andreww2211 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Flimgkis είπε Εδώ νομίζω ο αρθρογράφος (σκοπίμως) συγχέει τις έννοιες φθηνή συγκριτικά με αυτά που προσφέρει (αυτολεξεί από το άρθρο του arstechnica) με το προσιτό. Μια Porsche (για να χρησιμοποιήσω και εγώ το ίδιο παράδειγμα) που κάνει καινούρια 30.000 ευρώ είναι ευκαιρία - το αν είναι προσιτή ωστόσο, είναι άλλη κουβέντα. Σε ειδικό πλαίσιο, για 32'' 4K mini-led, είναι φθηνή *συγκριτικά* με τον ανταγωνισμό. Σε γενικό πλαίσιο, η αιχμή της τεχνολογίας είναι ακριβό σπορ, και (το ξέρω ότι μπορεί να σοκάρω κάποιους) οι τιμές της δεν κινούνται με βάση την πενιχρή αγοραστική δύναμη της Ελλάδας της κρίσης. Τώρα αν τα άρθρα τέτοιου τύπου ανεβαίνουν για να γίνει ένα πανηγυράκι από κάτω στα comments, να πέσει κράξιμο (αγαπημένη ασχολία του Νεοέλληνα και όχι μόνο) και να γίνει ένας διαγωνισμός ποιος θα πετάξει την καλύτερη ατάκα, πάω πάσο. Θα συμφωνησω μεχρι ενα σημειο. Οσο για την αγαπημενη ασχολια του νεοελληνα που λες για κραξιμο (ολοι ειμαστε νεοελληνες) διαφωνω. Φυσικα ειναι αναλογα το πορτοφολι και την οικονομικη δυναμη του καθενα. Οθονη ομως 1800 ευρω επειδη ειναι μια συγκεκριμενη φιρμα με ξεπερναει. Στο δικο μου μυαλο μια οθονη που κοστιζει 1800 ευρω περιμενω να δω χαρακτηριστικα που θα με αφησουν με ανοιχτο το στομα και δεν τα εχω δει πουθενα ας ειναι και εξωγηινη τεχνολογια που λεει ο λογος. Το αν η τεχνολογια ειναι ακριβη ή οχι το ζουμε ολοι στο πετσι μας και θα συνεχισουμε να το ζουμε. Η παπατζα ομως ειναι αλλη υποθεση. Τα σχολια δεν εχουν να κανουν με τον νεοελληνα οπως αναφερεις αλλα με την κοροιδια και την δηθεν ποιοτητα. Εννοειται αν γουσταρεις και μπορεις, την παιρνεις και την χαιρεσαι αλλα αυτο δεν σε βγαζει απ την αρνητικη κατηγορια του νεοελληνα, ισα ισα που επαξια εχεις κερδισει αυτον τον τιτλο. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από andreww2211 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Πάντως κι οι υπόλοιπες mini-led οθόνες της αγοράς έχουν 4ψηφιο κόστος αγοράς. Asus ProArt PA32UCG-K Monitor 32" 4K 3840x2160 | Skroutz.gr 5000+ Asus ProArt PA32UCX-K Monitor 32" 4K | Skroutz.gr Dell UP3221Q Monitor 31.5" 4K 3840x2160 | Skroutz.gr 4000+ ευρώ Lenovo ThinkVision Creator Extreme Monitor 27" 4K 3840x2160 | Skroutz.gr 3000+ 2
loukia888 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) ...αρκεί κάθε brand name που βγάζει ένα προϊόν, όντως να είναι καλό, κ.τ.λ. και όχι ταϊβανιά, κινεζιά, ινδιά, κ.τ.λ. άσχετα τα χρήματα... τώρα αν το βγάζει σε πάρα πολύ καλή τιμή, μπράβο του... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από loukia888
Dr_Pepper Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, Macosj είπε ΟΕΜ 200€ από Κίνα που κόλλησαν το σήμα τους πάνω και έτσι έχουμε 1800€ όχι δεν βρίσκεις με τιποτα οθόνη στα 200 ευρώ (σε οποιαδήποτε ανάλυση) με peak brightness 1600nits έστω 1080p έστω 60hz έστω 24" !!!! αυτό το χαρακτηριστικό απο μόνο του ειναι υπέρ εντυπωσιακό απο εκει και πέρα αν αυτά που υπόσχεται ειναι όντως έτσι δηλαδή να ανταποκρίνεται στο HDR1400 και να τρέχει 144Ηz χωρίς overshoot κτλ σε 4Κ ανάλυση και 32" ειναι ίσως η καλύτερη οθόνη που θα μπορούσε να αγοράσει κανείς σε αυτά τα λεφτά. Αλλά δεν μας λένε τι τεχνολογίας ειναι το panel. 4 ώρες πριν, Thresh είπε Πάντως κι οι υπόλοιπες mini-led οθόνες της αγοράς έχουν 4ψηφιο κόστος αγοράς. Asus ProArt PA32UCG-K Monitor 32" 4K 3840x2160 | Skroutz.gr 5000+ Asus ProArt PA32UCX-K Monitor 32" 4K | Skroutz.gr Dell UP3221Q Monitor 31.5" 4K 3840x2160 | Skroutz.gr 4000+ ευρώ Lenovo ThinkVision Creator Extreme Monitor 27" 4K 3840x2160 | Skroutz.gr 3000+ Καλά στην ελλάδα ακόμη και στο skroutz τσιμπάνε πολύ τις οθόνες αλλά όντως αν δεν έχει κάποιο σοβαρό κουσούρι (γιατί δεν μας λέει όλα τα χαρακτηριστικά και επίσης δεν ξέρουμε αν οι ονομαστικές τιμές ειναι όντως αυτές) ειναι νομίζω η καλύτερη οθόνη για τα λεφτά της. 1
Βασίλης Θεσσαλονίκη2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Ειχα μια τσάντα και πορτοφόλι απο την εταιρεία αυτη. Πολυ καλη ποιότητα αλλα οι τιμές ξεφεύγουν. Άλλες εποχές τότε και στο κάτω κάτω της γραφής. Αγαπάμε την porsche για τα αυτοκίνητα της και οχι τις οθόνες της η τα ρούχα.
agent_smith Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι μοναδικό είναι αυτό που προσφέρει για 1800$ πέρα από το ότι γράφει Porsche αλλά μια φορά που είχα πάρει Gaming Monitor AOC διαπίστωσα ότι ήταν η χειρότερη επιλογή που μπορούσα να είχα κάνει. Το Quality control πρέπει να είχε πάει περίπατο γενικότερα σε σημείο που το BLB φαινόταν ακόμα και σε δωμάτιο με ανοιχτά παράθυρα μέρα μεσημέρι και επίσης κάποια αυτοκόλλητα ήταν στραβά κολλημένα. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από agent_smith
nvel Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 η οθόνη είναι η φθηνότερη στην κατηγορία της, σε όσους φαίνεται ακριβή μάλλον δεν γνωρίζουν από κατηγορίες.
tsarouc Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 21 ώρες πριν, fmarkos είπε Επειδή εγώ δεν έχω θέμα με τις φίρμες, δωσε μου λίγο το λινκ από την OEM να παραγγείλω μία με 200€. Απορώ πως δίνεις σημασία... Η οθόνη για λίγους και απαιτητικούς. 1600 νιτς... Οκ. Είμαι περίεργος να τη δω σε λειτουργία. Και mini led... Δικαιολογεί τα χρήματα που ζητάει τελικά. Για το σήμα οι άσχετοι να ξέρουν ότι 200-300 καπέλο το πολύ. Αν ήταν AOC (που και αυτή έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό στις οθόνες της τελευταία) θα κόστιζε 1500 για παράδειγμα κάπως έτσι. Εγώ απλά δε διαθέτω τόσα χρήματα για κάτι που δεν είναι OLED. Αν αυτή είχε OLED panel και κάνα 2000-2200 θα την αγόραζε πολύς κόσμος μέσα και εγώ!
donatos77 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, sharke είπε Porsche ?? αντε και καλή ανατίναξη . το εχει το όνομα Porsche Εντάξει είπαμε.... Μην τα ξεφτιλίζουμε όλα. Η Porsche είναι η πιο premium από τους premium κατασκευαστές. Τα αυτοκίνητά της, ειδικά η σειρά 911, είναι τα διαμάντια της αυτοκίνησης. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από donatos77
svartevarg Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Τώρα μένει να βγάλει και η Nike μια οικονομική...
ikaruga24 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 23 ώρες πριν, Επισκέπτης είπε Αν σκεφτείς πόσο έχει πάει η βενζίνη, μια χαρά τιμή Αυτό θα ήταν πραγματικό νέο, μια οθόνη porche που αντί για καλώδιο ρεύματος έχει...ντεπόζιτο για να της βάζεις βενζίνη...
sharke Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, donatos77 είπε Εντάξει είπαμε.... Μην τα ξεφτιλίζουμε όλα. Η Porsche είναι η πιο premium από τους premium κατασκευαστές. Τα αυτοκίνητά της, ειδικά η σειρά 911, είναι τα διαμάντια της αυτοκίνησης. 🤣 ειναι ο πιο premium θάνατος εγγυημένος. ειναι επικίνδυνα σκοτώνουν κοσμο και ακατάλληλα για τον δρόμο , οταν θα βλέπεις porche θα περνάς απο απόσταση καλού κακου. ειναι κινητές βομβες, ανατιναζοντε είτε εν κίνηση είτε παρκαρισμένα, σκοτώνουν αθώους πολίτες ειναι πραγματικότητα, 😂 Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από sharke
donatos77 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, sharke είπε 🤣 ειναι ο πιο premium θάνατος εγγυημένος. ειναι επικίνδυνα σκοτώνουν κοσμο και ακατάλληλα για τον δρόμο , οταν θα βλέπεις porche θα περνάς απο απόσταση καλού κακου. ειναι κινητές βομβες, ανατιναζοντε είτε εν κίνηση είτε παρκαρισμένα, σκοτώνουν αθώους πολίτες ειναι πραγματικότητα, 😂 Όταν σε αξιώσει ο Θεός να οδηγήσεις μια, μάλλον θα αλλάξεις άποψη. Πες μου μια μάρκα αυτοκινήτου να σου βρω άλλες τόσες φωτογραφίες που να καίγονται, και ας μην ενδιαφέρει κανέναν να τα φωτογραφίσει την ώρα της φωτιάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα