Doc_Chaos_81 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Αν και γράφει excuded from all promotions εμένα μου πέρασε τον κωδικό και έριξα μια παραγγελία με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα με τον κωδικό VIP20 https://www.cosmossport.gr/el/402368-xiaomi-mi-electric-scooter-3-black.html#/58708-μεγεθοσ-one_size/407484-χρωμα-black ισχύει και για το γκρι μόλις έλαβα μήνυμα ότι η παραγγελία είναι σε μεταφορά 3 2
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Από κριτική στο skroutz αρχικά για όσους σκέφτονται να πάρουν το 3 ή το mi 2 pro. Θα σας έλεγα πάρτε το 3. Αυτό το scooter στην ουσία πρόκειται για ένα υβρίδιο θα το χαρακτήριζα καθώς φέρει το μοτέρ του mi 2 την μπαταρία του mi 1s (άρα και το βάρος του) και το πρόγραμμα στο μοτέρ (τα 600w και της επιδώσεις) του mi 2 pro AMG ενώ φέρει και κάποιες καινούργιες δικές του βελτιώσεις όπως το μηχανισμό αναδίπλωσης και τη διπλή δαγκάνα και τακάκια στο δισκόφρενο. μια επεξήγηση για την ισχύ του μοτέρ. στο drive mode βγάζει 300w και στο sport mode 600w οπότε μπορείτε να επιλέξετε πχ αν θες να ανέβεις μια μεγάλη ανηφόρα στα 600 ή καλύτερη αυτονομία και στα 300. https://youtu.be/3ML17n312Yk να και το review μου κάντε μου εκεί ότι ερώτηση θέλετε 3
morfeas-dsl- Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Επικινδυνη αυτη η εφηβικη ταση. Προσωπικη γνωμη παντα. 7 2 1
project.breeze Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 58 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε Επικινδυνη αυτη η εφηβικη ταση. Προσωπικη γνωμη παντα. Ποιά είναι η εφηβική τάση; Τα ηλεκτρικά πατίνια; 2 1
Thrylos7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 τα 25km/h ξεκλειδώνουν καπως σε λιγο παραπανω? 30-40... 1 1
Armoral Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, manosfp είπε Αυτό ή το pro 2? Pro 2.
kamui Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε Επικινδυνη αυτη η εφηβικη ταση. Προσωπικη γνωμη παντα. +1 και όχι εφηβική, όλος ο κόσμος. Και οι ενδοιασμοί μου 1) Μικρές συνήθως ρόδες που εύκολα θα "σκαλώσουν" σε λακούβα 2) Τα φώτα (ειδικά τα πίσω) είναι πολύ χαμηλά ή και ανύπαρκτα και ΚΑΝΕΙΣ δεν φοράει τυπικά ένα φωτάκι στο κράνος (μακάρι να φορούσαν και κράνος βέβαια) ή στο backpack Αντίθετα ένα ηλεκτρικό ποδήλατο νομίζω είναι μακράν ανώτερο μιας και έχει και σωστές ροδές για σχεδόν όλα τα τεραίν της πόλης και φώτα έτοιμα και σωστά τοποθετημένα. Φυσικά χάνουν τρομακτικά στο portability. Δεν προσπαθώ να άνοίξω διαμάχη απλά διαπιστώσεις για το (1) από γνωστούς που πέσαν και το (2) ως οδηγος που κυκλοφορώ με μηχανή και πλέον κυκλοφορούν ανεξέλεκτα στους δρόμους και ακόμη και με μηχανή δεν φαίνονται στα σκοτάδια. 13
HatTrick Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, project.breeze είπε Ποιά είναι η εφηβική τάση; Τα ηλεκτρικά πατίνια; Φανταζομαι ο φιλος αναφερεται στο γεγογονος οτι πολλοι αντιμετωπίζουν τα ηλεκτρικά πατίνια ως μέσο μετακινησης σε δρομους κυκλοφοριας οχημάτων.Εχω δει πολλές φορές ηλεκτρικά πατίνια να κυκλοφορουν πάνω στην Πειραιώς.Ακόμα και στην δεξια λωρίδα να βρίσκονται , η μικρή τους ταχύτητα, η έλλειψη αναρτήσεων,οι εξαιρετικά μικροί τους τροχοί και η έλλειψη καθρεπτων σε συνδιασμό,και φώτων προειδοποίησης/πορείας ότι πλέον πολλά πατίνια κινούνται με 30-40 χιλιόμετυρα την ώρα τα καθιστούν εξαιρετικά επικίνδυνα όχι μόνο για τον αναβάτη τους αλλά και για τα διερχόμενα οχήματα.Δυστυχως στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας δεν υπάρχουν ποδηλατόδρομοι στους οποίους κατά την άποψη μου θα έπρεπε να κινούνται αποκλειστικά τα πατίνια και τα ποδήλατα.Σε οσους αναφερθούν στον ΚΟΚ κτλ ,θα πρέπει να θυμούνται ότι ΚΑΝΕΝΑ οχημα δεν επιτρεπεται να κυκλοφορεί χωρίς καθρέπτες,φώτα,αλάρμ και μέσα προστασίας (ζωνες, κράνη κτλ) και κυρίως δεν είναι λογικό να κυκλοφορεί ένα ηλεκτρικό πατίνι σε δρόμους που το όριο ταχύτητας ειναι 80 km/h. όσοι τα χρησιμοποιούν ας προσέξουν που τα κυκλοφορούν! 6
ThanosR92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το μεγαλύτερο αστείο είναι ότι την είδαμε Ευρώπη... Δυστυχώς ΔΕΝ έχουμε δομές όπως οι ευρωπαϊκές πόλεις με ποδήλατό δρόμους, φανάρια ειδικά, δρόμους πίστες, Parkings ειδικά κ.α πολλά. Για να είμαι ειλικρινής πολύ χαίρομαι όσους το ζούνε με τα ποδήλατα και τα πατίνια αλλά συγχρόνως τους λυπάμαι που παίζουν την ζωή τους κορόνα γράμματα στην ζούγκλα των πόλεων. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από ThanosR92 6
dtk-386 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία. έχει νόημα το παραπάνω? 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 24 λεπτά πριν, kamui είπε +1 και όχι εφηβική, όλος ο κόσμος. Και οι ενδοιασμοί μου 1) Μικρές συνήθως ρόδες που εύκολα θα "σκαλώσουν" σε λακούβα 2) Τα φώτα (ειδικά τα πίσω) είναι πολύ χαμηλά ή και ανύπαρκτα και ΚΑΝΕΙΣ δεν φοράει τυπικά ένα φωτάκι στο κράνος (μακάρι να φορούσαν και κράνος βέβαια) ή στο backpack Αντίθετα ένα ηλεκτρικό ποδήλατο νομίζω είναι μακράν ανώτερο μιας και έχει και σωστές ροδές για σχεδόν όλα τα τεραίν της πόλης και φώτα έτοιμα και σωστά τοποθετημένα. Φυσικά χάνουν τρομακτικά στο portability. Δεν προσπαθώ να άνοίξω διαμάχη απλά διαπιστώσεις για το (1) από γνωστούς που πέσαν και το (2) ως οδηγος που κυκλοφορώ με μηχανή και πλέον κυκλοφορούν ανεξέλεκτα στους δρόμους και ακόμη και με μηχανή δεν φαίνονται στα σκοτάδια. Ακριβώς αυτά. Μα ακριβώς όμως . 4
Kostasallinone Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Με τα πατίνια στο δρόμο ζούμε εποχές 1906 Spoiler Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Kostasallinone 1
SabotazNic Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, dtk-386 είπε αρχές 1900.... Επιτρέπεται να ανεβάζεις φωτογραφία από ανήλικους εφήβους? 🥴 Αχ το ψήνω σαν αγορά, αλλά δεν κάνει για επαρχιακούς δρόμους. Άντε καμία Θεσσαλονίκη θα βόλευε ξερωγω. Μόνο αν το έχω στο πορτ μπακαζ για να μπορώ να το αφήνω Θεσσαλονίκη το αμάξι προς Μέγαρο, μιας και συνήθως το βάζω σε πάρκινγκ κέντρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα