Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ νομίζω ο αρθρογράφος (σκοπίμως) συγχέει τις έννοιες φθηνή συγκριτικά με αυτά που προσφέρει (αυτολεξεί από το άρθρο του arstechnica) με το προσιτό. Μια Porsche (για να χρησιμοποιήσω και εγώ το ίδιο παράδειγμα) που κάνει καινούρια 30.000 ευρώ είναι ευκαιρία - το αν είναι προσιτή ωστόσο, είναι άλλη κουβέντα. 

Σε ειδικό πλαίσιο, για 32'' 4K mini-led, είναι φθηνή *συγκριτικά* με τον ανταγωνισμό. Σε γενικό πλαίσιο, η αιχμή της τεχνολογίας είναι ακριβό σπορ, και (το ξέρω ότι μπορεί να σοκάρω κάποιους) οι τιμές της δεν κινούνται με βάση την πενιχρή αγοραστική δύναμη της Ελλάδας της κρίσης.

Τώρα αν τα άρθρα τέτοιου τύπου ανεβαίνουν για να γίνει ένα πανηγυράκι από κάτω στα comments, να πέσει κράξιμο (αγαπημένη ασχολία του Νεοέλληνα και όχι μόνο) και να γίνει ένας διαγωνισμός ποιος θα πετάξει την καλύτερη ατάκα, πάω πάσο.

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν στα χρήματα αυτά δεν παίρνει πίπες δεν τη λες και ευκαιρία… 1800€ για οθόνη είναι για λίγους και επαγγελματίες… Αν και πάλι, δε νομίζω να βάλουν σε σοβαρό γραφείο Porsche οθόνη…

Επεξ/σία από Tlykog
  • Confused 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nick_corobos είπε

Ναι, πλεον όλοι λένε ότι τα προϊόντα τους είναι VFM, και τελικά έχει χαθεί η έννοια του VFM. Καμησε τα με άλλα λόγια

Εγω νομίζω οτι εχουν δίκιο εκτος αν εχω καταλαβει λαθος τι σημαινει το vfm...δεν σημαινει vale fraga ma...???  😂😂😂

Περαν της πλάκας εχεις δικιο ι βεβαια οτι θες λες και δεν δινεις δεκάρα

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fmarkos είπε

Επειδή εγώ δεν έχω θέμα με τις φίρμες, δωσε μου λίγο το λινκ από την OEM να παραγγείλω μία με 200€.

Επειδή είδα ότι έχει και κάθετη προβολή με ενδιαφέρει και εμενα στα 200 να την κάνω οθόνη προβολης

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nick_corobos είπε

Ναι, πλεον όλοι λένε ότι τα προϊόντα τους είναι VFM, και τελικά έχει χαθεί η έννοια του VFM. Καμησε τα με άλλα λόγια

Vfm είναι κάτι πολύ πολύ σχετικό και από άτομο σε άτομο διαφέρει κατά πολύ.

Πχ κάποια στηγμη έψαχνα ένα κινιτο που θα έχει καλή κάμερα καλή μπαταρία καλή οθόνη καλό και σταθερό software να είναι σχετικά όμορφο να έχει nfc και 256 storage κλπ το ποιο φτινο εκείνη την εποχή που τα είχε όλα αυτά και τα έκανε όλα out of the box ήταν το p30 pro στα 800 ευρώ αν θυμάμαι καλά, και ναι ήταν vfm γιατί δεν είχε κάτι άλλο που να τα είχε όλα αυτά σε αυτά τα λεφτά και να τσ έκανε όλα τέλεια

Έτσι ναι ήταν το απόλυτο vfm

Τα ίδια μπορώ να πω και για αυτοκίνητα και για όλα.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Vfm είναι κάτι πολύ πολύ σχετικό και από άτομο σε άτομο διαφέρει κατά πολύ.

Πχ κάποια στηγμη έψαχνα ένα κινιτο που θα έχει καλή κάμερα καλή μπαταρία καλή οθόνη καλό και σταθερό software να είναι σχετικά όμορφο να έχει nfc και 256 storage κλπ το ποιο φτινο εκείνη την εποχή που τα είχε όλα αυτά και τα έκανε όλα out of the box ήταν το p30 pro στα 800 ευρώ αν θυμάμαι καλά, και ναι ήταν vfm γιατί δεν είχε κάτι άλλο που να τα είχε όλα αυτά σε αυτά τα λεφτά και να τσ έκανε όλα τέλεια

Έτσι ναι ήταν το απόλυτο vfm

Τα ίδια μπορώ να πω και για αυτοκίνητα και για όλα.

vfm δεν διαφέρει απο άτομο σε άτομο. μια καινουργια λάμπο σε προσφορά 50κ ευρω ειναι vfm για οποιονδήποτε απλα οι περισσοτεροι δεν εχουμε λεφτα να την αγοράσουμε η απλα δεν μας ενδιαφέρει. vfm μπορεί να ειναι και ο καφες στο χερι με 1,5ε επειδη ειναι απλα καλυτερος απο τους περισσοτερους που κανουν 1,8ε.

Δημοσ.

1500 για το πλαισιο με το λογοτυπο, και 300 για την υπολοιπη οθονη.οκ...

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...