Thrylos7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 εγω καθημερινα κανω μια διαδρομη 2.5κμ 4φορες και ψαχνω τροπο να αποφυγω το αμαξι. Αν δεν ηταν ο χρονος στη μεση , η ανηφορα και η δουλεια(ντυσιμο) θα το εκανα με τα ποδια αλλα δε γινεται. Δεν ξερω αν κατι τετοιο θα αρκουσε η πρεπει να δω ποδηλατο...
SabotazNic Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε εγω καθημερινα κανω μια διαδρομη 2.5κμ 4φορες και ψαχνω τροπο να αποφυγω το αμαξι. Αν δεν ηταν ο χρονος στη μεση , η ανηφορα και η δουλεια(ντυσιμο) θα το εκανα με τα ποδια αλλα δε γινεται. Δεν ξερω αν κατι τετοιο θα αρκουσε η πρεπει να δω ποδηλατο... Αν είναι σχετικά άνετος ο δρόμος για μετακίνηση, και δεν έχεις συνέχεια πεζοδρόμια με πλακάκια, λακκούβες κτλ, αξίζει. Αλλά για να σκέφτεσαι και το ποδήλατο, μάλλον έχεις και χώρο για να το αποθηκεύσεις, οπότε είναι καλύτερη λύση ένα με υποβοήθηση.
RaNd Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Thrylos7 είπε εγω καθημερινα κανω μια διαδρομη 2.5κμ 4φορες και ψαχνω τροπο να αποφυγω το αμαξι. Αν δεν ηταν ο χρονος στη μεση , η ανηφορα και η δουλεια(ντυσιμο) θα το εκανα με τα ποδια αλλα δε γινεται. Δεν ξερω αν κατι τετοιο θα αρκουσε η πρεπει να δω ποδηλατο... Με το Ninebot G30d, που εχω , ανεβαινει ευκολα ανηφόρες αρκετά αποτομες και έχει μεγαύτερους τροχους. Αλλά, είναι πιο ακριβο (550€ με αποφορολογηση απο Ολλανδια) πιο βαρύ, custom config AKA firmware, με max 37χλμ/ωρα. Απο την άλλη έχω πάει απο Χαιδάρι - Μαρούσι σε 50' σχετικά άνετα και με την μπαταρία στο 30%
gamer73 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Ούτε τζάμπα δεν ξανά παίρνω αυτό το πράγμα με 1 μοτερ πατίνι 1 1
Dark-o-phobia Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Παίζει παρόμοια τιμή, 339.15€, στο Γερμανό με επιστροφή σε κάρτες Eurobank για όποιον ενδιαφέρεται. https://www.germanos.gr/product/wearables-gadgets/electric-scooter-bikes/scooters/xiaomi-mi-electric-scooter-3/?productId=20407864
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα