Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω καθημερινα κανω μια διαδρομη 2.5κμ 4φορες και ψαχνω τροπο να αποφυγω το αμαξι.

Αν δεν ηταν ο χρονος στη μεση , η ανηφορα και η δουλεια(ντυσιμο) θα το εκανα με τα ποδια αλλα δε γινεται.

Δεν ξερω αν κατι τετοιο θα αρκουσε η πρεπει να δω ποδηλατο...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

εγω καθημερινα κανω μια διαδρομη 2.5κμ 4φορες και ψαχνω τροπο να αποφυγω το αμαξι.

Αν δεν ηταν ο χρονος στη μεση , η ανηφορα και η δουλεια(ντυσιμο) θα το εκανα με τα ποδια αλλα δε γινεται.

Αν είναι σχετικά άνετος ο δρόμος για μετακίνηση, και δεν έχεις συνέχεια πεζοδρόμια με πλακάκια, λακκούβες κτλ, αξίζει. 

Αλλά για να σκέφτεσαι και το ποδήλατο, μάλλον έχεις και χώρο για να το αποθηκεύσεις, οπότε είναι καλύτερη λύση ένα με υποβοήθηση. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Με το Ninebot G30d, που εχω , ανεβαινει ευκολα ανηφόρες αρκετά αποτομες και έχει μεγαύτερους τροχους.

Αλλά, είναι πιο ακριβο (550€ με αποφορολογηση απο Ολλανδια) πιο βαρύ, custom config AKA firmware, με max 37χλμ/ωρα.

Απο την άλλη έχω πάει απο Χαιδάρι - Μαρούσι σε 50' σχετικά άνετα και με την μπαταρία στο 30%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...