Kkostas1991 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε προσφορά στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ τα ακουστικά Razen Kraken Analog + το Gaming ποντίκι Naga Trinity μαζί και τα δυο στην τιμή των 56.90 € χωρίς τα μεταφορικά (59.89€ μαζί με τα μεταφορικά) Τιμές σκρουτζ χωρίς τα μεταφορικά : Razen Kraken Analog στα 51.30€ Naga Trinity Gaming Mouse στα 72.40€ Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Kkostas1991 2
Spyrus Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Όταν είναι μόνο σε καταστήματα λένε κάποιοι ότι είναι εκθεσιακα. Προσοχή λοιπόν 1
LAIHO666 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 εγώ πάντως χτύπησα μια παραγγελία γιατί ήθελα ένα καλό ποντίκι, πριν λίγο σε άφηνε να παραγγείλεις κανονικά με αποστολή ,τώρα πολύ περίεργη προσφορά αφού μόνο το mouse έχει 75 ευρώ ,μάλλον πάμε για άκυρο, αν και τώρα τελευταία ο κωτσοβολίδης αρχίζει και με εκπλήσσει πριν καμιά 20μερες πείρα μια τσάντα Case Logic SLRC203 από 60ευρώ σε 8,99 ευρώ και την έστειλαν δεν μπορούσα να το πιστέψω με τα τόσα άκυρα που έχουμε φάει τώρα τελευταία ίδωμεν 1
bonorov Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα έχω παραγγειλει για παραλαβη από το κατάστημα του Νέου Ηρακλείου αλλά δεν θα τα παραλαβω τελικά. Αν κάποιος τα χρειάζεται να μου στείλει να του πω στοιχεία να παραλαβει. edit:τα παρελαβε ο χρήστης chris1989 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από bonorov
panosdOUG Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μόλις τα παρήγγειλα ίσως το τελευταίο κομμάτι ίσως να μην παραλάβω θα δείξει.
Hulk7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Γενικά το ποντίκι πάντως δεν λέει και πολλά τα έξτρα κουμπιά βγάζουν εύκολα πρόβλημα
LAIHO666 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Πάντος μάγκες εμένα η παραγγελία θα σταλεί κανονικά στα 56,90 ευρώ νομίζω είναι φοβερή τιμή γιαυτα τα 2 προϊόντα, ουσιαστικά το ποντίκι βγαίνει σε προσφορά και τα ακουστικά βγαίνουν δώρο,και με την προηγούμενη παραγγελία που έκανα δεν είχα θέμα με τον Κωτσόβολο αν και με έχει κάνει πολλές στραβες,να λέμε και τα καλά όχι μόνο κράξιμο!
panosdOUG Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, LAIHO666 είπε Πάντος μάγκες εμένα η παραγγελία θα σταλεί κανονικά στα 56,90 ευρώ νομίζω είναι φοβερή τιμή γιαυτα τα 2 προϊόντα, ουσιαστικά το ποντίκι βγαίνει σε προσφορά και τα ακουστικά βγαίνουν δώρο,και με την προηγούμενη παραγγελία που έκανα δεν είχα θέμα με τον Κωτσόβολο αν και με έχει κάνει πολλές στραβες,να λέμε και τα καλά όχι μόνο κράξιμο! Αν αποσταλεί σε παρακαλώ πολύ δώσε μια επιβεβαίωση η σκρεενσοτ από την κατάσταση της παραγγελίας καθώς με πήραν τηλέφωνο για ακύρωση αλλά αντιστάθηκα όσο μπορούσα και μου είπε η υπάλληλος ότι θα μιλήσει με τον υπεύθυνο της για να δει τι μπορεί να κάνει. Η δικαιολογία ακύρωσης ήταν ότι δεν υπάρχει πλέον σε απόθεμα ο κωδικός και εγώ τους είπα ότι βλέπω ακόμη διαθέσιμα τα προϊόντα στο eshop αν θέλω να τα παραγγείλω χωριστά στην αρχική τους τιμή αφού είναι λάθος από μεριά τους και υπάρχουν ακόμη θεώρησα ότι είναι σωστό να μου τα δώσουν στην ίδια τιμή. Περιμένω τηλέφωνο αύριο να μάθω τι θα γίνει. 3
LAIHO666 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Αναμένουμε τώρα λογικά πάμε για μετά το Πάσχα, αλλά με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να πέσει και άκυρο.
panosdOUG Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, LAIHO666 είπε Αναμένουμε τώρα λογικά πάμε για μετά το Πάσχα, αλλά με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να πέσει και άκυρο. Με πήραν σήμερα και με ενημέρωσαν ότι όντως θα στείλουν αφού υπάρχουν σε στοκ αλλά δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος κωδικός και μου έχουν στείλει και tracking number από γενική τρομερό δεν μας έχει συνηθίσει έτσι ο Κώτσος. 2
Hulk7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Εν τω μεταξύ χθες ήταν ξανά διαθέσιμο και κατάφερα και το παρήγγειλα, και μετά από καμιά ώρα αφαιρέθηκε πάλι. Με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι είχε εξαντληθεί και ότι ίσως ήταν λάθος το σύστημα (μπαρούφες μιας και μετά την παραγγελία μου πήγε από το άμεσα διαθέσιμο στο λίγα τεμάχια), ίσως θέλησε να το καβατζώσει κανας υπάλληλός τους. Κρατάω το παραπάνω μήνυμα του συμφορουμίτη που το δώσανε δύο κομμάτια ξεχωριστά για να καλύψουν την παραγγελία σαν παράδειγμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα