https://www.skroutz.gr/shop/7543/Automation-systems/products.html?stm_c=fp-75435570
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα