Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, donatos77 said:

Όταν σε αξιώσει ο Θεός να οδηγήσεις μια

Εντάξει, δεν είναι και Bugatti. 😛

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Thresh είπε

Πάντως κι οι υπόλοιπες mini-led οθόνες της αγοράς έχουν 4ψηφιο κόστος αγοράς.

Asus ProArt PA32UCG-K Monitor 32" 4K 3840x2160 | Skroutz.gr

5000+

Asus ProArt PA32UCX-K Monitor 32" 4K | Skroutz.gr

Dell UP3221Q Monitor 31.5" 4K 3840x2160 | Skroutz.gr

4000+ ευρώ 

Lenovo ThinkVision Creator Extreme Monitor 27" 4K 3840x2160 | Skroutz.gr

3000+

Μα τι κάνεις; Ποτέ δεν χαλάμε συζήτηση επιπέδου "καφενείο, συνταξιούχος με τράπουλα στο χέρι ή τάβλι" με στοιχεία σχετικά με το θέμα. Εξ άλλου αν δεν λέει ο κάθε ένας το κοντό του και το μακρύ του δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Εντάξει, δεν είναι και Bugatti. 😛

Bugatti Automobiles S.A.S και Porsche A.G στον  ίδιο όμιλο ανήκουν. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι πίσω από την εξωπραγματική τεχνολογία αυτών  των αυτοκινήτων. Αλλά και αυτές παίρνουν φωτιά. Ας ασχοληθούμε με τα Hyundai που δεν παίρνουν φωτιά γιατί η συζήτηση δε θα τελειώσει ποτέ 

Δημοσ.

Δηλαδή θα αφήνεις τα κλειδιά με το μπρελόκ στο μπαρ και θα σε ρωτάει:

-Έχεις Πόρσε;; 
-Ναι !

-Που την έχεις παρκάρει ;

-Στο γραφείο ..

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, donatos77 said:

Bugatti Automobiles S.A.S και Porsche A.G στον  ίδιο όμιλο ανήκουν

Ναι ανήκουν στην VW.

Η Porsche είναι πιο premium από την Bugatti? 😛

Δημοσ.
5 ώρες πριν, donatos77 είπε

Όταν σε αξιώσει ο Θεός να οδηγήσεις μια, μάλλον θα αλλάξεις άποψη. Πες μου μια μάρκα αυτοκινήτου να σου βρω άλλες τόσες  φωτογραφίες που να καίγονται, και ας μην ενδιαφέρει κανέναν να τα φωτογραφίσει την ώρα της φωτιάς.

😂🤣 να με πληρώνεις δεν μπαινω μέσα σε αυτο το πράμα.. πρέπει να με αξιώσει ο θεος για να εχω porche ?

απο 3,5 χιλιάρικα κανουν. η gpu που εχω πιο ακριβές ειναι,, ασε που εχω πολύ καλύτερο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sharke είπε

😂🤣 να με πληρώνεις δεν μπαινω μέσα σε αυτο το πράμα.. πρέπει να με αξιώσει ο θεος για να εχω porche ?

απο 3,5 χιλιάρικα κανουν. η gpu που εχω πιο ακριβές ειναι,, ασε που εχω πολύ καλύτερο

Μάλλον έχεις μπερδευτεί λίγο. Η Porche μπορεί , η Porsche όχι. Απορία: είσαι κάτω από 16 ετών;

3 ώρες πριν, Thresh είπε

Ναι ανήκουν στην VW.

Η Porsche είναι πιο premium από την Bugatti? 😛

Όχι δεν είναι πιο  premium αλλά η Porsche μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθημερινό αυτοκίνητο. Εκεί είναι η μαγεία της. Η Bugatti είναι κάτι extreme.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, donatos77 said:

Όχι δεν είναι πιο  premium αλλά η Porsche μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθημερινό αυτοκίνητο. Εκεί είναι η μαγεία της. Η Bugatti είναι κάτι extreme.

12 hours ago, donatos77 said:

Η Porsche είναι η πιο premium από τους premium κατασκευαστές

Και δεν είναι μόνο η Bugatti. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, donatos77 είπε

Μάλλον έχεις μπερδευτεί λίγο. Η Porche μπορεί , η Porsche όχι. Απορία: είσαι κάτω από 16 ετών;

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/322253216-porsche-cayenne

3 ώρες πριν, donatos77 είπε

https://www.car.gr/used-cars/porsche.html?make=13697&make=214&pg=1&sort=pra&sp=2500

boxer  3,200ε ξεκινανε σε  μάντρες αν σε ενδιαφέρει και στολή πυροσβέστη δωρο  ,,..  😂

ολα ανατιναγμένα ειναι βλεπης?

Επεξ/σία από sharke
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sharke είπε

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/322253216-porsche-cayenne

https://www.car.gr/used-cars/porsche.html?make=13697&make=214&pg=1&sort=pra&sp=2500

boxer  3,200ε ξεκινανε σε  μάντρες αν σε ενδιαφέρει και στολή πυροσβέστη δωρο  ,,..  😂

ολα ανατιναγμένα ειναι βλεπης?

Βλέπεις όχι βλεπης. Το βλέπεις είναι είναι β ενικό πρόσωπο του ενεστώτα στην ενεργητική φωνη του ρήματος βλέπω. Το βλέπης δείχνει ότι απλά είσαι αδιάβαστος. Να προσέχεις στα μαθήματα σου γιατί διαφορετικά σε όλη σου τη ζωή θα οδηγείς μεταχειρισμένο κορεάτικο 10ετιας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/4/2022 στις 12:09 ΜΜ, Macosj είπε

ΟΕΜ 200€ από Κίνα που κόλλησαν το σήμα τους πάνω και έτσι έχουμε 1800€

Εργοστάσιο στην Κίνα ναι. ΟΕΜ 200€ από Κίνα που λες όμως δύσκολο.

Το εργοστάσιο που κατασκευάζονται η AOC/PHILIPS είναι το παρακάτω:

https://www.tpv-tech.com/en/index.html

Συνεπώς δεν μιλάμε για ένα τυχαίο εργοστάσιο OEM αλλά συγκεκριμένο εργοστάσιο που φτιάχνει συγκεκριμένες οθόνες μόνο με τις παραπάνω μάρκες.

Μπορεί το κόστος να είναι υπερβολικό και είναι οθόνη για πολύ λίγους , αλλά όταν αγοράζεις ένα κόσμημα τα κόστη μερικές φορές ξεφεύγουν. Και αυτά επίσης είναι για πολύ λίγους.

Επεξ/σία από Dimitrisn7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, donatos77 είπε

Βλέπεις όχι βλεπης. Το βλέπεις είναι είναι β ενικό πρόσωπο του ενεστώτα στην ενεργητική φωνη του ρήματος βλέπω. Το βλέπης δείχνει ότι απλά είσαι αδιάβαστος. Να προσέχεις στα μαθήματα σου γιατί διαφορετικά σε όλη σου τη ζωή θα οδηγείς μεταχειρισμένο κορεάτικο 10ετιας.

απο οτι κατάλαβα πρέπει να εισαι μικρότερος μου, και και την καζούρα δεν την σηκώνεις.

😂😂 φιλε μου δεν χρειάζεται πλέον  καν να δουλεύω για να παρω 10 ετιας Ι.Χ

μακαρη στη ζωη σου να οδηγούσες τα αυτοκίνητα που πέρασαν απο τα χερια μου.

έχουμε βγει πολύ εκτός  του topic. 

Επεξ/σία από sharke
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sharke είπε

απο οτι κατάλαβα πρέπει να εισαι μικρότερος μου, και και την καζούρα δεν την σηκώνεις.

😂😂 φιλε μου δεν χρειάζεται πλέων να δουλεύω για να παρω 10 ετιας Ι.Χ

μακαρη στη ζωη σου να οδηγούσες τα αυτοκίνητα που πέρασαν απο τα χερια μου.

έχουμε βγει πολύ εκτός  θάματος του topic. 

Πλέον, μακάρι, θέματος .

Υ.γ. οδηγώ αρκετά καλό αυτοκίνητο. Μάλλον δε θα μπορέσεις να το αγοράσεις ούτε στην ηλικία των cayenne που ανεβάζεις. Αδερφάκι τους για την ακρίβεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...