fmob007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, εχω ξεκινήσει ιδιαίτερα στα αγγλικά και ψάχνω ένα άτομο που θέλει να βελτιώσει τον προφορικό του λόγο για να εξασκηθουμε μαζί. Το επίπεδο μου είναι B2 - C1. Ιδανικά θα ήθελα να αφιερώνουμε 1-3 ωρες την εβδομάδα και να μιλάμε για ότι μας έρθει στα αγγλικά για να γίνουμε πιο fluent. 1
Gingerbread Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Θα βραχνιάσετε. Καλύτερα να βρεις κάποιον native speaker σε κάποιο forum ξενων γλωσσών. Αν βρεις κανέναν που θέλει να μάθει ελληνικά πχ. 1
fmob007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Θα το κάνουμε σπαστά μέσα στην εβδομάδα. Μια ωρίτσα περνάει αρκετά εύκολα. Θα ψάξω πάντως και αυτό που λες. Έχεις κανά φόρουμ υπόψιν σου;
michael92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, fmob007 είπε Καλησπέρα σε όλους, εχω ξεκινήσει ιδιαίτερα στα αγγλικά και ψάχνω ένα άτομο που θέλει να βελτιώσει τον προφορικό του λόγο για να εξασκηθουμε μαζί. Το επίπεδο μου είναι B2 - C1. Ιδανικά θα ήθελα να αφιερώνουμε 1-3 ωρες την εβδομάδα και να μιλάμε για ότι μας έρθει στα αγγλικά για να γίνουμε πιο fluent. Ο χρυσός κανόνας είναι πως αν θες να βελτιώσεις το writing, πρέπει να διαβάσεις περισσότερο. Αν θες να βελτιώσεις το speaking, πρέπει να ακούσεις περισσότερο. Οι ενεργητικές ικανότητες (output) δεν μπορούν να είναι ισχυρότερες από τις παθητικές (input). Αυτό ισχύει ακόμα και στη μητρική μας γλώσσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα