Zophia Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Καλημέρα, είχα δει και παλιοτερα ένα αντίστοιχο θέμα αλλά με βάση τα νέα δεδομένου του 2022 , έχω προβληματιστεί για το ποιο pos με συμφέρει από άποψη κόστους, ευκολίας κλπ. Θα ήθελα ιδανικά ασύρματο ή ακόμα και με app. Σας ευχαριστώ 🙂
SabotazNic Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Zophia είπε Καλημέρα, είχα δει και παλιοτερα ένα αντίστοιχο θέμα αλλά με βάση τα νέα δεδομένου του 2022 , έχω προβληματιστεί για το ποιο pos με συμφέρει από άποψη κόστους, ευκολίας κλπ. Θα ήθελα ιδανικά ασύρματο ή ακόμα και με app. Σας ευχαριστώ 🙂 Δεν θα επελεγα για κανενα λογο της epay. Στο τηλεφωνικο κεντρο απαντανε μαθητευομενοι που εχουν στην γραμμη και παλιο υπαλληλο και δεν γνωριζουν τιποτα, πληρωνεις pos + μηνιαιο παγιο + ποσοστο επι πωλησεων για να σου λενε οτι αν υπαρχει τεχνικο θεμα, και εν τελει δεν φταιει το Pos, οτι χρεωνεται η επισκεψη, εχουν καταργησει το magic kit (αυτο που τα συνδεεις ολα μαζι modem+power+eth ωστε να βγαινει ενα καλωδιο απο το pos για ευκολια οταν πχ θες να το γυρισεις στον πελατη για pin, ενω υπαρχει στο εγχειριδιο) και το εγχειριδιο ειναι μονο στα αγγλικα. Οκ μπορει το τελευταιο να μην ειναι κατι σημαντικο, αλλα αν το pos το παιρναμε λιγο καιρο αργοτερα που θα εφευγα, οι γονεις μου δεν θα ηξεραν να το σεταρουν, αρα εξτρα επισκεψη τεχνικου. Και κατι ακομα που ζητησε διευκρινηση η Πειραιως απο την epay, στην προσφορα που μας εκαναν, λεει χρεωση 0.05 για αποτυχημενη πληρωμη. Εχουμε ζητησει να μαθουμε αν πληρωνουμε εμεις 0.05 επειδη πχ ο πελατης δεν εχει χρηματα στην καρτα. Α, και παλι στην προσωπικη προσφορα, εχει και καλα χρεωση 15 ευρω για επιστροφη χρηματων. Προφανως συμφερει να τους δωσεις στον πελατη μετρητα. Το ασυρματο αξιζει σε εστιαση. Απο εκει και περα, δεν βλεπω κανεναν λογο να πληρωσεις παραπανω αν το Pos ειναι μονιμα στην ταμειακη. Βεβαια, και εμεις εστιαση εχουμε, αλλα ειναι ετσι το μαγαζι που βολευει τον πελατη να ερθει να πληρωσει στο pos αν θελησει. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα